Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
dach
новобранец
новобранец

Re: Зарган 2012

Мнение от dach »

Нали си вярваме. ..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
danielvalev
новобранец
новобранец

Мнение от danielvalev »

Най накрая и аз да имам повод да споделя за улов в този форум. Събота и неделя реших да направя един риболов на Синеморец. Събота много лошо време и до 14,00ч основно обикаляне по скалите и нищо. Към 14,00 отидох на Бутамята до водовъртежа на завет и за 2ч - 4 заргана. Неделя сутрин времето обнадеждаващо 7,00ч на скалите и до 12,00ч 28 броя. За жалост трябваше да се пътува за София и риболова приключи рано рано, но доволно :)
Аватар
kolio_n
новобранец
новобранец

Мнение от kolio_n »

Вчера на север от Тюленово само 29 броя и то за цял ден риболов. Колегите около мен останаха дори с по-малко. Рибата пипаше много плахо и имах много празни удари, както и откачени риби. За разлика от предните няколко риболова, този път рибите бяха основно дребни. През целият ден духаше лек, но много студен вятър от североизток и повечето колеги се отказаха рано.
koschi
новобранец
новобранец

Мнение от koschi »

колега ти правиш ли разлика, вчера вятъра беше север- северозапад и заргана си имаше просто по едрите си бяха по навътре 60-70 метра от мен вчера 84 броя снимки утре (:
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

В събота на малката Агалина тегав риболов но само отбрани бичмета.От 7 до 11 часа 26 броя двама аматьори като имахме и 5 изтървани но не във водата а на скалата и от там ииииииихааааааа и пак в къщи.Вълната заливаше любимите ни по-ниски местенца но големите крокодили компенсираха мокрите църулки.Н а вътре беше тихо само последните 3-4 метра блъскаше вълната.Снимки този път няма щот телефона решил да не ги запази а фото от селската мивка на която бяха изчистени крокитата ще покажа само на кумеца да го е яд че се успа и не дойде.
П.П. За пореден път се нагледах на дебели шаранджийски сопи и 0.30 поне въже и хвърляне по диагонал върху мен щот явно оня чикел е захранил и каишите са пред него. :axe:
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Вчера бях на едно труднодостъпно място южно от Тюленово. Рибата беше малко, но поне беше качествена и удоволствието от ваденето ѝ е несравнимо. За съжаление най- голямата се откачи в краката ми и се плъзна по скалите обратно. В крайна сметка - 14 бр.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

днес сабахлям до 10 часа - 20 броя , хубаво време, място Ной, хора бол, за съжаление червеите свършиха че бяха остатъци а и работата ме зове.... определено южняка вкара рибата в залива
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

ATANAS GANCHEV написа: ...но приключихме с 37 заргана (пуснахме 3-4 бебета да реват на бабите си) и една платерина за десерт...
Само да допълня - този път (по изключение, щот` ме заболя ръката от мятане :evil: ) моите бяха само 15... но пък по-големи :mrgreen: ...е, и пуснатите пак бяха от мен - дожаля ми за бебоците :oops:
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
svened
новобранец
новобранец

Мнение от svened »

Днес на Черноморец, пред През. вили, спокойно море, слънчево време и малко риба. От 11,00 до 14,30 без удар, от 15,00 до 17,00 - 11 бройки. Но с тази хубава прогноза дето дават ще продължават пробити за по-голям улов.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

svened написа:Днес на Черноморец, пред През. вили, спокойно море, слънчево време и малко риба. От 11,00 до 14,30 без удар, от 15,00 до 17,00 - 11 бройки. Но с тази хубава прогноза дето дават ще продължават пробити за по-голям улов.
Скивай сега колега.
По принцип под аватарите ни пише от къде сме - под твоя няма такова местоположение.
Затова е желателно да се пише конкретно за кой Черноморец идва реч?
Бургазкия или Варненския.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

Разковничето е в "пред През. вили". В тези три думи е закодирано, вилата на г-н Плевнелиев, президент на Република България. Значи става въпрос за Бургаския Черноморец :)
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

kkiryazov написа:Разковничето е в "пред През. вили". В тези три думи е закодирано, вилата на г-н Плевнелиев, президент на Република България. Значи става въпрос за Бургаския Черноморец :)
значи трябва да сме и гадатели !
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
svened
новобранец
новобранец

Мнение от svened »

Много се извинявам, да наистина става въпрос за Бургаския Черноморец, поради простата причина, че аз за друг не съм чувал. Още повече пообиколих варненския ареал с БГмапс и такъв не намерих. Така че ако наистина съществува, пишете на администратора на БГмапс да го посочи къде е.
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

http://wikimapia.org/#lat=43.1212196&lo ... 6&l=11&m=b

Координати: 43°7'15"N 27°55'44"E
Черноморец

Черноморец е курортна местност край кв. Галата във Варна. Разположена е на 10 км южно от центъра на града непосредствено до защитената местност Ракинтика. Граничи с Фичоза и местността Паша дере. Популярен е плажът, който се посещава най-вече от местното население. Край него са разположени бунгала и почивни станции
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

svened написа:Много се извинявам, да наистина става въпрос за Бургаския Черноморец, поради простата причина, че аз за друг не съм чувал. Още повече пообиколих варненския ареал с БГмапс и такъв не намерих. Така че ако наистина съществува, пишете на администратора на БГмапс да го посочи къде е.
Е те тука сме пред Варненския Черноморец.
Изображение

Изображение

А това е Фичоза,на около километър на север
Изображение

И Паша дере,около километър на юг.
Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”