Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

много добра игричка за рибарите
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Колега извинявай!Грешката е моя.На 7ма локация се ловят сомове,щуки и есетри.nikejo написа:Пич на 7-ма локация 2 дена висим и нема нищо на тая стръвkRaikkonen написа:На Енисей на 7ма локация на комар(хирономида) риби над 2кг ги изкупуват за 6000$ горе долу!Кажи нещо по подробно,дълбочина,дъно,плувка
На 9та локация на комар хвърляш на най-дълбокото(мериш дълбочината със сонар който си купуваш от магазина(при макарите беше май)След което отиваш на Рюкзак--->>>Разное---->>>3холотьi--->>>цъкаш 2 пъти на него и готово.След това като хвърлиш въдицата натискаш Е и гледаш дълбочината.На 9та локация в средата е най-плитко.
Успех и отново извинявай за грешката

- Николай Неделков
- учете се от него
ОК мерсиkRaikkonen написа:
Колега извинявай!Грешката е моя.На 7ма локация се ловят сомове,щуки и есетри.
На 9та локация на комар хвърляш на най-дълбокото(мериш дълбочината със сонар който си купуваш от магазина(при макарите беше май)След което отиваш на Рюкзак--->>>Разное---->>>3холотьi--->>>цъкаш 2 пъти на него и готово.След това като хвърлиш въдицата натискаш Е и гледаш дълбочината.На 9та локация в средата е най-плитко.
Успех и отново извинявай за грешката

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
Райконен златен си
Мерси че ми каза за това място , хванах тоя паяжин ли е къв е там рибок 3.69кг и ми дадоха 10800 за него и един 3.100 и ми дадоха 8000 за него
Мерси пич , ама много мерси, са ше им здрем гащите
Само ако споделиш и тайната сомска няма да е лошо 

Мерси пич , ама много мерси, са ше им здрем гащите

-
- разбира нещата
Браво за рибкатаnikejo написа:Райконен златен сиМерси че ми каза за това място , хванах тоя паяжин ли е къв е там рибок 3.69кг и ми дадоха 10800 за него и един 3.100 и ми дадоха 8000 за него
![]()
![]()
Мерси пич , ама много мерси, са ше им здрем гащитеСамо ако споделиш и тайната сомска няма да е лошо

Начи сометата кълват само на месо(има 3 вида).На различните водоеми е различно.На 7ма през деня ловиш на рибка и на мида.Кълват щуки на рибка и големи есетри на мида.През нощта ловиш на месо,ама само на 1 вид месо.Кусочки рибъ се казва.Внимавай че ако се забавиш малко и въдицата се чупи

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре ама как точно става тая процедура...Vaneto_99 написа:захранва се с "О"

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Николай Неделков
- учете се от него
Big^Fish написа:
Добре ама как точно става тая процедура...Като дам "О" ми дава че не съм избрал захранка.Отивам на сака (рюкзак) и давам на захранката където има опция да се смесва уж с някаква стръв можеш да добавиш аромат.Ама нещо не става като цъкна 2 пъти върху въпросната заххранка ми я препраща в горния списък и ги изтрива.Може ли малко мояснения моля...
Благодаря предварително.
Понеже никой не ти обясни като хората аз ще ти кажа

П.С.
Райконен че те цунем вече