Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

САЛЮТ 3- нещо му има
Модератор: emo vasilev
Re:
Здравей КИРО,видях че имаш турбинки за Салют.Може ли да ми дадеш информация за някакви цени.Търся от доста време и се надявам да ми помогнеш.Благодаря ти предварително!КИРО написа:Марко,мерси,само дето днес не можах да стигна до Варна,май този на ветерока,но да не приказвам напразно.След ден-два ще пиша.
А който се интересува,имам нови турбинки за салют,помагам.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: САЛЮТ 3- нещо му има
matrix,изпревариха те.Имах,но ги раздадох вече.Дано някой друг се обади тук,а ти я кажи къде точно ти е изхабена,по дебелина,или странично.Може да се измисли нещо.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
благодаря че писа.изядена е от страни-нямам идея какво да правя и дали пасват перки от нещо друго-а колкото до "салют"- доволен съм,нека да е руски 

- КИРО
- Обратна връзка:
Отварял ли си я там.Не знам колко е изядена,но ако не е уплътнено добре около турбинката,може и да прави номера.
Дай сега инфо,колко време си го карал,пипал ли си нещо по него,изведнъж ли спря да хвърля.
Ще се помъча да ти дам съвет,има и други любители на салюта,да се намесят и те.Тая машинка и на мен ми харесва.
Дай сега инфо,колко време си го карал,пипал ли си нещо по него,изведнъж ли спря да хвърля.
Ще се помъча да ти дам съвет,има и други любители на салюта,да се намесят и те.Тая машинка и на мен ми харесва.
Реших да го снимам за по-лесно.Изяденото е точно срещу стрелката по ръбовете на перката.Двигателя е ползван около 2 години,аз го взех от човек преди няколко дни и всичко си работи.Проблема е единствено в турбинката - не качва вода и не уплътнява добре.Ще се радвам ако ме насочите какво да правя колеги.Благодаря ви още веднъж.

- КИРО
- Обратна връзка:
Изчакай малко,мисля,че имам стари,но не чак толкова изядени,ще ги потърся,през това време дай си адреса на лични.
Ама такова изяждане,еба си,не съм виждал.Само от вода не може да стане,нещо друго е имало там.
И казваш,че в това състояние хвърля вода,но малко.Учудвам се как въобще е работил в това състояние.
Добре де,до края на другата седмица се надявам да се реши този проблем.
Чао за сега.
Преди време бях поискал да се свали темата,ама този приятел излезе прав.
Ама такова изяждане,еба си,не съм виждал.Само от вода не може да стане,нещо друго е имало там.
И казваш,че в това състояние хвърля вода,но малко.Учудвам се как въобще е работил в това състояние.
Добре де,до края на другата седмица се надявам да се реши този проблем.
Чао за сега.
Преди време бях поискал да се свали темата,ама този приятел излезе прав.
Marco Polo написа:Е, няма смисъл да я сваля.Все някой може да има същия проблем!
- КИРО
- Обратна връзка:

Понеже по-късно си разбрах грешката,и ги сменях кат носни кърпи,все мислеч,че е от турбината,но и нова сложих,и тя ми правеше номера.Оправи се чак като уплътних добре около турбинката.
Затова мисля,че от тези ще ти свършат работа.
колега имам нужда от такава турбинка ако можеш ми пиши
имам сьщия проблем сьс моя Салют
- КИРО
- Обратна връзка:
Свършихааааа,
темата е от 2008г.
Съжелявам.