Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Дилема за два мача на Колмик
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Дилема за два мача на Колмик
Здравейте,колеги!
Решил съм да допълня арсенала с един мач с малка акция.Колебая се между моделите Real Professional 15 и Prime Match 3000 на Colmic- и двата на 4.20 м.,акция 2-16 гр.И двата модела са на една и съща цена.
Ако има колеги,които са ползвали някой от тези два модела,бих се радвал да споделят своите впечатления,преди да взема окончателно решение за Коледен подарък...
Предварително благодаря за отзивите!
Решил съм да допълня арсенала с един мач с малка акция.Колебая се между моделите Real Professional 15 и Prime Match 3000 на Colmic- и двата на 4.20 м.,акция 2-16 гр.И двата модела са на една и съща цена.
Ако има колеги,които са ползвали някой от тези два модела,бих се радвал да споделят своите впечатления,преди да взема окончателно решение за Коледен подарък...

Предварително благодаря за отзивите!

- ribarq1968
- новобранец
Re: Дилема за два мача на Колмик
Вземай Real Professional !Макародаржача на Prime Match 3000 надира дръжките на макарите и не е приятно това го видях от един приятел който продаде Prime и си купи Real 

-
- ще става разбирач
Благодаря за съвета,колега!
И моите предпочитания клонят повече към Real Professional 15.
В някои магазини го предлагат и на 4.50 м.,но се колебая дали с тази малка акция на тази дължина няма да е малко "лигав",както казват някои колеги?
И моите предпочитания клонят повече към Real Professional 15.
В някои магазини го предлагат и на 4.50 м.,но се колебая дали с тази малка акция на тази дължина няма да е малко "лигав",както казват някои колеги?

- ribarq1968
- новобранец
За малка акция мах 4.20 или 3.90 иначе висят.Няма да съжаляваш моя приятел вади от дребни червеноперки до богровски шарани с 4.20 акция 2-16 

Имах Prime Match 3000, но го замених с Real Professional 15. Повярвай ми няма място за сравнение. Щях да ти го предложа още в предната тема, но ти попита за други въдици. Това за макародържача е вярно, но и баланса на Real-а е по-добър. След като го купих с другите не съм ловил
. даже и на Богров си ловя с него, е не ги дърпам на водни ски, но пък в това е кефа. Вземай го смело, няма да сбъркаш. Задължително 4,20

-
- ще става разбирач
Още веднъж благодаря на колегите за полезните съвети!
Вече поръчах един Real Professional 15 !
По-късно ще споделя и първи впечатления от теста....
Вече поръчах един Real Professional 15 !
По-късно ще споделя и първи впечатления от теста....

Като собственик на реал 3,90м. мога да кажа- УНИКАТ
Ползвал съм доста от топ моделите на повечето марки, но колмика надмина всичките ми очаквания. Невероятна изработка, тънка бланка, мека параболична въдица / но не и лигава /, неверояна дистанция дори и с 14гр. ваглери
единствения минус че боята на дръжката се напуква след време/ но не болка за умирабе
/
пп. колега ако купуваш на 3,90- моля сподели от къде си го купил, че ги няма никаде на тази дължина
Ползвал съм доста от топ моделите на повечето марки, но колмика надмина всичките ми очаквания. Невероятна изработка, тънка бланка, мека параболична въдица / но не и лигава /, неверояна дистанция дори и с 14гр. ваглери
единствения минус че боята на дръжката се напуква след време/ но не болка за умирабе

пп. колега ако купуваш на 3,90- моля сподели от къде си го купил, че ги няма никаде на тази дължина
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Аз си купих от колега във форума прайм мач и останах толкова доволен, че го повторих.
Мога да кажа, че реала е по финния мач, по лек и по-мек. Докато прайма е с една идея по мощен.
Въдицата има само 1 минус и това е което казват колегите за макародържача.
И естествено цената.....
Брат ми си взема реал мача, но не е пробван още, теста ще е тези дни. Така че очаквай реални, снимки и коментари, за двете пръчки.
По въпорс за баланса, и на двете пръчки баланса е на еднакво разстояние от макародържача, просто реала е по лек с 27гр!
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 8t3Y2V3Ehk
4:43m Това е прайм мач!

Мога да кажа, че реала е по финния мач, по лек и по-мек. Докато прайма е с една идея по мощен.
Въдицата има само 1 минус и това е което казват колегите за макародържача.

И естествено цената.....
Брат ми си взема реал мача, но не е пробван още, теста ще е тези дни. Така че очаквай реални, снимки и коментари, за двете пръчки.
По въпорс за баланса, и на двете пръчки баланса е на еднакво разстояние от макародържача, просто реала е по лек с 27гр!
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 8t3Y2V3Ehk
4:43m Това е прайм мач!
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- ще става разбирач
Така...да споделя някои първи впечатления от новия Colmic Real Professional 15, 4.20м..,2-16гр.
,който купих преди няколко дни. На пръв поглед всичко е наред-изработката е много добра.Не съм имал възможност да го тествам в реални условия,но това което забелязах е,че след сглобяване,върховата част криви леко наляво.Всички части са без изкривявания,но проблемът е при снадката на второ коляно,която леко криви и след монтаж нещата стават по-очевидни.Мисля,че за мач от такъв висок клас (и цена) това е недопустимо...
Въпросът ми е това дали ще пречи на строя и дистанцията,понеже досега не съм имал такъв проблем?
,който купих преди няколко дни. На пръв поглед всичко е наред-изработката е много добра.Не съм имал възможност да го тествам в реални условия,но това което забелязах е,че след сглобяване,върховата част криви леко наляво.Всички части са без изкривявания,но проблемът е при снадката на второ коляно,която леко криви и след монтаж нещата стават по-очевидни.Мисля,че за мач от такъв висок клас (и цена) това е недопустимо...
Въпросът ми е това дали ще пречи на строя и дистанцията,понеже досега не съм имал такъв проблем?
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Според мен няма да пречи, но аз на твое място ще настоявам да ми го сменят! Все пак не е пръчка от някой пазар.......
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Моят съвет е да настояваш да ти го сменят.Не се примирявай с крива пръчка, особено ако е топ модел за 360лв.
Бързай бавно.
SUPER MARIO написа:Моят съвет е да настояваш да ти го сменят.Не се примирявай с крива пръчка, особено ако е топ модел за 360лв.

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
-
- ще става разбирач
Всичко вече е наред...!
Вносителят е много коректен и нямаше никакви проблеми.

- Георги Кръстев
- сериозен играч
То това е и правилното развитие на нещата.... Много кофти време, май май чак на пролет ще ловиш с това бижу 

-
- ще става разбирач
Да! За съжаление май ще тествам новата придобивка в реални условия чак напролет...!