мисля да отида на река искър

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

kingcastle
новобранец
новобранец

мисля да отида на река искър

Мнение от kingcastle »

3дравейте мисля след някой ден да отида эа първи път на река Искър
около Ставерци,Брегаре или Оряховица та бихте ли ми каэали на каква риба мога да се натъкна там, със каква стръв е желателно да тръгна и истествена моите пръчки ще ми свършат ли работа
една дънна
два телескопа по 2,70м със макари
един телескоп 5 метра само на цапалка
Аватар
AzoriS
новобранец
новобранец

Мнение от AzoriS »

Колега от каде си та си ре6ил да ходи6 на искара.За став вземи си бял 4ервей яко поне 300 гр. и една пра6ка си земи от магазина,а мойе и една захран4ица за река.Пра4ките мисля 4е 6те ти свар6ат работа.Хварли си данни две на рибенце за клен и си казаи с телескопа не6то др.Аиде наслука.
За бракониерите само ЦАРИЦИ
kingcastle
новобранец
новобранец

Мнение от kingcastle »

3дравеите отново...
Ми аэ съм от Плевен и покрай таэи причина реших да пробвам там
Досега съм ходил само около Плевен + Горни Дъбник + Дунава
Но сега реших да пробвам и на Искъра.

А с каква эахранка да провам?
Освен бял червей(предполагам кокален) и рибета какво друго не е лошо да вэема със мен.

И не раэбрах дали мога да пробвам и на дъно със телескопите със макарите освен със дънната.

Протеинови топчета могат ли да се иэполэват там?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

kingcastle написа:(предполагам кокален) ?
:lol: :lol: :lol: сьс СИГУРНОСТ КОКАЛЕН :lol: :lol: :lol: примерна захранка:пакет универсална(или шаран,или платика,или квото и да било),пакет галета,пакет ванилия с коноп,пакет глина,полвин пакет кюспе и един разкиснат хляб+300 грама КОКАЛЕН накрая :lol: иди на роман,разслелец,червен бряг-над и под казана,пелово,староселци и пр...бе аз ли да ви уча,като сте от плевен +това :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
marinov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от marinov »

сабота ходих на искар от моста на гиген на доло хванах 7 кг риба за 3 часа без никва захранка на земен червеи. рибата е активна до кам 11.30х.

Пиши на Кирилица :!:
slai55555
новобранец
новобранец

Мнение от slai55555 »

Здравей колега, и аз съм от Плевен, но никога не съм ходил на Искъра.Имам голямо желание да пробвам и сигурно скоро ще отида.Един колега ми даде информация, че се лови доста риба.Сом, морунаж, кленове, таранка, мрени.Каза да си нося две дънни с яки макари и телескоп цапалка.За стръв да използвам големи земни червеи.Един друг ми каза вчера, че ловял огромни кленове /3 кг./ на воблер.Имало хубави места на Долни Луковит /на Синия вир/.
Дано да съм ти бил полезен.Ако ходиш скоро напиши няколко реда във форума та и аз да знам какво да правя.
Чао
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”