Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- jasonsmith
- разбира нещата 
Re: Инфо за р. Струма!
И аз днес обиколих няколко места. На два пъти набарах големи пасажи със скобари, в единият даже имаше и риби над 1 кг, толкова кеф не бях изпитвал да ги гледам.. За съжаление имам само един изваден и то дребен, един откачен, и няколко клена. Това в района на Благоевград.
Някой ме прокле сутринта и успях да сътворя е това:

Прещипах си болото на автомата на входната врата, и така и не съм разбрал че се е спраскала.. Дали подлежи на ремонт?
P.C. Не видях и корморани, странна работа, като се сетя какво беше миналата година?

Някой ме прокле сутринта и успях да сътворя е това:

Прещипах си болото на автомата на входната врата, и така и не съм разбрал че се е спраскала.. Дали подлежи на ремонт?
P.C. Не видях и корморани, странна работа, като се сетя какво беше миналата година?
- 
				ivo_stoev
- вече хвърля и на тежко 
- Обратна връзка:
Колега ако искаш звънни на някой от тези телефони и двата са за ремонт на болонезе 024924625 и 0888673787

- калин кацаров
- сериозен играч 
И аз днес бях на Монца , нямах нито един удар на риба, скобарите които ловях добре преди 2 седмици, въопще ги нямаше

- 
				ilia93to6kov
- научил се да хвърля 
колега и аз имам същата болонеза и мойта се счупи на сащото место и аз си я направих като и слойих една втулка там иначе незнам.

- prodigy666
- разбира нещата 
никои ли не ходи по реката   кажете нещо за монца,бело поле или железница
  кажете нещо за монца,бело поле или железница

кажете нещо за монца,бело поле или железница
  кажете нещо за монца,бело поле или железницаRe: Инфо за р. Струма!
докато не падне някакъв дъждец да вдигне и размъти реката малко - положението си е едно и същоprodigy666 написа:никои ли не ходи по рекатакажете нещо за монца,бело поле или железница
- jasonsmith
- разбира нещата 
Ври от риба цялата река, ама не пипа. Само кленове се лъжат на стрелба с бял.
Абе колеги, кажете къде изчезнаха кормораните, че ми е любопитно- някой има ли идея?

Абе колеги, кажете къде изчезнаха кормораните, че ми е любопитно- някой има ли идея?
Колега не дърпай дявола за опашката.jasonsmith написа: Абе колеги, кажете къде изчезнаха кормораните, че ми е любопитно- някой има ли идея?
П.П. Предполагам, че заради топлото време се подвизават още далеч от нашите географски ширини, макар че се вясват единични бройки от месец.
лъч надежда   

- jasonsmith
- разбира нещата 
Не че ми липсват, но миналата година беше пълно с тях, а тази не видях нито един. Дано и да не се веснат повече де.ciganeto написа: Колега не дърпай дявола за опашката.

Tе ако не се видят, може и скобарите да не се блъскат като малоумни в тройките по виривете в населените места и ще настане велика мъка месарскаjasonsmith написа: Дано и да не се веснат повече де.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн

- jasonsmith
- разбира нещата 
Ех мечти, мечти...naskobo написа:Tе ако не се видят, може и скобарите да не се блъскат като малоумни в тройките по виривете в населените места и ще настане велика мъка месарска
Колеги някой някакви идеи къде можем да се поразходим през почивните дни по Струма, някой с по - скорошни наблюдения от реката. Ще съм благодарен за всякакво инфо.

Инфото е в горните постове. Реката е много бистра и ниска. Риба има почти навсякъде но не кълве. Хвърлянето за тежка захранка те обрича почти сигурно на "непипане". Финна линия, малка плувка и лепен или червей с прашка в бавните места. Можеш да очакваш мренки, кленчета, морунаж и рядко скобар. Инфото ми е от неделя

Благодаря за бързият отговор колега, аз изчетох всичко но питането ми беше ако някой е ходил през седмицата дали има някаква промяна на нещата. А и сега малко дъждец ще капне да вземе да поразмъти малко и дано и рибата се поактивизира малко от малко.Regar написа:Инфото е в горните постове. Реката е много бистра и ниска. Риба има почти навсякъде но не кълве. Хвърлянето за тежка захранка те обрича почти сигурно на "непипане". Финна линия, малка плувка и лепен или червей с прашка в бавните места. Можеш да очакваш мренки, кленчета, морунаж и рядко скобар. Инфото ми е от неделя