Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ееееееехххх Българйооо
Модератор: dantho.mihov
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това имам предвид с "Изгонена" = изпълнение на всички ЕС изсквания и т.н. ,а субсидии.... и т.н. ку....ецhendekltd написа:Колега vIdRaTa, баш тази няма да се случи черно на бяло, щото, ако се не къжа, такова жувотно не е предвидено по план - тва ще да е като да кажем 'черен белтък' - оксиморон един вид.
Аз затва и казах, че ще си затворят границите за нас, не че ще ни изхвърлят. Но са ни подготвили най-големия гъЗ - ще сме си член (в смисъл, че и ще се чувстваме като член в най-уйския смисъл на думата), ама непълноправен. И само да си представим какво ще пише за Бълхерия в учебниците по история през, да речем, 3007ма година
Направо да пукне от смях човек, колеги![]()
Чакат ни тоооолкова весели политикономически временца, че риболовът на пълноводно Жребчево ще ни се чини досущ пълна трагедия
![]()

Само да не станем мръсния Г......с на ЕВРОПА ,щото на там вървят нещата

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- ivan_yo
- разбира нещата
за ФИНАНСИСТА
риболовец Регистриран на: 24 Юли 2007
Общо мнения: 71
[0.08% от всички / 0.90 мнения на ден]
Вижте всички мнения на hendekltd
Местожителство: Пловдив
Сайт:
Професия: Мързел
Интереси: риболов
Връзки hendekltd
Мейл адрес:
Лично съобщение:
MSN Messenger:
Yahoo Messenger:
Skype Name:
AIM Адрес:
ICQ Номер:
какво може да се очва от мързелив-финасист
риболовец Регистриран на: 24 Юли 2007
Общо мнения: 71
[0.08% от всички / 0.90 мнения на ден]
Вижте всички мнения на hendekltd
Местожителство: Пловдив
Сайт:
Професия: Мързел
Интереси: риболов
Връзки hendekltd
Мейл адрес:
Лично съобщение:
MSN Messenger:
Yahoo Messenger:
Skype Name:
AIM Адрес:
ICQ Номер:
какво може да се очва от мързелив-финасист
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Днешният ден ще бъде запомнен.
Вече е коментирано, че наглостта на управляващите няма край. Клекнаха набързо пред шофьорите, заложили са стотици милиони евро в бюджета за ненужни военни играчи, също така бюджетният ни излишък е рекорден. Но отказват да подобрят унизителния статус на българския учител. А без образование нацията ни се срутва към третия свят.
ЗАТОВА УСПЕХ НА УЧИТЕЛСКИТЕ ПРОТЕСТИ!
За пръв път след 1997 година жандармерия пази Народното събрание!!!
------------------------------------------------------------
ot http://forum.bg/viewtopic.php?t=8897&po ... c&start=30
Вече е коментирано, че наглостта на управляващите няма край. Клекнаха набързо пред шофьорите, заложили са стотици милиони евро в бюджета за ненужни военни играчи, също така бюджетният ни излишък е рекорден. Но отказват да подобрят унизителния статус на българския учител. А без образование нацията ни се срутва към третия свят.
ЗАТОВА УСПЕХ НА УЧИТЕЛСКИТЕ ПРОТЕСТИ!
За пръв път след 1997 година жандармерия пази Народното събрание!!!
------------------------------------------------------------
ot http://forum.bg/viewtopic.php?t=8897&po ... c&start=30
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
абе финансистче,вземи се разходи из европа вместо да пишеш глупости.и ти май си завършил при някой некадърен даскал дето реве сега за увеличение.в европата цените на някои стоки от първа необходиомост са в пъти по-евтини.и кажи кога тук с една заплата ще купиш тв.хладилник пералня и ще ти останат пари до другата заплата.най-тъпата нация сме ние,че оставихме един циганин да си играе с властта и некадърни селяни да ограбят всичко.след 5 год.,няма да има гражданска война,то може да няма останали българи в тая мизерия.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ceno cenov
- разбира нещата
butnik написа:абе финансистче,вземи се разходи из европа вместо да пишеш глупости.и ти май си завършил при някой некадърен даскал дето реве сега за увеличение.в европата цените на някои стоки от първа необходиомост са в пъти по-евтини.и кажи кога тук с една заплата ще купиш тв.хладилник пералня и ще ти останат пари до другата заплата.най-тъпата нация сме ние,че оставихме един циганин да си играе с властта и некадърни селяни да ограбят всичко.след 5 год.,няма да има гражданска война,то може да няма останали българи в тая мизерия.
МОЖЕ И ПРИ НЕКАДЪРЕН УЧИТЕЛ ДА СЪМ УЧИЛ НО ПОНЕ СЪМ УЧИЛ.. И ДА ТИ КАЖА НЕ СЪМ ОБИКОЛИЛ ЦЯЛАТА ЕВРОПА А СЪМ ХОДИЛ САМО В 9 ДЪРЖАВИ И НЕ КАТО ТЕБЕ ДА ЧИРАКУВАМ А ДА СИ ГЛЕДАМ КЕФА И НЕ МИ СРАВНЯВАЙ ЦЕНИТЕ НА ПРЕОЦЕНЕНИТЕ ПРОДУКТИ ЩОТО ВИЕ РОБИТЕ КАТО ОТИДЕТЕ ДА БАЧКАТЕ В ЧУЖБИНА СЕ ПРЕХРАНВАТЕ С ПРЕОЦЕНЕНИ ПРОДУКТИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ И ПОСЛЕ КАТО СЕ ВЪРНЕТЕ ТУКА СЕ ДУЕТЕ ЧЕ ТАМ БИЛО МНОГО ДОБРЕ МНОГО ЕВТИНО МНОГО ТАРИКАТСКО АМА ЧУДО И ПРИКАЗ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ... ПОСЛЕ В БЪЛГАРИЯ БИЛО ЗЛЕ АМИ ЗЛЕ ЩЕ Е ЩОТО ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА РОБУВАТЕ НА ДРУГИ НАРОДИ ВМЕСТО ДА СИ ОСТАНЕТЕ ТУКА И ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ОПРАВИМ НЕЩАТА....
А ЗА ТАПУНГЕРИТЕ КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ОРИГИНАЛНИ С КОПИ/ПЕЙСТ ЩЕ КАЖА НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ НА ТЕЗИ КОИТО СЕ ЧУСТВАТ ДОБРЕ В БЪЛГАРИЯ А СЕ ОПИТАЙТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ ЖИВОТА ПОНЕ МАЛКО ПО ХУБАВ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НО ПОГЛЕДА ВИ СВЕ Е В ПАНИЦАТА НА ДРУГИЯ САМО ЧАКАТЕ УДОБЕН МОМЕНТ ДА НАПСУВАТЕ НЯКОЙ... ОК ПСУВАЙТЕ НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ВИЕ ДОКАТО СИ ХАБИТЕ ЕНЕРГИЯТА ДА ПСУВАТЕ ДРУГИТЕ ВЪРВЯТ НА ГОРЕ И УСПЯВАТ А ВИЕ СИ ОСТАВАТЕ ДОЛУ И СИ ПСУВАТЕ.... Е ПРИЯТНО ПСУВАНЕ КОМПЛЕКСАРИ

