Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Ботево
Модератор: sapuna
Язовир Ботево
Здравейте колеги,
От пролетта на 2013г. язовир Ботево общ.Аксаково ще отвори води за любителите на риболова! След тежка и продължителна борба с природата язовира е напълно възстановен и зарибен с шаран, амур, толстолоб, а също така се самонастаниха големи количества таранка, червеноперка и костур. Основната ни идея е да възродим този красив язовир и направим района притегателен център за риболов и екотуризъм. В тази връзка искаме да се допитаме с вас, какви удобства искате да бъдат създадени и какъв да е режима на таксуване. Създадена и е анкета на сайта на язовира - botevo.com (надявам се администраторите да не възразят за линка, ако е в разрез с правилата, моля да го изтрият).
От пролетта на 2013г. язовир Ботево общ.Аксаково ще отвори води за любителите на риболова! След тежка и продължителна борба с природата язовира е напълно възстановен и зарибен с шаран, амур, толстолоб, а също така се самонастаниха големи количества таранка, червеноперка и костур. Основната ни идея е да възродим този красив язовир и направим района притегателен център за риболов и екотуризъм. В тази връзка искаме да се допитаме с вас, какви удобства искате да бъдат създадени и какъв да е режима на таксуване. Създадена и е анкета на сайта на язовира - botevo.com (надявам се администраторите да не възразят за линка, ако е в разрез с правилата, моля да го изтрият).
botevo.com
-
- научил се да хвърля
Re: Язовир Ботево
Браво колега,много труд и средства си хвърлил ,хвани пусни ако е регламента с големи риби, ще бъде рай.
Това "гьолче"ако го направите, да е читаво за спортен риболов ... ще е страхотно 
Р.Р. Във сайта ако дадете възможност освен вота и за мнения ... или да пуснете Форум .. ще е по-полезно да видите мнението на потенциалните Ви посетители ...
На мен ако ми хареса, дет се вика не можете ме изгони после от там

Р.Р. Във сайта ако дадете възможност освен вота и за мнения ... или да пуснете Форум .. ще е по-полезно да видите мнението на потенциалните Ви посетители ...
На мен ако ми хареса, дет се вика не можете ме изгони после от там

Не щя ... не щя ... не щя .... че кат спря 

- devesil4o
- научил се да хвърля

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
-
- научил се да хвърля
Искам да попитам дали става дума за стария язовир Ботево, с хижата, който съществуваше преди да открият яз.Одринци или за друг язовир?
Става въпрос за язовир Ботево, село Ботево, а не този в Малко Ботево. Този за който питаш колега е в окаяното състояние, което беше нашият миналата година.
botevo.com
-
- научил се да хвърля
Благодаря, колега! Как точно се стига до язовира, ако се идва от Варна?
По пътя Варна-Добрич,отбиваш се за Крумово колега.Минаваш през Крумово и следващото село е Ботево.След като минеш над моста в селото,завиваш веднага наляво и си на язовираNikolaiManolov написа:Благодаря, колега! Как точно се стига до язовира, ако се идва от Варна?
Уважаеми колеги,
В сайта на язовир "Ботево" публикувахме правилника за риболов за сезон 2013 г
Можете да се запознаете с него на адрес: wwww.botevo.com/reglament
В сайта на язовир "Ботево" публикувахме правилника за риболов за сезон 2013 г
Можете да се запознаете с него на адрес: wwww.botevo.com/reglament
botevo.com
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Колега качи малко снимки , да оплакнем окото 

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Има сайт колега,там може да разгледаш снимки в раздела "галерия"vladofommi написа:Колега качи малко снимки , да оплакнем окото

Абе колега при тия изисквания и задължения,които си написал и тия такси незнам колко колеги ще посетят язовира.Огледайте се малко по настрани от Варненска област как правят хората.Ще ти дам един пример за язовир долу-горе че и по добър от вашия по отношение на инфраструктура и съдържание на трофейни екземпляри.Това е яз.Ловни дол с такса 2 ЛЕВА.
Колега, ако зависеше от мен нямаше да има такса. Само, че ремонта на язовира и документацията по него струват огромна инвестиция, отделно, годишна концесия, заплати, осигуровки, данъци, зарибяване и още куп непредвидени разходи! Няма да коментирам каква помощ имаме от страна на държавата! Така, че който оценява това което сме направили е добре дошъл! За другите както сам каза - има други язовири.
botevo.com