При Мишо Царя...;)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: При Мишо Царя...;)

Мнение от Vesko1 »

antivik написа:Браво Весе, пак си ги откъртил :drinkers: .
Мерси Вик...съмняваш ли се! :)
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
antivik написа:Браво Весе, пак си ги откъртил :drinkers: .
Мерси Вик...съмняваш ли се! :)
:o В твоя милост....- НИКОГДА!!! :wink: :drinkers:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
choko70
новобранец
новобранец

Мнение от choko70 »

Извинете ме за невежеството колеги,но за кой язовир става въпрос?
"Рибата не е длъжна да кълве когато имаме свободно време"
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

choko70 написа:Извинете ме за невежеството колеги,но за кой язовир става въпрос?
Яз Кърджали...залива Енчец,там са 3 плаващи ресторанта,като единия е кораба Емона.Ние бяхме на понтоните зад ресторант Арабела,на бат Мишо...на площадката пред 2-ро бунгало.
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Ха Ха Ха, къде си се набутал бе Вес.Браво бе серсемино :D .Където не те сеят, там никнеш.
Иначе при Мишо, и при още един/сещаш се кой/, можеш да разбереш най точно къде е рибата в тая локва
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Ха Ха Ха, къде си се набутал бе Вес.Браво бе серсемино :D .Където не те сеят, там никнеш.
Иначе при Мишо, и при още един/сещаш се кой/, можеш да разбереш най точно къде е рибата в тая локва
Никна аз...като гъби след дъжд.А там е риболовния клюкарник на района...лакърдии колкото щеш,само кит още не са изкарали там присъстващите.То хвалби ..там хванали есетра...на друго място сомове....а накрая половината моабетчии по 10 уклея не можаха да извадят...хахаха.Спукахме ги от бъзици околно стоящите...
ИзображениеИзображение
besttop
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от besttop »

Веско , не ви ли мрънкаше нещо за консумация Мишо? Този толкова ми е антипатичен ,че не стъпвам на понтона му. Пък и колко мрежи съм му нарязал....Заради него в язовира няма вече скобари , морунажи и т.н.Зареждаше 4 ресторанта от Асеновград , Пловдив и София. Иначе добър риболов.Хубаво е ,че правиш тези репортажи та да се разтъжа.
Христо - наслука на всички
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

besttop написа:Веско , не ви ли мрънкаше нещо за консумация Мишо? Този толкова ми е антипатичен ,че не стъпвам на понтона му. Пък и колко мрежи съм му нарязал....Заради него в язовира няма вече скобари , морунажи и т.н.Зареждаше 4 ресторанта от Асеновград , Пловдив и София. Иначе добър риболов.Хубаво е ,че правиш тези репортажи та да се разтъжа.
Благодаря колега.Значи...на неговите понтони има едно неписано правило-5 кинта консумация.Не ни е казал дума,даже единия приятел дето дойде по късно лично МИШО ГО ЧЕРПИ ЕДНА МАСТИКА...но ние все пак бяхме на негов терен и си му направихме 12-15лв оборот...2 литра вино,пържени картофки...и т.н...изумях ,когато лично Мишо ни донесе картофките със сирене,гол до кръста със златния кръст...а ние завити с шубите. :lol: :lol: :lol: Тоя имал и качествата на морж бе...не знаех.
Ето ти го на снимка ,да си го припомниш да се разтъжиш малко.... :lol:

Изображение

(А че е мега бракониер това е ясно..лично сме го засичали няколкщо пъти с електрическа въдица на Боровица..
ИзображениеИзображение
Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Malemi »

браво !
тбК
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Брао чудесен излет :)
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

