Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ееееееехххх Българйооо
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Хора които са целогодишно на половин работен ден и не са си писали атобиографията да кандидатсват за работа.........!
В часната сфера има криза на работни кадри, на добро заплащане! Като не могат да живеят с малко да си сменят работата......

Съгласен съм с министъра .... първо съкращения за некъдърните и после повишения за можещите.................

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не съм експерт,но какви са моите изгледи занапред-
Като начало-предстои ни доста тежък финансов колабс ,който ще засегне освен ниската,така и средната класа от нашите сънародници.
По стечение на обстоятествата първата ни година ,като членове в ЕС
съвпадна с една от най-куците години както в земеделието ,така и в доста други отрасли(за което разбира се нашите управници не са готови),което предполага доста тежък зимен сезон. Хранителни продукти ( то това му остана на народа
) на по-високи от европейските цени
, а заплата по-ниска с пъти дори и от най-бедната в съюза. Обещание за по-добър стандарт на живот вече имаме в излишък(та нали идат кметските)това не го мислим за момента ,като нужда(щото все пак в такива моменти е нужно да имаш морална подкрепа
),ама за по-нататък няма и да ни се ще да си го помисляме(обещания>осъществени обещания)
Недостиг на свободни места по-лудници , болнични заведения и морги ще има със сигурност(за тва не се бъзикам
той от сега народа започна да се сгъбясва ,та не за по-нататък )
Не искам да съм лош пророк или песимист ,ама напълно са възможни безредици .....и . ... т.н.
Те тва са мойте виждания(или поне част от тях), никой не е длъжен да се съгласява с мен,това е мое лично мнение
Искрено се надявам да греша и нещата да тръгнат и да се оправи тая държава , та и ние и децата ни да останем и да живеем ,като цивилизовани хора 21 век ,а не като пигмеи ,както беше писал някой в темата.
Това е от мен бъдете здрави
Като начало-предстои ни доста тежък финансов колабс ,който ще засегне освен ниската,така и средната класа от нашите сънародници.
съвпадна с една от най-куците години както в земеделието ,така и в доста други отрасли(за което разбира се нашите управници не са готови),което предполага доста тежък зимен сезон. Хранителни продукти ( то това му остана на народа

Недостиг на свободни места по-лудници , болнични заведения и морги ще има със сигурност(за тва не се бъзикам

Не искам да съм лош пророк или песимист ,ама напълно са възможни безредици .....и . ... т.н.
Те тва са мойте виждания(или поне част от тях), никой не е длъжен да се съгласява с мен,това е мое лично мнение

Искрено се надявам да греша и нещата да тръгнат и да се оправи тая държава , та и ние и децата ни да останем и да живеем ,като цивилизовани хора 21 век ,а не като пигмеи ,както беше писал някой в темата.

Последно промяна от vIdRaTa на Пет Окт 12, 2007 9:32 am, променено общо 1 път.
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- ще става разбирач
дали и с колко трябва да се увеличат заплатите е въпрос на преговори между учителите и правителството, но с мненията на някои, че работата на учителите е много лесна въобще не съм съгласен. някой беше написал че работели до обяд и имали ваканции-миналата година имах първокласник и ми се налагаше да вляза няколко пъти вътре в коридорите по време на междучасие- е няма такава лудница, вакханалия
не издържах и 5 минути и излизах отвън.убеден съм че 99 % от пишещите в този форум няма да издържат една работна седмица в училище. за това че давали частни уроци- освен учителите по математика и литература, по други предмети не знам да се взимат уроци, пък и тези уроци ги плащаме ние родителите,като смятаме че не е редно да ги издадем на данъчните 

