Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

При Мишо Царя...;)
- Vesko1
- сериозен играч
Re: При Мишо Царя...;)
Мерси Вик...съмняваш ли се!antivik написа:Браво Весе, пак си ги откъртил.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Vesko1 написа:Мерси Вик...съмняваш ли се!antivik написа:Браво Весе, пак си ги откъртил.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Извинете ме за невежеството колеги,но за кой язовир става въпрос?
"Рибата не е длъжна да кълве когато имаме свободно време"
- Vesko1
- сериозен играч
Яз Кърджали...залива Енчец,там са 3 плаващи ресторанта,като единия е кораба Емона.Ние бяхме на понтоните зад ресторант Арабела,на бат Мишо...на площадката пред 2-ро бунгало.choko70 написа:Извинете ме за невежеството колеги,но за кой язовир става въпрос?

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ха Ха Ха, къде си се набутал бе Вес.Браво бе серсемино
.Където не те сеят, там никнеш.
Иначе при Мишо, и при още един/сещаш се кой/, можеш да разбереш най точно къде е рибата в тая локва

Иначе при Мишо, и при още един/сещаш се кой/, можеш да разбереш най точно къде е рибата в тая локва
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Никна аз...като гъби след дъжд.А там е риболовния клюкарник на района...лакърдии колкото щеш,само кит още не са изкарали там присъстващите.То хвалби ..там хванали есетра...на друго място сомове....а накрая половината моабетчии по 10 уклея не можаха да извадят...хахаха.Спукахме ги от бъзици околно стоящите...Антон Тонев написа:Ха Ха Ха, къде си се набутал бе Вес.Браво бе серсемино.Където не те сеят, там никнеш.

-
- ще става разбирач
Веско , не ви ли мрънкаше нещо за консумация Мишо? Този толкова ми е антипатичен ,че не стъпвам на понтона му. Пък и колко мрежи съм му нарязал....Заради него в язовира няма вече скобари , морунажи и т.н.Зареждаше 4 ресторанта от Асеновград , Пловдив и София. Иначе добър риболов.Хубаво е ,че правиш тези репортажи та да се разтъжа.
Христо - наслука на всички
- Vesko1
- сериозен играч
Благодаря колега.Значи...на неговите понтони има едно неписано правило-5 кинта консумация.Не ни е казал дума,даже единия приятел дето дойде по късно лично МИШО ГО ЧЕРПИ ЕДНА МАСТИКА...но ние все пак бяхме на негов терен и си му направихме 12-15лв оборот...2 литра вино,пържени картофки...и т.н...изумях ,когато лично Мишо ни донесе картофките със сирене,гол до кръста със златния кръст...а ние завити с шубите.besttop написа:Веско , не ви ли мрънкаше нещо за консумация Мишо? Този толкова ми е антипатичен ,че не стъпвам на понтона му. Пък и колко мрежи съм му нарязал....Заради него в язовира няма вече скобари , морунажи и т.н.Зареждаше 4 ресторанта от Асеновград , Пловдив и София. Иначе добър риболов.Хубаво е ,че правиш тези репортажи та да се разтъжа.

Ето ти го на снимка ,да си го припомниш да се разтъжиш малко....

(А че е мега бракониер това е ясно..лично сме го засичали няколкщо пъти с електрическа въдица на Боровица..

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Kaто гледам костурите ме свъби за ваглер од 5-6 грама и живо рибе за стърв 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Vesko1
- сериозен играч
Ами ...начеши я таз краста бре Никола,на ваглер си е 6...мача се сгъва до долу!..Nikola Polizovski написа:Kaто гледам костурите ме свъби за ваглер од 5-6 грама и живо рибе за стърв

-
- кандидат преподавател
Много е одъртял тоя мой стар приятел бре. Не съм го виждал от 7-8 години , но и тогава си ходеше гол до кръста , със големия златен кръст , и свалените врати на джипа - Нисан патрол
!
Аз му зареждах ресторанта / на понтона / със бланширани картофи , готови замразени гарнитури , и други хранителни продукти всяка сряда. Колко риба съм хванал там , където се изтичаше помията от кухнята - само аз си знам. Още ли пуска руски романси като се нащрака ?
Ако го видиш скоро , предай му специални поздрави от Симо от Пазарджик. Ако не се сети , кажи му - оня лудия , дето е приятел с ....... , абе нема значение. Той ще се сети
!!!
А какви снимки със сомове съм виждал там - ум да ти зайде
. Мишо лежи между два сома , по- дълги от него , два държи в ръцете си , и един е налапал в уста
!?!?!?
И ми е разказвал , че има 20 километра мрежи в язовира
!
И че да идеш в Кърджали , и да не видиш Царя , било като да идеш в рим , и да не видиш папата
! Истината ти казвам . Тоя идиот , навремето подари жива мечка на Иво / Карамански / , и после , я изядоха на кюфтета
!?!?
Много още мога да ти разказвам , но спирам. Само ще допълня , че веднъж ме води с лодката , на ловната хижа на бай Тошо , която била негова. Много хора са се крили там , по неговите думи
!

Аз му зареждах ресторанта / на понтона / със бланширани картофи , готови замразени гарнитури , и други хранителни продукти всяка сряда. Колко риба съм хванал там , където се изтичаше помията от кухнята - само аз си знам. Още ли пуска руски романси като се нащрака ?
Ако го видиш скоро , предай му специални поздрави от Симо от Пазарджик. Ако не се сети , кажи му - оня лудия , дето е приятел с ....... , абе нема значение. Той ще се сети

А какви снимки със сомове съм виждал там - ум да ти зайде

И ми е разказвал , че има 20 километра мрежи в язовира

И че да идеш в Кърджали , и да не видиш Царя , било като да идеш в рим , и да не видиш папата

Много още мога да ти разказвам , но спирам. Само ще допълня , че веднъж ме води с лодката , на ловната хижа на бай Тошо , която била негова. Много хора са се крили там , по неговите думи

Върл Shimano фен!
- Vesko1
- сериозен играч
Ако го видя евентуално в неделя..ще предам поздравите.А относно мрежите,вече няма 20км...обаче си продължава стария занаят.Миналата година го гепиха с електрическа въдица,1500 лв акт му напраскаха,лежа 3 дни в карцера и толкоз.Кво ше му вземат,всичко се води на името на жени и деца...той уж гол като пушка...ше вземат на босия цървулите...simo72 написа:Много е одъртял тоя мой стар приятел бре. Не съм го виждал от 7-8 години , но и тогава си ходеше гол до кръста , със големия златен кръст , и свалените врати на джипа - Нисан патрол!
Ако го видиш скоро , предай му специални поздрави от Симо от Пазарджик. Ако не се сети , кажи му - оня лудия , дето е приятел с ....... , абе нема значение. Той ще се сети!!!
А какви снимки със сомове съм виждал там - ум да ти зайде. Мишо лежи между два сома , по- дълги от него , два държи в ръцете си , и един е налапал в уста
![]()
![]()
!?!?!?
И ми е разказвал , че има 20 километра мрежи в язовира![]()
!
И че да идеш в Кърджали , и да не видиш Царя , било като да идеш в рим , и да не видиш папата![]()
! Истината ти казвам . Тоя идиот , навремето подари жива мечка на Иво / Карамански / , и после , я изядоха на кюфтета
![]()
![]()
!?!?
Много още мога да ти разказвам , но спирам. Само ще допълня , че веднъж ме води с лодката , на ловната хижа на бай Тошо , която била негова. Много хора са се крили там , по неговите думи!