Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Май някои хора трябва да черпят!
Модератор: dantho.mihov
- rino712
- ще става разбирач
Май някои хора трябва да черпят!
Днес е шекер байрям-а аз обичам баклава 

- dimitar_
- сериозен играч
И при нас баклавата си е на ниво , спомням си в детските години на село , комшийката винаги носеше цяла тава , защото в интерес на истината се разбираха и се уважаваха като хора , чийто врати са най - близо в трудни моменти ... .
Та вкуса на тази баклава , беше неповторим . И досега като че ли подобна не съм вкусвал , да знаете , че никак не е лесно да се направи истинската , точена , набрана на точилката , наредена на кръгчета , залята със сироп баклава . Това е същото както у нас моята баба правеше вита баница с ръчно разточени кори , домашно сирене и всичките му тънкости , които за съжеление се знаят от все по - малко жени (да не казвам баби ... ).
Всъщност мога да ви кажа една от "тайните" , поради които са толкова вкусни баклавата и витата баница , просто баба Фатме си триеше пръстите в шалварите , а баба ми Гена , в престилката... , та така си беше едно време !
Все пак , честит байрям на колегите рибари !!!
Та вкуса на тази баклава , беше неповторим . И досега като че ли подобна не съм вкусвал , да знаете , че никак не е лесно да се направи истинската , точена , набрана на точилката , наредена на кръгчета , залята със сироп баклава . Това е същото както у нас моята баба правеше вита баница с ръчно разточени кори , домашно сирене и всичките му тънкости , които за съжеление се знаят от все по - малко жени (да не казвам баби ... ).
Всъщност мога да ви кажа една от "тайните" , поради които са толкова вкусни баклавата и витата баница , просто баба Фатме си триеше пръстите в шалварите , а баба ми Гена , в престилката... , та така си беше едно време !
Все пак , честит байрям на колегите рибари !!!
ех, едно време като си живеех в Кърджали (преди да стана шоп
) комшиите турци какви баклави носеха......

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
на ти сега-софиянец мрьсенКърцата написа:ех, едно време като си живеех в Кърджали (преди да стана шоп) комшиите турци какви баклави носеха......

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- dimitar_
- сериозен играч
Айде сега , като е тръгнало , ще празнуваме и циганската нова година - БАНГО ВАСИЛ , ама все пак нашите "сурвакници" трябва да сурвакат най - здраво , все пак сме си в БЪЛГАРИЯ , всички други могат само да са доволни , че живеят в такава страна и не трябва да го забравят !!!
Пък твойто не се губи , винаги съм готов някой да почерпи ... !!!
Пък твойто не се губи , винаги съм готов някой да почерпи ... !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- dimitar_
- сериозен играч
Ооо , ти имаш време за "виждане по въпроса " , но за мен едва ли има време , ако се окаже , че Кака не е привързана ...
Иначе "келя" го има по главата и превода би звучал като " разкарай се келяво главо"! Е , дори и да не е така , смятам , че и това звучи добре , все пак отговора го знаеш ти , ама и теб ти идат едни на акъла , че понякога се питам , дали изобщо познавам този човек ?!?!?!
Иначе има един лаф при нас , който долу горе звучи така ... пази се от мен , че като ми кипне келя , да не си ми насреща !!!
Иначе "келя" го има по главата и превода би звучал като " разкарай се келяво главо"! Е , дори и да не е така , смятам , че и това звучи добре , все пак отговора го знаеш ти , ама и теб ти идат едни на акъла , че понякога се питам , дали изобщо познавам този човек ?!?!?!
Иначе има един лаф при нас , който долу горе звучи така ... пази се от мен , че като ми кипне келя , да не си ми насреща !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: