Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ММА Pride
Модератор: dantho.mihov
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ММА Pride
Има ли колеги, които се интересуват от този спорт
Руската машина Феодор Емеляненко -на това му викам аз боен духhttp://zazz.bg/play:022591c6тоя човек е роден да побеждава

Руската машина Феодор Емеляненко -на това му викам аз боен духhttp://zazz.bg/play:022591c6тоя човек е роден да побеждава

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това е на сто процента реално и не е театър , то и това му е хубавотоhendekltd написа:Мммбаси мммамамамата!!! Ква е таа касапница бре??
Но е яко адреналин! Не като онез мУЙлЮФци в кеч-а

Има още клипове на тая машина поразгледайте ги

А инак мене ме запали тоя спорт с това ,че е комбинация от няколко такива от които и един ,който съм тренирал преди време
Смятам ,че на всеки който е трнирал поне едно бойно изкуство би му харесало ,затова я пуснах темата

--- Конфуций---
--- Конфуций---
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да така е, щото е титана в ММА - Емилияненкоdaniel_g написа:"Кървав спорт " едно време имаше такъв филм, но това какъв спорт то докато почне да ти става интересно и свършило ....
и просто няма равностоен за момента

--- Конфуций---
--- Конфуций---
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Всички от руската школа мачкат.Да не забравяме ,че все пак повечето са възпитаници на СПЕЦНАЗ ,начело с Фьодор,брат му Александър,Сергей Харитонов,Игор Вовчанчин,боксьорът Николай Валуев....както се пееше в една песен ..."Давай за них,давай за нас и за Сибир и за Кавказ..." 

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- hendekltd
- научил се да хвърля
Мхм, моят интерес е поради същата предисторияvIdRaTa написа:Това е на сто процента реално и не е театър , то и това му е хубавотоhendekltd написа:Мммбаси мммамамамата!!! Ква е таа касапница бре??
Но е яко адреналин! Не като онез мУЙлЮФци в кеч-а![]()
Има още клипове на тая машина поразгледайте ги![]()
А инак мене ме запали тоя спорт с това ,че е комбинация от няколко такива от които и един ,който съм тренирал преди време
Смятам ,че на всеки който е трнирал поне едно бойно изкуство би му харесало ,затова я пуснах темата

Гот е! Но къде може да се види с нормално качество? Надали ще го пуснат по цензурирания евроспорт

Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ееееее за тва става въпросBig^Fish написа:Всички от руската школа мачкат.Да не забравяме ,че все пак повечето са възпитаници на СПЕЦНАЗ ,начело с Фьодор,брат му Александър,Сергей Харитонов,Игор Вовчанчин,боксьорът Николай Валуев....както се пееше в една песен ..."Давай за них,давай за нас и за Сибир и за Кавказ..."

А щом стана въпрос за Спецназ ,мога да пиша с часове ,ама.......не му е тука мястото май

--- Конфуций---
--- Конфуций---
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да CRO COP и той ги раздава добреКрасиПловдив написа:Те това е то боен спорт! Крокап и него си го бива. Класата им е една..просто руснака е по-добър!
Предпочитам това пред подскачащите каратисти (визирам Карате-до и тем подобните му).
Гледам ги тия момци и си мисля...колко ли е кофти да имаш да му връщаш пари, или да си се пробвал с жена му

--- Конфуций---
--- Конфуций---