Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

дайте мнение за воблерчето!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- pi4a94
- ще става разбирач
дайте мнение за воблерчето!
Купих си миналия месец едно воблерче на неизвестна фирма
ето и данните му:devil's own-baby s-2 trout-тракащо, дълго е 5см,5.2гр,гази 2.0м.взех го за кефал ама...незнам дали става
въпросите ми са:става ли за кефал?много голямо ли е?изобщо отзиви ми трябват
на отзовалите се благодаря!
ето и снимки:

извинявай те много за качеството на снимките
снимах ги с гсма
ПОЗДРАВИ!
пак извинявайте

ето и данните му:devil's own-baby s-2 trout-тракащо, дълго е 5см,5.2гр,гази 2.0м.взех го за кефал ама...незнам дали става
въпросите ми са:става ли за кефал?много голямо ли е?изобщо отзиви ми трябват

ето и снимки:

извинявай те много за качеството на снимките

ПОЗДРАВИ!
пак извинявайте
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пича,първо да се рзберем ти как го мериш 5см,щото аз от този тип тумбести тракалки имам доста,приличат на Голди,какъвто също имам.Точно тези воблери са идеални за кефал.Колегите някъде ми бяха казали,че по-големите воблери са по-добри,защото играта им е по-добра и съблазнителна,което всъщност е донякъде истина.Аз преди време имах една от сръбските тракалки 2см за 3лв,която не играеше въобще като воблер,а се въртеше около оста си като блесна и въпреки това много важно е как водиш,защото аз правех с нея кратки паузи,които бяха и момента на кълването.
Експериментирай и импровизирай.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- pi4a94
- ще става разбирач
не съм го мерил така пише на опаковката има на 3 езикаКамбата написа:Пича,първо да се рзберем ти как го мериш 5см,щото аз от този тип тумбести тракалки имам доста,приличат на Голди,какъвто също имам.Точно тези воблери са идеални за кефал.Колегите някъде ми бяха казали,че по-големите воблери са по-добри,защото играта им е по-добра и съблазнителна,което всъщност е донякъде истина.Аз преди време имах една от сръбските тракалки 2см за 3лв,която не играеше въобще като воблер,а се въртеше около оста си като блесна и въпреки това много важно е как водиш,защото аз правех с нея кратки паузи,които бяха и момента на кълването.Експериментирай и импровизирай.

и аз го водя с паузи
много благодаря на камбата и на другите колеги
ако има някой които иска да пише а не е писал е добре дошъл