Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Явно държавата не и се занимава. Дано да е за по добро.Сегашното състояние на езерото е меко казано плачевно.Времето ще покаже.
Above us only sky
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Дано...ма надалиlfc_boy написа:Явно държавата не и се занимава. Дано да е за по добро.Сегашното състояние на езерото е меко казано плачевно.Времето ще покаже.

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Казабишо 100м.На60 50 спираше, много водорасли все още и боклуци и ако имаш късмет вадиш такъма,,абе откачена работа но тръпката със мрена си е кеф

А относно търга ще бъде спечелен от ,,приятелите,, на //МИШО БИРАТА??.
Общината ще вземе езерото. Надали ще се промени нещо....
-
- сериозен играч
Точно такаkutinchev написа:Общината ще вземе езерото. Надали ще се промени нещо....

".........Неправилно изтълкувано решение на Министерски съвет изправи на нокти общинари и представители на държавни институции в Русе. Това се случи след, като вчера изтече невярна информация, че Текето ще се продава. Всъщност в решението на кабинета става въпрос за "имот в землището на Русе, собственост на „Напоителни системи” ЕАД........."
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- новобранец
Здравей те колеги...да ви дам малко прясно инфо от малък преславец,вчера за риболов от 9 до към 3 две щуки на блесна по около 1,300 400(на око) и една бяла риба на дъно на малка рибка.Снимки няма защото си бях забравил фотото.Най интересното е че алармата която е вдигнал колегата gogotod има резултат ИАРА минаваха на проверка.Говорих с тях и казаха че не са открили повече мрежи.Това е от мен наслука на всички.
Силно ме интересува всякакво инфо за активността на рибите в Баниска>?
Хранят ли се шараните, таранките?
Благодаря, предварително!
Хранят ли се шараните, таранките?
Благодаря, предварително!
а нещо за каракудите и платиките колега???^6tukar4eto^ написа:Здравей те колеги...да ви дам малко прясно инфо от малък преславец,вчера за риболов от 9 до към 3 две щуки на блесна по около 1,300 400(на око) и една бяла риба на дъно на малка рибка.Снимки няма защото си бях забравил фотото.Най интересното е че алармата която е вдигнал колегата gogotod има резултат ИАРА минаваха на проверка.Говорих с тях и казаха че не са открили повече мрежи.Това е от мен наслука на всички.
-
- новобранец
Не зная колега не съм хвърлял за такава риба търсех само хищник.Majestik написа:а нещо за каракудите и платиките колега???^6tukar4eto^ написа:Здравей те колеги...да ви дам малко прясно инфо от малък преславец,вчера за риболов от 9 до към 3 две щуки на блесна по около 1,300 400(на око) и една бяла риба на дъно на малка рибка.Снимки няма защото си бях забравил фотото.Най интересното е че алармата която е вдигнал колегата gogotod има резултат ИАРА минаваха на проверка.Говорих с тях и казаха че не са открили повече мрежи.Това е от мен наслука на всички.
Баниска????? 

-
- вече хвърля и на тежко
Хайде и аз да се похваля, това ми е компенсацията за последните 2г. капота за щука:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=70129
- dan10
- фен клуб-скобар
Колеги някой с някаква слука около Мартен..
Най-вече за скобар морунаж платика и мряна ...На плувка фидер или дъно? Благодаря ви 
И ако може да кажете активен ли е хищника

И ако може да кажете активен ли е хищника

Само аплаузи, колко кг е този бяс?nicki4 написа:Хайде и аз да се похваля, това ми е компенсацията за последните 2г. капота за щука:

-
- вече хвърля и на тежко
Покрай еуфорията вкъщи не съм го теглил, то нямам си и свестен кантар за тази цел, но предполагам между 3 и 4 ще да е.