Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Благотворителна акция 7
Модератор: dantho.mihov
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: Благотворителна акция 7
Отлично! Малко се позабави с обявяването на поредната акция! С вас съм! Приготвил съм за Отеца една електрическа шевна машина с пълен комплект приспособления, за да се учат момичетата да шият и да си помагат при поправяне на дрехи, шиени на чарщафи и т.н. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Колеги, с приятелката ми ще направим всичко възможно да дойдем. Имаме излишни дрехи, как можем да разберем дали ще се приемат?
"Ако криеш невежеството си, никой няма да ти се присмее, но и никога нищо няма да научиш."
Рей Бредбъри "451 градуса по Фаренхайт"

Рей Бредбъри "451 градуса по Фаренхайт"

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги, вярно, че е криза и всичко е на доброволни начала, ама отива на излагане работата.
Там съм. Колкото мога ще помогна. Все си мисля , че ще има още мераклии да протегнат ръка на Отеца и останалите в приюта. 

- koda33
- разбира нещата
Що така смяташ бе Насе , нима хората нямат нужда от дрехи и техника , смятам че това с дрехите и техниката е добре, защото тези хора едва ли разполагат с излишни средства за дрехи , телевизори , шевни машини , чаши, посуда и прочие.Приятелката ми и един сак с дънки които не носи , да ги оставим на кофите ли ? Предпочитам да ги дам на хората в приюта отколкото на ги оставя на гадните мангали дето ровят по кофите.nasco2 написа:Колеги, вярно, че е криза и всичко е на доброволни начала, ама отива на излагане работата.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не сте се разбрали с Наско.
Сигурен съм, че той визираше слабия интерес към акцията, не поста на колегата Кашалота.
От дрехи и техника винаги има нужда
Сигурен съм, че той визираше слабия интерес към акцията, не поста на колегата Кашалота.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Да кажем и я... С пари нямам възможност да участвам... Но.. Мога да пратим на децата /по малките/ доста играчки.. Но... има пак Но.. Ако някой се ангажира да доде да ги вземе. Ще бъдат опаковани в кашони или в чували,и ще кажа допълнително какъв обем са и кога съм готов.. Ще кажа и адрес, на този дет се ангажира да доде да ги вземе. В западната част на околовръстното шосе.
- koda33
- разбира нещата
Влади, и ти си прав , ама в края на работния ден понякога трудно схващам тънките намеци ))) и го карам директно ))) , нищо лично .chirusa_bg написа:Не сте се разбрали с Наско.
Поздрави и успех!
Георги Стефанов
- diddid1
- вече хвърля и на тежко
ХАИДЕ КОЛЕГИ, всички даваме луди пари за такъми, захранки и бензин да ходим на риболов. Всеки от нас може да отдели поне 10 - 20 лева за каузата. Ако ги пускате в ОББ - няма такса за превод. Аз заделих петдесеттина лева, казах на колегите от работата ми и така левчетата станаха 100. Всеки от вас може да направи същото. Знам, че идва Коледа и всеки събира пари за подаръци на близки, но този празник се свързва най-вече с добротата и човечноста. Нека всички бъдем ЧОВЕЦИ и да направим децата щастливи поне за Коледа.
P.S. За съжаление няма да мога да дойда на 16.12., трябва да пътувам. Извинявам се за което и пожелавам успех.
P.S. За съжаление няма да мога да дойда на 16.12., трябва да пътувам. Извинявам се за което и пожелавам успех.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Там съм!Квото събера като кинти ще го донеса пред борсата.Дениса Даливерска,живуща в Белгия имаше желание да се вкл. с нейни приятели,ще и дам директно сметката.Дрехи,компютри и друга утвар също ще има.Лошо е,че продадох комбито,ма и джипа много товари
Радвам се,че ви познавам,маймуни ниедни! Аз ще тръгвам от Борово,ако има некои да свирка да го карам.Ако се събере повече багаж,ще трябва помощ.

Само детски дрехи ли трябват
Не само,има и доста възрастни.
Ок започвам да организирам всички около мен.Пари колкото сабера ще ги дам на борсата като дойда.Само уточнете час и място за среща на борсата.
- koda33
- разбира нещата
Ще се радвам да се запознаем , но ще трябва да ме вземеш от центъра , ако нямаш нищо против разбира се)))nissana написа:Там съм!Квото събера като кинти ще го донеса пред борсата.Дениса Даливерска,живуща в Белгия имаше желание да се вкл. с нейни приятели,ще и дам директно сметката.Дрехи,компютри и друга утвар също ще има.Лошо е,че продадох комбито,ма и джипа много товариРадвам се,че ви познавам,маймуни ниедни! Аз ще тръгвам от Борово,ако има некои да свирка да го карам.Ако се събере повече багаж,ще трябва помощ.
Георги Стефанов
- chapara
- ще става разбирач
8.30ч. на 16.12.12г.
, пред административната сграда на борса "Слатина"
, на паркинга.
, пред административната сграда на борса "Слатина"
, на паркинга.
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!