Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Янтра- всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Янтра- всичко за и по реката
Димитрий ,изкушаваш ме да дойда чак до Горна
!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
По Русенския край не дава ли риба сега?Венци ® написа:Димитрий ,изкушаваш ме да дойда чак до Горна!

Никак!!!galin_fcb написа:По Русенския край не дава ли риба сега?Венци ® написа:Димитрий ,изкушаваш ме да дойда чак до Горна!
- nikolaiiliew
- сериозен играч
В петък и събота около Долна студена един шаран 4 кила и една щука около кило и половина!
Вадят се шарани от порядъка на 3/4 до 7/8 килограма!( само на 2-3 места,които постоянно са заети
!). Кълве на 2 или 3 царевички на косъм!Рибата е доста мудна, захранва се със царевица!
НАСЛУКА
Вадят се шарани от порядъка на 3/4 до 7/8 килограма!( само на 2-3 места,които постоянно са заети

НАСЛУКА
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Никак ама за някой,я ела на Мартен на боло да видиш никак ли еВенци ® написа:Никак!!!galin_fcb написа:По Русенския край не дава ли риба сега?Венци ® написа:Димитрий ,изкушаваш ме да дойда чак до Горна!

- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Снощи на върбата с осмица 5 кг. разна от 14,30 до 17 ч.
Относно нямането край Русе
Миро обясни относно нямането,аз за 2-3 часа правя по няколко килограма разна.миро мачтийм написа:Снощи на върбата с осмица 5 кг. разна от 14,30 до 17 ч.
Не знаех,че Янтра минавала покрай Мартен и "върбата".Ще се постарая да открия тия места! 

Не знаеш какъв пост да напишеш и пишеш глупости,първо със сигурност не познаваш Сапуна лично,и второ кой ти каза че можеш да пишеш за риболова около Русе като не си в час изобщо,хората остават с впечатление че риба около Русе не кълве,а пък то си кълве като луда само да знаеш какВенци ® написа:Не знаех,че Янтра минавала покрай Мартен и "върбата".Ще се постарая да открия тия места!

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Ами нека Вие майсторите кажат "КАК", че и ние "не можещите" да ги надърпаме !!!!!!svetlens написа:Не знаеш какъв пост да напишеш и пишеш глупости,първо със сигурност не познаваш Сапуна лично,и второ кой ти каза че можеш да пишеш за риболова около Русе като не си в час изобщо,хората остават с впечатление че риба около Русе не кълве,а пък то си кълве като луда само да знаеш какВенци ® написа:Не знаех,че Янтра минавала покрай Мартен и "върбата".Ще се постарая да открия тия места!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не да мачкаш клавиатурата
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
За майсторите, те винаги си намират майстора. Но за "неможещите" не съм съгласен. Не мога за мен означава, нежелая, не искам или МЪРЗИ ме. Има и някои който знаят и имат желание но нямат възможност, на такъв колега с удоволствие бих показал, обяснил и помогнал с квото мога.
Тук всеки може да си изкаже мнегието, и маисторите и не можещите и "професорите"
Има колеги които припознават себе си в някои постове и после заяждена, злоба, и често заключени теми.
Сподели, кажи, попитай като хората, и все ще се намери някой да ти каже или обясни.
Тук всеки може да си изкаже мнегието, и маисторите и не можещите и "професорите"
Има колеги които припознават себе си в някои постове и после заяждена, злоба, и често заключени теми.
Сподели, кажи, попитай като хората, и все ще се намери някой да ти каже или обясни.
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Пропуснах.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ. и много риби през идната година.

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Да ти се връща!миро мачтийм написа:Пропуснах.

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Абсолютно съм съгласен с теб, но изказването ми беше по-скоро за това, че тая тема клони към една друга от преди година, за едни скобари с десетки килограми на КТМ-томиро мачтийм написа:За майсторите, те винаги си намират майстора. Но за "неможещите" не съм съгласен. Не мога за мен означава, нежелая, не искам или МЪРЗИ ме. Има и някои който знаят и имат желание но нямат възможност, на такъв колега с удоволствие бих показал, обяснил и помогнал с квото мога.

Честит празник на всички!