Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Някъде в горното течение на Марица
-
- кандидат преподавател
Някъде в горното течение на Марица
Здравейте колеги !
Доста време не съм пускал тема тук , но това си има своето обяснение. Няма да изпадам в подробности , но ще кажа че нещата при мен , слава Богу започнаха да се развиват на добре , и се нядявам да се завърна. С тираджилака приключих , и вече съм си постоянно в България. Сдобих се и с фото , е не много качествено , но пак си е нещо. Та на темата : Вчера , с един стар боен другар , а именно Васко , решихме да посетим позабравени от доста време места в горното течение на река Марица. Става въпрос за района на гр. Костенец. Речено- сторено , и към осем и нещо се озовахме ето тук :

Набързо построих линията - плувка стик 0.5 гр. , утежнена в група , и за стръв естествено любимите ми мъниста , в случая лимонено в комбинация с жълъдов червей. И резултатите не закъсняха :

Кефали и мряни , с хубави размери. Васко заложи на сладката царевица , и също не сгреши , като ловеше само кефали , но с доста внушителни размери. Аз обаче не изневерих на стръвта си , и бях супер доволен от интензитета на кълванетата. Ето я и печелившата комбинация :

А ето ги и разбойниците :

По некое време сменихме местото. Новото място , бе значително по- дълбоко и бързо :

Но и тука бързо влязох в ритъм , и си ги заскубах регулярно :

И тук дойде и голямата изненада на излета. При една подсечка , линията ми буквално полудя. То не беше аванс , то не беше дърпане , абе страшна работа. Оказа се пастърва , около килото , която за съжаление обаче след около 7-8 минутна борба , и няколко скока по метър и нещо
- се откачи
! Няма нищо. Поне се изкефих на макс , а дреналина ми беше на 100 ! Аз обаче я знам вече къде се крие , и другия път ще я заловя. Трябва да ви кажа че не можех да си запаля цигарата пет минути сле това. Просто ръцете ми трепереха
!!! И така , времето беше напреднало неусетно , и към 16 часа си тръгнахме в перфектно настроение , след един успешен и изпълнен с динамика риболовен излет. Последните две фотки са с рибата , която ще изядем тази вечер с приятелите. По- голямата част , си плува наволя , след като беше релиизвана на момента !

Ми от мен засега толкова , будете здрави , и едно яко Наздраве !!!
п.п. Довечера , може да кача и некоя снимка от софрата
!!!
Доста време не съм пускал тема тук , но това си има своето обяснение. Няма да изпадам в подробности , но ще кажа че нещата при мен , слава Богу започнаха да се развиват на добре , и се нядявам да се завърна. С тираджилака приключих , и вече съм си постоянно в България. Сдобих се и с фото , е не много качествено , но пак си е нещо. Та на темата : Вчера , с един стар боен другар , а именно Васко , решихме да посетим позабравени от доста време места в горното течение на река Марица. Става въпрос за района на гр. Костенец. Речено- сторено , и към осем и нещо се озовахме ето тук :

Набързо построих линията - плувка стик 0.5 гр. , утежнена в група , и за стръв естествено любимите ми мъниста , в случая лимонено в комбинация с жълъдов червей. И резултатите не закъсняха :

Кефали и мряни , с хубави размери. Васко заложи на сладката царевица , и също не сгреши , като ловеше само кефали , но с доста внушителни размери. Аз обаче не изневерих на стръвта си , и бях супер доволен от интензитета на кълванетата. Ето я и печелившата комбинация :

А ето ги и разбойниците :

По некое време сменихме местото. Новото място , бе значително по- дълбоко и бързо :

Но и тука бързо влязох в ритъм , и си ги заскубах регулярно :

И тук дойде и голямата изненада на излета. При една подсечка , линията ми буквално полудя. То не беше аванс , то не беше дърпане , абе страшна работа. Оказа се пастърва , около килото , която за съжаление обаче след около 7-8 минутна борба , и няколко скока по метър и нещо

Ми от мен засега толкова , будете здрави , и едно яко Наздраве !!!

п.п. Довечера , може да кача и некоя снимка от софрата

Върл Shimano фен!
Re: Някъде в горното течение на Марица

-
- научил се да хвърля
Добре сте ги наскубали 

много добър излет

-
- кандидат преподавател
Малък , тва е моя резултат. На бат ти Васил рибите не сме ги снимали. Ако ги бяхме качили и тях - свят щеше да ти се завие. Той ги лови само на царевица , и съответно най- едрите от моите , са най- дребните от неговите !!!rock_children написа:Добре сте ги наскубали
Върл Shimano фен!
Хубава река, риба и време, много приятен репортаж
Еваларка 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Страхотен риболов.
Интересна работа около Пазарджик жълъда неще да го види ( не, че на друго взима много, много ) но налита основно на червено мънисто.
- indalo
- фен клуб-скобар
Екстра работа Симе, както обикновенно.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- daniel defoe
- разбира нещата
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
Браво, Симо!
Най-сетне, отново си на линия -не си забравил да ги хващаш, снимките и репортажа перфектни!
Другият път, да имаш късмета да се снимаш с
! Поздрави! 

Най-сетне, отново си на линия -не си забравил да ги хващаш, снимките и репортажа перфектни!
Другият път, да имаш късмета да се снимаш с

- borislav58
- сериозен играч
Трябва да ви кажа че не можех да си запаля цигарата пет минути сле това. Просто ръцете ми трепереха
Εй Симо а жълто от зад нямаше нали.
Имал съм подобен случай с една балканка на Снежана
на рекичката ,но преди да направят язовира.Ако си ходил знаеш ,че не е дълбоко и аз като теб не я извадих мислех си ,че излезе по тревата и препусна през ливадите
Добър риболов си направил приятелю, и се обаждай да направим по някои съвместен по Марица .

Εй Симо а жълто от зад нямаше нали.

Добър риболов си направил приятелю, и се обаждай да направим по някои съвместен по Марица .
Всичко заебавам и за риба заминавам!
naskobo написа:Хубава река, риба и време, много приятен репортажЕваларка

фен клуб-скобар