Браво, яката сте ги начесали.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Kaто гледам костурите ме свъби за ваглер од 5-6 грама и живо рибе за стърв :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Nikola Polizovski написа:Kaто гледам костурите ме свъби за ваглер од 5-6 грама и живо рибе за стърв :wink:
Ами ...начеши я таз краста бре Никола,на ваглер си е 6...мача се сгъва до долу!.. :D То и без това скоро шараните няма да кълват,с костури ще се задоволяваме май.Другата седмица ще ги мъча костурите на силиконова рибка...май пак на същото място.
ИзображениеИзображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Много е одъртял тоя мой стар приятел бре. Не съм го виждал от 7-8 години , но и тогава си ходеше гол до кръста , със големия златен кръст , и свалените врати на джипа - Нисан патрол :wink: !
Аз му зареждах ресторанта / на понтона / със бланширани картофи , готови замразени гарнитури , и други хранителни продукти всяка сряда. Колко риба съм хванал там , където се изтичаше помията от кухнята - само аз си знам. Още ли пуска руски романси като се нащрака ?
Ако го видиш скоро , предай му специални поздрави от Симо от Пазарджик. Ако не се сети , кажи му - оня лудия , дето е приятел с ....... , абе нема значение. Той ще се сети :wink: !!!

А какви снимки със сомове съм виждал там - ум да ти зайде :shock: . Мишо лежи между два сома , по- дълги от него , два държи в ръцете си , и един е налапал в уста :shock: :shock: :shock: !?!?!?
И ми е разказвал , че има 20 километра мрежи в язовира :shock: :lol: !
И че да идеш в Кърджали , и да не видиш Царя , било като да идеш в рим , и да не видиш папата :lol: :lol: ! Истината ти казвам . Тоя идиот , навремето подари жива мечка на Иво / Карамански / , и после , я изядоха на кюфтета :shock: :shock: :shock: !?!?
Много още мога да ти разказвам , но спирам. Само ще допълня , че веднъж ме води с лодката , на ловната хижа на бай Тошо , която била негова. Много хора са се крили там , по неговите думи :wink: !
Върл Shimano фен!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

simo72 написа:Много е одъртял тоя мой стар приятел бре. Не съм го виждал от 7-8 години , но и тогава си ходеше гол до кръста , със големия златен кръст , и свалените врати на джипа - Нисан патрол :wink: !
Аз му зареждах ресторанта / на понтона / със бланширани картофи , готови замразени гарнитури , и други хранителни продукти всяка сряда. Колко риба съм хванал там , където се изтичаше помията от кухнята - само аз си знам. Още ли пуска руски романси като се нащрака ?
Ако го видиш скоро , предай му специални поздрави от Симо от Пазарджик. Ако не се сети , кажи му - оня лудия , дето е приятел с ....... , абе нема значение. Той ще се сети :wink: !!!

А какви снимки със сомове съм виждал там - ум да ти зайде :shock: . Мишо лежи между два сома , по- дълги от него , два държи в ръцете си , и един е налапал в уста :shock: :shock: :shock: !?!?!?
И ми е разказвал , че има 20 километра мрежи в язовира :shock: :lol: !
И че да идеш в Кърджали , и да не видиш Царя , било като да идеш в рим , и да не видиш папата :lol: :lol: ! Истината ти казвам . Тоя идиот , навремето подари жива мечка на Иво / Карамански / , и после , я изядоха на кюфтета :shock: :shock: :shock: !?!?
Много още мога да ти разказвам , но спирам. Само ще допълня , че веднъж ме води с лодката , на ловната хижа на бай Тошо , която била негова. Много хора са се крили там , по неговите думи :wink: !
Ако го видя евентуално в неделя..ще предам поздравите.А относно мрежите,вече няма 20км...обаче си продължава стария занаят.Миналата година го гепиха с електрическа въдица,1500 лв акт му напраскаха,лежа 3 дни в карцера и толкоз.Кво ше му вземат,всичко се води на името на жени и деца...той уж гол като пушка...ше вземат на босия цървулите... :lol: С тоя нема оправия..опоска язовира за 20 г... А вилата я продаде,купи я един бунак...и сега седи пустееща...:?
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”