- hendekltd
- научил се да хвърля
Колега milo69, бре какви увеличения бре...?!?!? Първо - увеличения за какво??? За отдадеността, за компетентността, за грамотността ли, за какво??? И, второ, откъде пари??? Да вземем да печатаме, м? И без друго сме се запътили към тотален и повсеместен колапс, та, давай да ускорим и вече болезнено плъзналата инфлация и да я превърнем в хиперинфлация?? Икономиката ни напълно колабира и до пролетта ни чакат идиотска скъпотия и, опасявам се, ГЛАД!...
Увеличения на учителските заплати - през крив макарон. Като не могат да живеят с малко, да си сменят професията, защото никой няма да им даде и стотинка повече. Не и на това поколение учители.
А пък за кътането на данъците и плащането под масата за частни уроци - ти си знаеш най-добре, колега. Лошото е само, че има още над 4млн. души в държавата ни, които мислят по сходен начин.
Случайно да ти хрумва да си поискаш касовата бележка в магазина...?
Увеличения на учителските заплати - през крив макарон. Като не могат да живеят с малко, да си сменят професията, защото никой няма да им даде и стотинка повече. Не и на това поколение учители.
А пък за кътането на данъците и плащането под масата за частни уроци - ти си знаеш най-добре, колега. Лошото е само, че има още над 4млн. души в държавата ни, които мислят по сходен начин.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
vIdRaTa написа:Не съм експерт,но какви са моите изгледи занапред-
съвпадна с една от най-куците години както в земеделието ,така и в доста други отрасли(за което разбира се нашите управници не са готови),което предполага доста тежък зимен сезон. Хранителни продукти ( то това му остана на народа) на по-високи от европейските цени
, а заплата по-ниска с пъти дори и от най-бедната в съюза. Обещание за по-добър стандарт на живот вече имаме в излишък(та нали идат кметските)това не го мислим за момента ,като нужда(щото все пак в такива моменти е нужно да имаш морална подкрепа
),ама за по-нататък няма и да ни се ще да си го помисляме(обещания<осъществени обещания)
Недостиг на свободни места по-лудници , болнични заведения и морги ще има със сигурност(за тва не се бъзикамтой от сега народа започна да се сгъбясва ,та не за по-нататък )
Те тва са мойте виждания(или поне част от тях), никой не е длъжен да се съгласява с мен,това е мое лично мнение![]()
Видра извинявай но това дето си писал са глупости и то големи.... Не ни предстои никакъв финансов колабс

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То хубаво всичко се оправя
, но кога примерно ще спрът да се качват цените
Защо всичките видове месо са по евтини в Европа
Докато нашите оправляващи се чувстват недосегами това ще е положението.
При стачки на национално ниво в повечето европейски държави и не само в тях, исканията на стачкуващите са вземат под внимание. Тук нашите политици не ги интересува въобще това
Ами ако са прави учителите ужеличете има заплатите , ако не уволнете 30-40 и другите обратно на работа
Затова гилотината пред Народното събрание и всички депутати с целите им родове под ножа. Следващите които дойдат да знаят какво ги чака
(Мееееечтииииии, за съжаление никога няма да стане
)
Между другото Бълария е единствената страна влязла в ЕС без референдум

Защо всичките видове месо са по евтини в Европа

Докато нашите оправляващи се чувстват недосегами това ще е положението.
При стачки на национално ниво в повечето европейски държави и не само в тях, исканията на стачкуващите са вземат под внимание. Тук нашите политици не ги интересува въобще това

Ами ако са прави учителите ужеличете има заплатите , ако не уволнете 30-40 и другите обратно на работа

Затова гилотината пред Народното събрание и всички депутати с целите им родове под ножа. Следващите които дойдат да знаят какво ги чака

Между другото Бълария е единствената страна влязла в ЕС без референдум

- hendekltd
- научил се да хвърля
Ivak, България е единствената, на която отрязаха субсидиите след по-малко от година. България, също така, ще е и единствената страна, за която Европа ще затвори границите си, след като веднъж ги е отворилаIvak написа:Между другото Бълария е единствената страна влязла в ЕС без референдум

И ще да е тъй, докато гилотината, за която споменаваш, не се паркира пред НС.
Само че те, гилотините, сами не могат да правят нищо хайванчетата... Ние трябва да я свършим тази.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Правилноhendekltd написа:Колега milo69, бре какви увеличения бре...?!?!? Първо - увеличения за какво??? За отдадеността, за компетентността, за грамотността ли, за какво??? И, второ, откъде пари??? Да вземем да печатаме, м? И без друго сме се запътили към тотален и повсеместен колапс, та, давай да ускорим и вече болезнено плъзналата инфлация и да я превърнем в хиперинфлация?? Икономиката ни напълно колабира и до пролетта ни чакат идиотска скъпотия и, опасявам се, ГЛАД!...

--- Конфуций---
--- Конфуций---
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А може би и първата изгонена от ЕСhendekltd написа:Ivak, България е единствената, на която отрязаха субсидиите след по-малко от година. България, също така, ще е и единствената страна, за която Европа ще затвори границите си, след като веднъж ги е отворилаIvak написа:Между другото Бълария е единствената страна влязла в ЕС без референдум
И ще да е тъй, докато гилотината, за която споменаваш, не се паркира пред НС.
Само че те, гилотините, сами не могат да правят нищо хайванчетата... Ние трябва да я свършим тази.

