Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Не знам защо има филтър и как да го махна?
Модератор: sapuna
Не знам защо има филтър и как да го махна?
Здравейте колеги,
Виждам, че на личните съобщения, които ми праща колегата Телескоп е наложен някакъв филтър, който ги трие преди да ги получа. Аз не съм бърникал нищо, опитах се да го открия този филтър, но нещо не мога да се оправя да го сваля. Нека някой ме посъветва, защото Телескоп ми е приятел и имаме какво да си казваме.
Виждам, че на личните съобщения, които ми праща колегата Телескоп е наложен някакъв филтър, който ги трие преди да ги получа. Аз не съм бърникал нищо, опитах се да го открия този филтър, но нещо не мога да се оправя да го сваля. Нека някой ме посъветва, защото Телескоп ми е приятел и имаме какво да си казваме.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Не знам защо има филтър и как да го махна?
Мисля ,че ако подателя изстрие сьобщението от папка изходящи преди да го отвориш,то изобщо не достига до теб.
В такьв случай причината е в подателя ,но пак казвам само си мисля ,че е така
В такьв случай причината е в подателя ,но пак казвам само си мисля ,че е така

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Точно!muerter написа:Мисля ,че ако подателя изстрие сьобщението от папка изходящи преди да го отвориш,то изобщо не достига до теб......
Поради"технически"причини вината е в мен,за което се извинявам!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Сега чувам за филтър и тръгнах да търся причината. Добре, че Телескопа писа да дам отбой.