- hendekltd
- научил се да хвърля
Мейд ин Бълхерия
Една съвсем мъничка корекция, Mitak, ако нямаш нищо против (надявам се) - на запад от Сърбия и Румъния хранителни стоки с изтекъл срок на годност не се продават никъде и никога. Стоките се маркират със 'SELL BY date:...' и 'BEST BEFORE date:...'. BEST BEFORE date е обикновено 2 дена след SELL BY date. Сиреч, когато се прибираш от работа и минеш през магазина с намерението да купиш нещо, за да го сготвиш веднага, защо да не купиш парче мръвка на 1/3 от цената, само защото след ден му е SELL BY date?? Пък до BEST BEFORE date има общо 3-4 дена.
Само в Бълхерийка преоценената стока е с изтекъл срок на годност, приятелю и колега
И то не къде да е, ми във великий Кауфланд!!!!
Щото сме способни да сговнясаме всичко, независимо дали е немско, английско или азЪрбайджанско - туриш ли български персонал, за да направиш нещо по-евтино, все едно си ливнал чаша концентрирано отлежало пилешко лайно в каца с гел за коса, за да се подобри сцеплението.
Пък за цените на манджите няма какво да се каже толкова - той butnik го е рекъл добре.
Само в Бълхерийка преоценената стока е с изтекъл срок на годност, приятелю и колега

