Някой с нещо за старите корита на р.Янтра

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
dan10
фен клуб-скобар

Някой с нещо за старите корита на р.Янтра

Мнение от dan10 »

Здравейте колеги някой да е ходил около Раданово,Куцина,Крушето и Бяла ? Има ли някаква активност от щуките или е вяла работа... Благодаря предварително ! :drinkers:
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Re: Някой с нещо за старите корита на р.Янтра

Мнение от nikolaiiliew »

dan10 написа:...вяла работа...
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Хубава темичка та и да питам под моста на Фичето лови ли се нещо за момента миналата седмица бяхме там и ако броим рибите точно 3 попчета кажате тази седмица как е другиден патуваме с баща ми за русе и ще се отбием на Бяла за 3-4 часов риболов ако някой има инфо нека сподели стръв и монтаж за плувка и дъно ?
Риболова е хоби.Наслука :)
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

Миналия вторник бяхме с две приятелчета на Куцинските корита.Аз лових единствено на спининг(блесни и клатушки) и се отбелязах с една писалка около 700-800гр.Мойте хора и те ковнаха на тапите една от същия размер и това е.Иначе си дава щука и то доволно ама си иска редовно ходене и висене.
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

David Kamenov написа:миналата седмица бяхме там и ако броим рибите точно 3 попчета
Ми то миналата седмица беше натровена рибата и аз бях капо не се тревожи! :oops:
Сега не знам как е ама между Долна Студена и Ценово се ловчт шарани по 4-7 кила лично го видях тва! :shock: Ловят ги на дъно на царевица,с много чакане и мноо...го късмет :)
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

nikolaiiliew написа:
David Kamenov написа:миналата седмица бяхме там и ако броим рибите точно 3 попчета
Ми то миналата седмица беше натровена рибата и аз бях капо не се тревожи! :oops:
Сега не знам как е ама между Долна Студена и Ценово се ловчт шарани по 4-7 кила лично го видях тва! :shock: Ловят ги на дъно на царевица,с много чакане и мноо...го късмет :)
Ем аз утре ще пробвам пак ако излезне нещо ще снимам и ще пиша а дали риболова не се дължи и на луната защото бях за 1ви път на р.Янтра когато беше пълнолунието дали и това не е фактор не знам но хванахме доста риба за 3 часа :)
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

На Куцинската излезе някоя и друга щука.Щука е силно казано е,тъй като са до кило,кило и половина.Ловят се също и инцидентни добри костури.По реката все още се обажда каракуда,а на шараните сега им е времето!Кефалът започва и той да се активизира!Няма групиране все още,но определено сезона наближава!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”