При Мишо Царя...;)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: При Мишо Царя...;)

Мнение от Антон Тонев »

Имало едно време, една гостилница със звучното име "Първа частна гостилница за мюсюлмани и християни".Нейния стопанин, бил широко скроен човек, но за зла участ никой не влизал в гостлиницата.Добрия човечец решил да продаде ресторантчето си.Поканил всички свои приятели на безплатна черпавка и разпивка.За късмет, точно в тази вечер се появил и купувача, и виждайки пълната гостилница, си рекъл-келепир има тука.И броил няколко хиляди гроша на добрия стар стопанин.Но, нещеш ли на следващата вечер, никой не влизал в при добрия нов стопанин.Минали ден,два, после и месец,и после още един,обаче пак същото.Новия стопанин се принудил да обяви гостилницата за продан.За негов късмет, предишния стопанин веднага се отзовал на поканата, но казал, че похарчил по голямата част от парите и могъл да даде само малка част от заплатената по рано сума.Ще, не ще, добрия човек продал гостилницата на стария собственик обратно.Новия стар стопанин знаел, че гостилницата е направена от ценен метал, и решил да го нареже за скрап.Речено, сторено!И така почти цялата гостилница била нарязана за скрап и продадена.Връщайки се от последния курс,с волската кола, стопанина видял едно китно малко работно фургонче, спряло встрани от пътя до една нива.Ей какви хора бе-да забравят това нещо на пътя си рекъл стопанина,и го закачил на колата.Ама било тъмно като в рог,и нищо не се виждало.Продължил по пътя си, добрия стопанин и на развиделяване пристигнал до един от имотите се.Поспрял, слезнал да изпуши един тютюн и !!!!!!!!!!. Ей, хайрсъзино, се чуло из отзад.Обърнал се нашия чорбаджия и какво да види-разчорлен, с кървясъли очи, и тежко дишащ, пред него стоял отруден човек в кремъклийка в ръце.Ти не чуваш ли бе, цяла нощ гърмя с тая пушка.Ти какъв си бе, попитал учудено нашия човек?.Как кой, пазача на нивата която охранявах от този фургон, и който ти овърза и завлече чак тук в този пущинак.Цяла нощ виках да спреш ама ти не спираш.Сега откъдето си ме взел там ще ме закараш, хайдук с хайдука ти.Какво да прави нашия човек- впрегнал отново колата, закачил фургона, и закарал обратно човека на нивата.
ПП За незнаещите
Нивата на пазача е до Бургас, а имота на който е откаран пазача воглаве с фургона е на 250км :D :D
Последно промяна от Антон Тонев на Вто Ное 27, 2012 10:06 am, променено общо 1 път.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Ха -ха -ха , и тази история я знам. Знам и онази за лъва , дето бил за атракция при самолета , но умрял от глад :lol: :lol: :lol: !
Върл Shimano фен!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Имало едно време, една гостилница със звучното име "Първа частна гостилница за мюсюлмани и християни".
В тая същата комета пригодена като кръчма...си седя аз една вечер преди 17-18години и си пия ракийката,едно цигане свири на синтезатор...каорие...шукарие...и в един момент хората на Мишо минават по масите...събират ни набързо сметките..и ни казват ,че заведението се затваря.Питам ги...кво става бе,таман седнахме да пием по една ракия....а оня сервитьора Майкъл ми отговаря-"Шефа каза да изпразним заведението,че КАРАМАНСКИ ЩЕ ИДВА.... :wink:
Ей оттогава не съм стъпвал повече там....и след половин година нарязаха кръчмата за скраб...бая алуминий излезе от нея

Обаче най голямата лакърдия ,която съм чувал от бат Мишо е ... че когато България победила Германия на световното първенство по футбол през 1994 г., един сом от радост скочил сам на понтона му....и той го пуснал обратно.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

....и той го пуснал обратно.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Еееее , тва вече е голям смях :lol: :lol:
Върл Shimano фен!
plko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от plko »

Извинете.. може ли да споделите кой е този водем !! :)))
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Vesko1 написа:
choko70 написа:Извинете ме за невежеството колеги,но за кой язовир става въпрос?
Яз Кърджали...залива Енчец,там са 3 плаващи ресторанта,като единия е кораба Емона.Ние бяхме на понтоните зад ресторант Арабела,на бат Мишо...на площадката пред 2-ро бунгало.
ИзображениеИзображение
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

simo72 написа:Ха -ха -ха , и тази история я знам. Знам и онази за лъва , дето бил за атракция при самолета , но умрял от глад :lol: :lol: :lol: !
Не самолета, а комета.А лъв имаше, ама много смърдеше и без да е умрял :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Опс,тук темата е заприличала малко на "Мемоари за мътните години".
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
lubo79
новобранец
новобранец

Мнение от lubo79 »

браво
:D
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

lubo79 написа:браво
:D
:oops: :oops: :oops: ....благодаря
Красимир Атанасов написа:Опс,тук темата е заприличала малко на "Мемоари за мътните години".
Краси...нека хората да знаят какво е било преди 20г...и да не допускат втори път такива "демократи" да приватизират язовири...щото яз К-ли преди 20г беше "писан" на името на Мишо....той колеше и бесеше там с Нисан-патрулите,затова изчезна толстолопа,морунажа,кефала...от нашите ширини.И затова сега като вземат да ми спамят разни "маломерни" псевдо природозащитници...че съм взел 2 кила уклей и 3 кила шаран....ми пада пердето.Не се гледа глобалното ...а ...минималното.. :wink:
ИзображениеИзображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

