Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
Разликата между двата "Черномореца" е елементарна :
- Бургаския - там където е вилата на президента;
- Варненския - там където живее "царя на зарганите" ( т.е. АЗ ).
Запомнете го и повече да не се бъркате!

- Варненския - там където живее "царя на зарганите" ( т.е. АЗ ).

Запомнете го и повече да не се бъркате!

Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
sardina написа:Вчера бях на едно труднодостъпно място южно от Тюленово. Рибата беше малко, но поне беше качествена и удоволствието от ваденето ѝ е несравнимо. За съжаление най- голямата се откачи в краката ми и се плъзна по скалите обратно. В крайна сметка - 14 бр.
Е те тая най-голямата риба, днес следобед дойде да те търси във Варненския залив на Трета буна. Пита за теб, ама с тойте чалъми и вълшебния такъм на Милен - хоп в кофата с други шест изтървани от теб зарганчоци. Това от 14,30 до 16, 00 ч.Времето приятно, но вятъра ужясен и само аз хващах

-
- новобранец
dnes na balchik 10 xubavi zargani ot 12 do 16
- sarfa
- научил се да хвърля
-Galata написа:Разликата между двата "Черномореца" е елементарна :
- Варненския - там където живее "царя на зарганите" ( т.е. АЗ ).![]()
Запомнете го и повече да не се бъркате!![]()
![]()
![]()
![]()
КОЛЕГА,СТРУВА МИ СЕ ЧЕ СИ В ГРЕШКА.БУРГАСКИЯТ "ЧЕРНОМОРЕЦ"НЕ Е НА президета ,а е курортно място и се намира на 5–6 КМ. ОТ ГР.СОЗОПОЛ.
Няма нищо по - хубаво от лошото време!
-
- учете се от него
И как така не знаеш че Плевнелиев има вила на скалите
леко в дясно от кучкарника 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Ами дайте координати и снимки, та да сме информирани!
Бачо Киро , ти си един от модераторите на форума , а с една ненужна забележка , напълни темата с безмислени коментари, че и снимки не по темата качваш. На мен лично не ми пречи , само се заяждам в момента защото ти си един от много принципните.КИРО написа:Е те тука сме пред Варненския Черноморец.svened написа:Много се извинявам, да наистина става въпрос за Бургаския Черноморец, поради простата причина, че аз за друг не съм чувал. Още повече пообиколих варненския ареал с БГмапс и такъв не намерих. Така че ако наистина съществува, пишете на администратора на БГмапс да го посочи къде е.
А това е Фичоза,на около километър на север
И Паша дере,около километър на юг.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
biserkehayov написа:sardina написа:Вчера бях на едно труднодостъпно място южно от Тюленово. Рибата беше малко, но поне беше качествена и удоволствието от ваденето ѝ е несравнимо. За съжаление най- голямата се откачи в краката ми и се плъзна по скалите обратно. В крайна сметка - 14 бр.
Е те тая най-голямата риба, днес следобед дойде да те търси във Варненския залив на Трета буна. Пита за теб, ама с тойте чалъми и вълшебния такъм на Милен - хоп в кофата с други шест изтървани от теб зарганчоци. Това от 14,30 до 16, 00 ч.Времето приятно, но вятъра ужясен и само аз хващах![]()
![]()
. Рибата едва пощипваше, ама аз прилагах наученото от сардината и
Хубава вечер на всички и нема да се отказвам поне до средата на януари поне
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
То беше отдавна бре,а път това са зарганджийски места,ку не си чувал де.dach написа: Бачо Киро , ти си един от модераторите на форума , а с една ненужна забележка , напълни темата с безмислени коментари, че и снимки не по темата качваш. На мен лично не ми пречи , само се заяждам в момента защото ти си един от много принципните.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
кире ти обичаш да си на всяка манджа миродия,и това ,ВЕ' което изполваш е много смешно
-
- новобранец
Привет и от мен (човек който е ходил на риба и на двта Черномореца) днес решихме да направим заргански риболов и разбира се първо място кладенчето на дядо Васил (както са му казвали местните хора на Черноморец Б-с)демек вилата на президента.Силния южен вятър който ни посрещна за миг спря ентусиазма и се наложи да бием път чак до Ахтопол.Ако изключим дъжда който ни валя там се получи добър улов от 13,30-17часа 45 бр. зизита.Успех на всички и 

Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
-
- научил се да хвърля
Ето една и от мен 

Неспособността да се насладим пълноценно на очарованието на самотата, ни въвлича ежедневно в опустошителни взаимоотношения с всякакви дебили...
около 3 ч. на Германката ...... капо; още 4ч на Агалина южно - 5 бр добри ...но 5.... а времето биваше
Другия път по-вече.... не сме закрили още !
Другия път по-вече.... не сме закрили още !
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
-
- новобранец
Днес Ахтопол и Синеморец нищо ама един удар нямаше и на още 5 човека.
- sardina
- научил се да хвърля
Днес от 09:00 до 11:00 на Писател само 3 броя. Хора много. На Ной и пред Рубин още повече. Вятъра и вълната ограничаваха съвсем местата. Мъка. Утре отивам някъде по-далече.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!