Пък за цените на манджите няма какво да се каже толкова - той butnik го е рекъл добре.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Re: Мейд ин Бълхерия
hendekltd написа:Една съвсем мъничка корекция, Mitak, ако нямаш нищо против (надявам се) - на запад от Сърбия и Румъния хранителни стоки с изтекъл срок на годност не се продават никъде и никога. Стоките се маркират със 'SELL BY date:...' и 'BEST BEFORE date:...'. BEST BEFORE date е обикновено 2 дена след SELL BY date. Сиреч, когато се прибираш от работа и минеш през магазина с намерението да купиш нещо, за да го сготвиш веднага, защо да не купиш парче мръвка на 1/3 от цената, само защото след ден му е SELL BY date?? Пък до BEST BEFORE date има общо 3-4 дена.
Само в Бълхерийка преоценената стока е с изтекъл срок на годност, приятелю и колегаИ то не къде да е, ми във великий Кауфланд!!!!
Щото сме способни да сговнясаме всичко, независимо дали е немско, английско или азЪрбайджанско - туриш ли български персонал, за да направиш нещо по-евтино, все едно си ливнал чаша концентрирано отлежало пилешко лайно в каца с гел за коса, за да се подобри сцеплението.

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Недей се нервиMitak написа:butnik написа:абе финансистче,вземи се разходи из европа вместо да пишеш глупости.и ти май си завършил при някой некадърен даскал дето реве сега за увеличение.в европата цените на някои стоки от първа необходиомост са в пъти по-евтини.и кажи кога тук с една заплата ще купиш тв.хладилник пералня и ще ти останат пари до другата заплата.най-тъпата нация сме ние,че оставихме един циганин да си играе с властта и некадърни селяни да ограбят всичко.след 5 год.,няма да има гражданска война,то може да няма останали българи в тая мизерия.
МОЖЕ И ПРИ НЕКАДЪРЕН УЧИТЕЛ ДА СЪМ УЧИЛ НО ПОНЕ СЪМ УЧИЛ.. И ДА ТИ КАЖА НЕ СЪМ ОБИКОЛИЛ ЦЯЛАТА ЕВРОПА А СЪМ ХОДИЛ САМО В 9 ДЪРЖАВИ И НЕ КАТО ТЕБЕ ДА ЧИРАКУВАМ А ДА СИ ГЛЕДАМ КЕФА И НЕ МИ СРАВНЯВАЙ ЦЕНИТЕ НА ПРЕОЦЕНЕНИТЕ ПРОДУКТИ ЩОТО ВИЕ РОБИТЕ КАТО ОТИДЕТЕ ДА БАЧКАТЕ В ЧУЖБИНА СЕ ПРЕХРАНВАТЕ С ПРЕОЦЕНЕНИ ПРОДУКТИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ И ПОСЛЕ КАТО СЕ ВЪРНЕТЕ ТУКА СЕ ДУЕТЕ ЧЕ ТАМ БИЛО МНОГО ДОБРЕ МНОГО ЕВТИНО МНОГО ТАРИКАТСКО АМА ЧУДО И ПРИКАЗ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ... ПОСЛЕ В БЪЛГАРИЯ БИЛО ЗЛЕ АМИ ЗЛЕ ЩЕ Е ЩОТО ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА РОБУВАТЕ НА ДРУГИ НАРОДИ ВМЕСТО ДА СИ ОСТАНЕТЕ ТУКА И ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ОПРАВИМ НЕЩАТА....
А ЗА ТАПУНГЕРИТЕ КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ОРИГИНАЛНИ С КОПИ/ПЕЙСТ ЩЕ КАЖА НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ НА ТЕЗИ КОИТО СЕ ЧУСТВАТ ДОБРЕ В БЪЛГАРИЯ А СЕ ОПИТАЙТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ ЖИВОТА ПОНЕ МАЛКО ПО ХУБАВ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НО ПОГЛЕДА ВИ СВЕ Е В ПАНИЦАТА НА ДРУГИЯ САМО ЧАКАТЕ УДОБЕН МОМЕНТ ДА НАПСУВАТЕ НЯКОЙ... ОК ПСУВАЙТЕ НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ВИЕ ДОКАТО СИ ХАБИТЕ ЕНЕРГИЯТА ДА ПСУВАТЕ ДРУГИТЕ ВЪРВЯТ НА ГОРЕ И УСПЯВАТ А ВИЕ СИ ОСТАВАТЕ ДОЛУ И СИ ПСУВАТЕ.... Е ПРИЯТНО ПСУВАНЕ КОМПЛЕКСАРИ

