Cormoran big ben 6000

Модератор: sapuna

Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Cormoran big ben 6000

Мнение от stefan4etoo »

Здравейте колеги Търновчани,бихте ли ме насочили къде в града бих могъл да повъртя въпросната макара.Може да пишете в темата ,на л.с. или на 0898450284-Стефан
Благодаря предварително :drinkers:
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Cormoran big ben 6000

Мнение от stefan4etoo »

Или пък ако никой колега има въпросната макара да мина просто да я видя,ако не е проблем естествено :D
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Не можах да я намеря в града,остава да я видя от някой колега но засега нищо :( :( . Няма да е излишно и някое мнение за макарата. :drinkers: :drinkers:
Аватар
diddid1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diddid1 »

Здр. колега. Кой модел на макарата имаш впредвид - Cormoran big ben 6000 или Cormoran big ben 7pi 6000? Разликата м/у двата е огромна, не само в броя на лагерите, а и в качеството. Моите са Cormoran big ben 7pi 5000, купувал съм ги от колега от форума. Перфектни машинки(мощни и добър аванс) като за цена 125лв./бр. нови. Приятел има другия модел Cormoran big ben 6000 с трите лагера. Абсолютни "кенефи". Като нови сравнително добре вървяха , но след десеттина риболова се разхлопаха като "Dacia - такси". Моят съвете - ако си се спрял на cormoran си вземи 7pi, от другия ще останеш разочарован. Поздрави.
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

diddid1 написа:Здр. колега. Кой модел на макарата имаш впредвид - Cormoran big ben 6000 или Cormoran big ben 7pi 6000? Разликата м/у двата е огромна, не само в броя на лагерите, а и в качеството. Моите са Cormoran big ben 7pi 5000, купувал съм ги от колега от форума. Перфектни машинки(мощни и добър аванс) като за цена 125лв./бр. нови. Приятел има другия модел Cormoran big ben 6000 с трите лагера. Абсолютни "кенефи". Като нови сравнително добре вървяха , но след десеттина риболова се разхлопаха като "Dacia - такси". Моят съвете - ако си се спрял на cormoran си вземи 7pi, от другия ще останеш разочарован. Поздрави.
Благодря колега ама малко късно :lol: .Вече имам 3 броя от кенефите и съм доста доволен ,аванса е перфектен навиването на влакното също.Като ги сравнявам с предните ми 5.6 оборота тези с 4.3 са лебедки.Ако имам над 100 лв за макара знам какво да си купя ама пуста му държава :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”