Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Костурите в Бургас
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: Костурите в Бургас
Ааа , ето го моя човек ! Появи се най- сетне !
Значи , незнам каква е работата в Бургас , но тука при нас , а и най вероятно на доста други места
, костурите вземат на рибки , блеснички , воблерчета , туистерчета , на джиг , и ред други подобни способи
!!!
Ноооо , Бургаските костуряги , може би са по- капризни , и не е лошо да се пробват на разни алтернативни методи и варианти. Например , не е лошо да се пробва на сирене , кашкавал , салам , и други ! Може между тях да има и такива , които обичат алкохола , така че и това трябва да се опита
!!! Може да вземат и на скара - кюфтета , кибапчета , висменка и други
!
Тааа , според мен , трябва си упорство и проби ! Надявам се да споделиш постигнатите резултати !!!
п.п. Питането ти не е лошо , но си сбъркал подфорума ! Моля премести го където му е мястото
!!!
Поздрави !!!
Значи , незнам каква е работата в Бургас , но тука при нас , а и най вероятно на доста други места

Ноооо , Бургаските костуряги , може би са по- капризни , и не е лошо да се пробват на разни алтернативни методи и варианти. Например , не е лошо да се пробва на сирене , кашкавал , салам , и други ! Може между тях да има и такива , които обичат алкохола , така че и това трябва да се опита

Тааа , според мен , трябва си упорство и проби ! Надявам се да споделиш постигнатите резултати !!!
п.п. Питането ти не е лошо , но си сбъркал подфорума ! Моля премести го където му е мястото

Поздрави !!!
Върл Shimano фен!
- Don4o_62
- учете се от него
Лапат здраво на капка от гъсто кисело млякоMalemi написа:Кълват ли и на какво ?

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- кандидат преподавател
Ма тоя малемчо започва да ме нерви. Аз най- внимателно му обяснявам , а той никъв го нема да каже барем едно Мерси !!!

Върл Shimano фен!
Мерси , колега , ходих до Бургарското езеро в Бургас. Хвърляхме с блесни , вобле4ета - няма и удар. После хвърлихме с плувки и живи рибки. Едната клъвна не го засякох и не го хванах.
тбК
-
- Модератор
Понеже и аз съм от Бургаско, да ви кажа, че днес рибата в цял Бургас кълвеше изключително на специфична стръв - левчета.Вадиш 4 лв. и от щанда в торбата влиза шаранче към 1 кг.
Вадиш повече левчета и в торбата ти влиза що годе приличен такъв. 

-
- кандидат преподавател
Видя ли сега малеми , човека е открил разковничето в улова на Бургаските риби , а именно - кинтитееее !!!!

Върл Shimano фен!
-
- кандидат преподавател
Аз утре , ще ги пробвам на Бургаското езеро , ама в ПазарджикMalemi написа:Мерси , колега , ходих до Бургарското езеро в Бургас. Хвърляхме с блесни , вобле4ета - няма и удар. После хвърлихме с плувки и живи рибки. Едната клъвна не го засякох и не го хванах.

Върл Shimano фен!
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Бургаските костури кълват на блесни с три черти! 

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- Модератор
Така е, защото са научени да броят само до три.
Хубаво, че не са завършили Бургаския свободен университет, че тогава нямат хващане 

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
dantho.mihov написа:Така е, защото са научени да броят само до три.Хубаво, че не са завършили Бургаския свободен университет, че тогава нямат хващане

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- кандидат преподавател
Малемчоо , значи уточнихме щуките и костурите в Бургаско , сега какво идва наред ?
Очаквам по- голяма активност от твоя страна. Ми то тва твоето какво е !?!? Напишеш два реда , и те няма с дни . Ми , така де - засрами се
!!!
Очаквам по- голяма активност от твоя страна. Ми то тва твоето какво е !?!? Напишеш два реда , и те няма с дни . Ми , така де - засрами се

Върл Shimano фен!