Темата (както и целия форум) е за да се споделят мнения ,да се споделя информация и т.н. ,а не да се обиждаме и изпокарваме по между се

Добре е ,че гледаш с оптимизъм за бъдещите дни на БГ ,ама не е добре това ,че не гледаш от страната на тези хора ,които се опитват да ти обяснят , че нито ти ,нито който и да бил финансист не е способен да убеди някой си в това ,че нещата са розови и всичко ще бъде наред,когато отива в магазина и си купува хляб от левче , на бензиностанцията бензин по 2, плаща парно половин (или цяла) заплата и още много.
Стига ,че май вече се повтарям

Митак това е реалността в България -за съжаление

Последно промяна от vIdRaTa на Пет Окт 12, 2007 10:24 am, променено общо 1 път.
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- hendekltd
- научил се да хвърля
Mitak, колега, нещо не ме четеш както трябва?!?!?
Защо е нужно да ме обиждаш? Плащам данъци, от които би ти побеляла косата и не получавам отникъде и половин грош 'под масата'!! В английската фирма е кощунство дори да се помисли за пари под масата. Плащам по банков път дори фактурки за по 0.06лв (тва, апропо, е лихва на EVN!!)!!! Колкото до спестяванията ми - не че е твоя работа, но нямам и лев спестен! Имам ипотека, която изплащам, и когато се довдигне апартаментът, ще му направя втора ипотека, за да го обзаведа и да си купя кола.
Опасявам се, че с мен си попаднал на вероятно единствения наоколо, чийто доход и живот са изцяло плод на здраво бачкане, и няма нищо сенчесто.
Между другото, парите ми за баничка за 2.50 на ден.
Твоите колко са?
Защо е нужно да ме обиждаш? Плащам данъци, от които би ти побеляла косата и не получавам отникъде и половин грош 'под масата'!! В английската фирма е кощунство дори да се помисли за пари под масата. Плащам по банков път дори фактурки за по 0.06лв (тва, апропо, е лихва на EVN!!)!!! Колкото до спестяванията ми - не че е твоя работа, но нямам и лев спестен! Имам ипотека, която изплащам, и когато се довдигне апартаментът, ще му направя втора ипотека, за да го обзаведа и да си купя кола.
Опасявам се, че с мен си попаднал на вероятно единствения наоколо, чийто доход и живот са изцяло плод на здраво бачкане, и няма нищо сенчесто.
Между другото, парите ми за баничка за 2.50 на ден.
Твоите колко са?
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Мейд ин Бълхерия
Кой говори ,че живее в бедност и мизерия (поне аз не прочетох никъде),ама това ли трябва да стане та да започне народа да вижда ,че нещо не е наред в тая държаваMitak написа:hendekltd написа:Една съвсем мъничка корекция, Mitak, ако нямаш нищо против (надявам се) - на запад от Сърбия и Румъния хранителни стоки с изтекъл срок на годност не се продават никъде и никога. Стоките се маркират със 'SELL BY date:...' и 'BEST BEFORE date:...'. BEST BEFORE date е обикновено 2 дена след SELL BY date. Сиреч, когато се прибираш от работа и минеш през магазина с намерението да купиш нещо, за да го сготвиш веднага, защо да не купиш парче мръвка на 1/3 от цената, само защото след ден му е SELL BY date?? Пък до BEST BEFORE date има общо 3-4 дена.
Само в Бълхерийка преоценената стока е с изтекъл срок на годност, приятелю и колегаИ то не къде да е, ми във великий Кауфланд!!!!
Пък за цените на манджите няма какво да се каже толкова - той butnik го е рекъл добре.![]()
![]()
ХЕНДЕК НЕМОГА ДА ТЕ РАЗБЕРА ПУСНА ПРЕДИ ВРЕМЕ ТЕМА В КОЯТО КАЗА ЧЕ ЩЕ СИ КОПУВАШ КОЛА И ТО НЕ КАКВО ДА Е А ВАН ЗА КОЙТО СИГУРНО СИ ГОТОВ ДА ДАДЕШ 8000 СЕГА БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ СЕ ПРАВИШ И ТИ НА БЕДЕН И НЕДОВОЛЕН Я МИ КАЖИ ТИЯ 8000 ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ГИ СПЕСТИ????

--- Конфуций---
--- Конфуций---