Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги искам да попитам дават ли пастървите на житен,на какво кълве и какви са условията.
Много,много слабо.По 2-3 пъстърви с голям зор .
chirusa_bg написа:Събота много трудни и измъчени риби на Враждебна, не го препоръчвам.
На 28-ми трима човека хванахме 25 бр. пъстърви и то само на оранжева паста. Кука номер десет, повод номер 14 - около 30 см. и ни се откачиха ( или скъсаха ) поне 15 бр.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво, майсторски сте се представили!
Ама аз не пиша за платеното, а за свободния гьол до летището

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аз си помислих, че става на въпрос за 777-теchirusa_bg написа:Браво, майсторски сте се представили!

някой да има инфо. за яз.Искър ...по-активизирал ли се е уклея на щъркела.. 

Здрасти Роска, бях в понеделник. Костура е дребен и рядък, бяхме откъм понтона. Колеги ловиха уклей, но времето беше слънчево и тихо. Не знам как ще е вече.
Пазете природата!
Мерси много братле - нещо уклей ми се е приловило ..и мое да отскоча тези дниristich написа:Здрасти Роска, бях в понеделник. Костура е дребен и рядък, бяхме откъм понтона. Колеги ловиха уклей, но времето беше слънчево и тихо. Не знам как ще е вече.

Да, едни приятели са били там миналата седмица и са хванали доволно. Обаче имало много дребен костур, който ебавал риболоваrosakat написа:някой да има инфо. за яз.Искър ...по-активизирал ли се е уклея на щъркела..
Рибата винаги е на другия бряг
-
- научил се да хвърля
Колеги, някой има ли информация как е положението на Долни Богров, неплатеното. Дали излиза някакъв хищник или е безмислено да се ходи? Благодаря.
Чух, че чат-пат се ловят някакви едри костури, но рано сутрин и на определено място. Също така отвреме навреме излиза и по някоя щука. Като цяло там риболовът не е много силен, да не кажа хич.
Бат Стан с приятел миналата година ходихме по това време на Богров ... нямаше и помен от риба,водата бистра,кристална ... виждаше се на 10 метра навътре ... нямаше никакво движение на риба,тапи мапи ... ние бяхме спинингисти никой нищо не беше хванал ...това беше 2 съботи и недели подред ... хубаво време,малко студеничко ... ала не клюца
-
- научил се да хвърля
Колеги някой да е ходил до Чепинци? Преди десетина дни бях и даваше само дребен костур на дребни рибета, на бял една малка бабушка и толкоз.
Пичове кажете утре на къде да поема за костур , на Богров,на Чепинци, Мепинци ... ? да е около СОфия ... при Искъра около Враждебна какво е положението ?
Вчера на Панчарево - гумаджийницата, абсолютно, класическо капо. За 5 часа нямаше пипване нито на директен, нито на мач.