Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

мисля да отида на река искър
Модератор: sapuna
-
- новобранец
мисля да отида на река искър
3дравейте мисля след някой ден да отида эа първи път на река Искър
около Ставерци,Брегаре или Оряховица та бихте ли ми каэали на каква риба мога да се натъкна там, със каква стръв е желателно да тръгна и истествена моите пръчки ще ми свършат ли работа
една дънна
два телескопа по 2,70м със макари
един телескоп 5 метра само на цапалка
около Ставерци,Брегаре или Оряховица та бихте ли ми каэали на каква риба мога да се натъкна там, със каква стръв е желателно да тръгна и истествена моите пръчки ще ми свършат ли работа
една дънна
два телескопа по 2,70м със макари
един телескоп 5 метра само на цапалка
Колега от каде си та си ре6ил да ходи6 на искара.За став вземи си бял 4ервей яко поне 300 гр. и една пра6ка си земи от магазина,а мойе и една захран4ица за река.Пра4ките мисля 4е 6те ти свар6ат работа.Хварли си данни две на рибенце за клен и си казаи с телескопа не6то др.Аиде наслука.
За бракониерите само ЦАРИЦИ
-
- новобранец
3дравеите отново...
Ми аэ съм от Плевен и покрай таэи причина реших да пробвам там
Досега съм ходил само около Плевен + Горни Дъбник + Дунава
Но сега реших да пробвам и на Искъра.
А с каква эахранка да провам?
Освен бял червей(предполагам кокален) и рибета какво друго не е лошо да вэема със мен.
И не раэбрах дали мога да пробвам и на дъно със телескопите със макарите освен със дънната.
Протеинови топчета могат ли да се иэполэват там?
Ми аэ съм от Плевен и покрай таэи причина реших да пробвам там
Досега съм ходил само около Плевен + Горни Дъбник + Дунава
Но сега реших да пробвам и на Искъра.
А с каква эахранка да провам?
Освен бял червей(предполагам кокален) и рибета какво друго не е лошо да вэема със мен.
И не раэбрах дали мога да пробвам и на дъно със телескопите със макарите освен със дънната.
Протеинови топчета могат ли да се иэполэват там?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
kingcastle написа:(предполагам кокален) ?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Здравей колега, и аз съм от Плевен, но никога не съм ходил на Искъра.Имам голямо желание да пробвам и сигурно скоро ще отида.Един колега ми даде информация, че се лови доста риба.Сом, морунаж, кленове, таранка, мрени.Каза да си нося две дънни с яки макари и телескоп цапалка.За стръв да използвам големи земни червеи.Един друг ми каза вчера, че ловял огромни кленове /3 кг./ на воблер.Имало хубави места на Долни Луковит /на Синия вир/.
Дано да съм ти бил полезен.Ако ходиш скоро напиши няколко реда във форума та и аз да знам какво да правя.
Чао
Дано да съм ти бил полезен.Ако ходиш скоро напиши няколко реда във форума та и аз да знам какво да правя.
Чао