--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе то под очите ви,ама не виждате-ееей,добре,че сьм аз
еееей там-пакманчето в зеленото квадратче....
http://gsm.fensko.com/detail/172336.html
само се чудя,що хуя БЕГА,като според мен си требе да ИДВА
бе-Хамериканизми...

http://gsm.fensko.com/detail/172336.html
само се чудя,що хуя БЕГА,като според мен си требе да ИДВА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- hendekltd
- научил се да хвърля
Колега vIdRaTa, баш тази няма да се случи черно на бяло, щото, ако се не къжа, такова жувотно не е предвидено по план - тва ще да е като да кажем 'черен белтък' - оксиморон един вид.
Аз затва и казах, че ще си затворят границите за нас, не че ще ни изхвърлят. Но са ни подготвили най-големия гъЗ - ще сме си член (в смисъл, че и ще се чувстваме като член в най-уйския смисъл на думата), ама непълноправен. И само да си представим какво ще пише за Бълхерия в учебниците по история през, да речем, 3007ма година
Направо да пукне от смях човек, колеги
Чакат ни тоооолкова весели политикономически временца, че риболовът на пълноводно Жребчево ще ни се чини досущ пълна трагедия

Аз затва и казах, че ще си затворят границите за нас, не че ще ни изхвърлят. Но са ни подготвили най-големия гъЗ - ще сме си член (в смисъл, че и ще се чувстваме като член в най-уйския смисъл на думата), ама непълноправен. И само да си представим какво ще пише за Бълхерия в учебниците по история през, да речем, 3007ма година

Направо да пукне от смях човек, колеги

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ГрешноMitak написа:vIdRaTa написа:Не съм експерт,но какви са моите изгледи занапред-
съвпадна с една от най-куците години както в земеделието ,така и в доста други отрасли(за което разбира се нашите управници не са готови),което предполага доста тежък зимен сезон. Хранителни продукти ( то това му остана на народа) на по-високи от европейските цени
),ама за по-нататък няма и да ни се ще да си го помисляме(обещания<осъществени обещания)
Недостиг на свободни места по-лудници , болнични заведения и морги ще има със сигурност(за тва не се бъзикамтой от сега народа започна да се сгъбясва ,та не за по-нататък )
Те тва са мойте виждания(или поне част от тях), никой не е длъжен да се съгласява с мен,това е мое лично мнение![]()
Видра извинявай но това дето си писал са глупости и то големи.... Не ни предстои никакъв финансов колабсвторо цените в българия не са европейски тука е наполовина по-евтино и това го знам от собствен опит като Финансист мога дати кажа че ни предстои една добра 2008 година и по-голяма част от българите ще го осетят въпроса е обаче че никога няма да спрат да мрънкат и винаги това което ще взимат ще е малко и недостатъчно... в момента в българия бедните хора не са толкова колкото си мислиш... беден човек е човек който няма жилище а живее под наем и няма с какво да си купи плазма ими мобилен телефон... В момента търговията на техника и леки автомобили в България процъфтява само за тази година вноса на употребявани автомобили се е качил двойно в сравнение с миналата година... от каде са тия пари кой ги дава кой ги харчи??? това е средната класа която набира скорост а от догодина и предполагам ще се изрази по силно защото ще ни намаляват данъчната тежест...и още нещо най-голямата заблуда излезнала в медиите че тази година инфлацията изяла увеличението на доходите натротив инфлацията е изяла 50% от увеличението което е нормално.... Мога и още да продължавам но много от хората се правят че не разбират и само искат.... За тези които искат да имат ще кажа - Работете и ще имате Работа има но всички искаме да ни плащат много за лека работа.... е няма да стане...

Ти знаеш ли колко струва един хляб примерно в Испания(тва ми дойде на акъла -ако искаш германия,ако искаш дори и америка ,макар че не е в ЕС и се отдалечавам от темата)

няма да опоменавам още цени на продукти щото тук не е онлайн хр. магазин

няма да ти кажа щото може да получиш комплекси

Ще кажеш цени на здравеопазване и т.н. ,ама да погледнем примерно качеството му

Казваш търговията със скъпи джипове и луксозни коли върви на пълни обороти ОК ,но кой ли ги купува и с какви пари дали знаеш

Дано да е така
ама надалиФинансист мога дати кажа че ни предстои една добра 2008 година

--- Конфуций---
--- Конфуций---