Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
vankony
новобранец
новобранец

Re: Зарган 2012

Мнение от vankony »

Вчера и днес бях на Дружба,съботата голяма вълна,счупих новата сопа,дъжд ни валя,паднах в една дупка,абе пълен леш аааа хванах един зарган :roll: .Днеска почти същия филм,но взех две заргани за цял ден,намръзнахме хубаво и си взехме петях пари за таз година.Аз закривам и се отдавам на друго хоби :drinkers: :mrgreen:
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес на ной от 08,30 до 13,30 12бр.зарган и поне 5,6 гелета рибата пипа ше много плахо.
Аватар
stanimir-ioiooo
новобранец
новобранец

Мнение от stanimir-ioiooo »

днес на ной 7бр зарган за 4 часа , времето беше тихо и спокойно ,но пипаше едвам едвам :)
sll
новобранец
новобранец

Мнение от sll »

точно така! До 10ч. на Ной по 5 заргана на ''рибар'', после йок до 1ч. и на нас ни свършиха червейте. Към 1 и 20 колегите като я запукаха един след друг :smt119 и ние си тръгнахме щото от гледане файда няма.
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

Сега се прибираме от св.Влас и освен настинка (аз :? ) хванахме 28 заргана общо (12 на 16 за половинката, че аз се вкочаних и седнах да подсмърчам в колата :( )... упс, забравих една бройчица, която поделихме между котките и един ранен гларус в Равда - той беше и единствения там де, както и в Несебър с първото хвърляне извадих един хубав (+3-4лапини :oops: ) и вятърът ни отвя заедно с още двама луди ентусиасти (поздравете Щуреца от нас 8) ) към Влас... Те това е... подсмрък... отивам да се наливам с вино (с лечебна цел де, иначе е алкохолизъм :drinkers:
П.с. Колеги strijok и asinasi (благодаря за червея, явно е от сърце - с вашата доза хванах повече от половинката, преди да се откажа :mrgreen: ), съжалявам, но едва рано тази сутрин видях въпросите ви - бяхме на паркинга до пристанището (не знам какво се води), но днес там беше ветрилник...
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Аватар
kolio_n
новобранец
новобранец

Мнение от kolio_n »

Днес на Тюленово се получи доста слаб риболов, но пък имаше много вятър и силно течение. За цял ден аз имам 19 броя, а колегата 16.
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Въпреки че сезона е към края си /поне на север/, днес не беше съвсем зле. Отидох в 7:30 северно от Тюленово и заварих доста колеги. Времето облачно, слаб вятър, вълна никаква. Рибата обаче нарядко, дребна и със завършен курс по фризьорство. Подстригваше червея прекрасно. Сложих плаваща бомбарда и до към 10:30 закачих 8-9 заргачета. После излезе силно течение и не след дълго смених местоположението с няколко километра. На новото място с 10 хвърляния - 9 риби и спря. До към 15:00 извадих още няколко бройки и финиширах общо с 25 броя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
kostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kostadin »

Днес на Ной 15 заргани набързо и мръкна.Утре пак ако не вали.?
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

GENIUS написа:Днес само един рибок, средно голям.
Изображение
Тази маи е голяма находка??? :prayer:
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Вчера, на яхтеното на Рубин, от събахлян до към 12 - 5 бр. (3 хубави, едната каиш) и около 8-9 кофи студ, въпреки че ветреца беше слаб...
0885022272 / 0885897615
GENIUS
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от GENIUS »

PlamenIvanov написа:Тази маи е голяма находка??? :prayer:
Находка, че удари изобщо в лошото време, защото и без нея щях да се прибера :)
И по-големи са удряли.
Неспособността да се насладим пълноценно на очарованието на самотата, ни въвлича ежедневно в опустошителни взаимоотношения с всякакви дебили...
sick_brain
новобранец
новобранец

Мнение от sick_brain »

vstoikov написа:Е те тва хванах днес на юг от Варна за цял ден.
Изображение

Колега къде по-точно на юг от Варна ?
asinasi
новобранец
новобранец

Мнение от asinasi »

sundy написа:Сега се прибираме от св.Влас и освен настинка (аз :? ) хванахме 28 заргана общо (12 на 16 за половинката, че аз се вкочаних и седнах да подсмърчам в колата :( )... упс, забравих една бройчица, която поделихме между котките и един ранен гларус в Равда - той беше и единствения там де, както и в Несебър с първото хвърляне извадих един хубав (+3-4лапини :oops: ) и вятърът ни отвя заедно с още двама луди ентусиасти (поздравете Щуреца от нас 8) ) към Влас... Те това е... подсмрък... отивам да се наливам с вино (с лечебна цел де, иначе е алкохолизъм :drinkers:
П.с. Колеги strijok и asinasi (благодаря за червея, явно е от сърце - с вашата доза хванах повече от половинката, преди да се откажа :mrgreen: ), съжалявам, но едва рано тази сутрин видях въпросите ви - бяхме на паркинга до пристанището (не знам какво се води), но днес там беше ветрилник...
Моля, аз благодаря за добрата информация, която ни дадохте в събота вечер.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

sundy,
много се развилняхте с Наско!? Завиждам ви! :wink: Аз много му се канех на заргана,а ей на,почти целия ноември не съм хващал въдица и...ще си остана с мераците тази година,явно... :cry: Добре,че е тази тема във форума,че да плакна окото от време на време.
Надявам се,че не си пипнала нЕкоя настинка,ама...едва ли- ти си вече бая калено рибарче!Тенкс за поздравите!...Само не доразбрах,кой трябваше да ми ги предаде-"двамата луди ентусиасти" ли ? Не съм сигурен,че се знаем? :roll: ...Освен,ако поне единият не се казва Славей--той, от моите познати,тази есен вършее из несебъркия вилает---риби не остави на местните :lol:
А,наслука и ... като минавате през бургаското пристанище си носете и чепаретата,че дочувам за взети карагьози и дори няколко паламуда на Западното (Дървеното до канала)!

:drinkers:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

asinasi написа:
sundy написа:Сега се прибираме от св.Влас и освен настинка (аз :? ) хванахме 28 заргана общо (12 на 16 за половинката, че аз се вкочаних и седнах да подсмърчам в колата :( )... упс, забравих една бройчица, която поделихме между котките и един ранен гларус в Равда - той беше и единствения там де, както и в Несебър с първото хвърляне извадих един хубав (+3-4лапини :oops: ) и вятърът ни отвя заедно с още двама луди ентусиасти (поздравете Щуреца от нас 8) ) към Влас... Те това е... подсмрък... отивам да се наливам с вино (с лечебна цел де, иначе е алкохолизъм :drinkers:
Моля, аз благодаря за добрата информация, която ни дадохте в събота вечер.
Радвам се че колегите са ВИ помогнали с червея, НО определено аз не съм бил на мястото на случката.
Верно и аз бях за риба, но доста по на ЮГ - камъка няма да кажа, но поне Синеморец ще спомена :D
Аз завърших с 41 риби, а аверчето с 91 риби :shock:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”