Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов около Добрич
SisCreFish написа:Здравейте колеги,искам да попитам за Одринци как е риболова ,конкретно хищника (бяла риба,костур ,сом, а щука имали?) обаждат ли се и дали си струва да се ходи на язовира по това време на годината? Благодаря и наслука колеги!
НИКАКЪВ СМИСЪЛ !!! В неделя бях там, нивото е пуснато 15-20 метра по брега, или иначе казано около метър-метър и половина дълбочина !!!
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

Здравейте ,някой да е ходил това лято на яз. Дрян до генерал Тошево . Може да сподели какви риби има там и какви са условията ,разрешено ли е нощуването ?
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Честит Никулден, колеги и на адашите честит имен ден! С пожелание за повече риба през следващата година и подобрение на обстановката в региона! Наздраве!
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Информация за колегите от Добрич и областта - язовирите в региона започват да замръзват!
-
- научил се да хвърля
Здравейте Колеги
Май от нова година язовира край с.Абрит ще има нов статут.
Май от нова година язовира край с.Абрит ще има нов статут.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Така ли, да не би да се сменя собственика?
Ми то ако се смени собственика , ще се смени и рибатаNikolay ( Dobrich ) написа:Така ли, да не би да се сменя собственика?

-
- научил се да хвърля
Баща ми за Никул ден си купил два амура от там по 6 лв.килото единия 3 кг. другия 2,50 ,и пазача му казал,че стария собственик нещо се съдел със своите партньори имал някъкви проблеми и щял да остава язовира.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
- jivko81
- научил се да хвърля
колега малко късно ти отговарям за язовир дрян там направиха пътя през село красен зарибено е с шаран но е около кило има и по големи риби риболова е разрешен от петак до неделя с приспиване аз лично не съм ходил от лятото ние хванахме но дребни риби а до нас един колега хвана 14 килограма сом и имаше два изтървани а също знам от мои авери че са хващали и големи шарковци таксата беше 10 лв за 24ч това е от мен колега и наслука
Благодаря за полезната информация ! Значи са оправяли пътя ?? Защото това което знам е че има 6 - 7 км черен път и при дъжд няма влизане и излизане !jivko81 написа:колега малко късно ти отговарям за язовир дрян там направиха пътя през село красен зарибено е с шаран но е около кило има и по големи риби риболова е разрешен от петак до неделя с приспиване аз лично не съм ходил от лятото ние хванахме но дребни риби а до нас един колега хвана 14 килограма сом и имаше два изтървани а също знам от мои авери че са хващали и големи шарковци таксата беше 10 лв за 24ч това е от мен колега и наслука
Колега ти от Тошево ли си , можеш ли да ми намериш телефон на пазача ?
- jivko81
- научил се да хвърля
здравеи колега аз съм от добрич а за телефон ще питам но необещавам доколкото знам го държат някакви арендатори но и аз нямам инфо за собствениците това е което съм чувал
Благодаря , ако намериш актуален телефон ще съм ти благодарен .
За пътя нищо не каза . . .
За пътя нищо не каза . . .
- jivko81
- научил се да хвърля
значи пътя е перфектен до самия язовир само че през село росен като влезнеш в село красен караш докато стигнеш един баир нагоре там в дясно има табели за село росен и за самия язовир като хванеш него път караш се направо и после стигаш до едно разклонение хващаш наляво и тои пътя те води на самия язовир а ако нети е ясно това ми е телефонния номер 0899115647 живко да ти обесня по подробно
Благодаря ,ако има нещо ще ти звънна .
-
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги! Някой знае ли нещо какво стана със статута на яз. Плачи дол-големия? Имаше ли търгове и докъде стигнаха нещата?