То и сега си е така Веско.Само,че хвърлиха анцузите и сложиха костюмите.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Красимир Атанасов написа:То и сега си е така Веско.Само,че хвърлиха анцузите и сложиха костюмите.
Последните 2-3 години..виждам напредък при нас,....но то си има дупки в закона,и да ги хванат иара-джиите ,без полицай с тях няма как да им поискат дори и личната карта да им пишат акт,лична карта се дава само на полицай,митничар или граничен полицай.Кауза загубена...
ИзображениеИзображение
besttop
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от besttop »

Тя тази с лакърдиите край няма. Мишо Саря /на турски глухия/, което той направи на царя ми е съученик. Поне до 8 клас ,защото той по - нагоре не е учил.Та същия този елемент писа ,че вилата била негова, но тя не е била негова никога. Беше я взел Карамански навремето. А кометата я продаде с лебедите долу в реката, а Монката свърши работата като докара всичките си авери преди това за да види мераклията какъв е оборота на заведението.А язовира никога не е бил целия на Мишо. Беше парцелиран. И всеки браконер си си ловеше в собствен район. Така Гърка си ловеше в един район - от Острова до Старо място.Ангел от "Моби дик" си хвърляше уклейниците срещу Енчец и около Енчец,Каневите и всички други браконери от страната на Звъниките си ходеха на червената пръст и Халача.Залива след Снежинките до залива на Дъждовница беше на Мишо. Та там от дълбокото той вадеше сомовете си. Района около хижата беше оставен на.....всички знаете на кого, а нулите бяха оставени на селските изпълнители и така с години.Всички го знаеха и нищо не ставаше.... Дай боже сега да са се променили нещата.Като си спомня само какви риболови сме правили .
Христо - наслука на всички
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

besttop написа:Тя тази с лакърдиите край няма. Мишо Саря /на турски глухия/, което той направи на царя ми е съученик. Поне до 8 клас ,защото той по - нагоре не е учил.Та същия този елемент писа ,че вилата била негова, но тя не е била негова никога. Беше я взел Карамански навремето. А кометата я продаде с лебедите долу в реката, а Монката свърши работата като докара всичките си авери преди това за да види мераклията какъв е оборота на заведението.А язовира никога не е бил целия на Мишо. Беше парцелиран. И всеки браконер си си ловеше в собствен район. Така Гърка си ловеше в един район - от Острова до Старо място.Ангел от "Моби дик" си хвърляше уклейниците срещу Енчец и около Енчец,Каневите и всички други браконери от страната на Звъниките си ходеха на червената пръст и Халача.Залива след Снежинките до залива на Дъждовница беше на Мишо. Та там от дълбокото той вадеше сомовете си. Района около хижата беше оставен на.....всички знаете на кого, а нулите бяха оставени на селските изпълнители и така с години.Всички го знаеха и нищо не ставаше.... Дай боже сега да са се променили нещата.Като си спомня само какви риболови сме правили .
Точно платиха и лебедите дето обикаляха долу :lol: :lol: :lol:
А сега всички дето ги изброи обикалят като мишоци и се ослушват бая ги понаплашиха

А Веско браво за успеха хубаво сте ги надръгнали
А иначе Мишо е голям бракониер но е и голям пич
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Поморийския написа:
besttop написа:Тя тази с лакърдиите край няма. Мишо Саря /на турски глухия/, което той направи на царя ми е съученик. Поне до 8 клас ,защото той по - нагоре не е учил.Та същия този елемент писа ,че вилата била негова, но тя не е била негова никога. Беше я взел Карамански навремето. А кометата я продаде с лебедите долу в реката, а Монката свърши работата като докара всичките си авери преди това за да види мераклията какъв е оборота на заведението.А язовира никога не е бил целия на Мишо. Беше парцелиран. И всеки браконер си си ловеше в собствен район. Така Гърка си ловеше в един район - от Острова до Старо място.Ангел от "Моби дик" си хвърляше уклейниците срещу Енчец и около Енчец,Каневите и всички други браконери от страната на Звъниките си ходеха на червената пръст и Халача.Залива след Снежинките до залива на Дъждовница беше на Мишо. Та там от дълбокото той вадеше сомовете си. Района около хижата беше оставен на.....всички знаете на кого, а нулите бяха оставени на селските изпълнители и така с години.Всички го знаеха и нищо не ставаше.... Дай боже сега да са се променили нещата.Като си спомня само какви риболови сме правили .
Точно платиха и лебедите дето обикаляха долу :lol: :lol: :lol:
А сега всички дето ги изброи обикалят като мишоци и се ослушват бая ги понаплашиха

А Веско браво за успеха хубаво сте ги надръгнали
А иначе Мишо е голям бракониер но е и голям пич
Такъв голям пич е че ако бяхме в нормална държава вече щеше да е в затвора, но уви живеем в България!
Георги Тенев
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”