Спининг за подарък

Модератори: Павел Иванов, sestrata

evelin
новобранец
новобранец

Re: Спининг за подарък

Мнение от evelin »

Благодаря на Всички сега поне зная какво да търся. И ще взема пръчка, с която няма да е само за брулене на орехи.
Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rockeagle35 »

Хахах, с интерес гледах как ще се развие тази тема. Малко мъжкарски се отнесоха колегите, но така е - в страшния рибарски форум често дамите се стряскат, ако не са свикнали на начина на общуване. :roll:
Инак по темата - няма какво да се говори, последното предложение е най-добро с този бюджет. Весели празници и от мен! :D
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Аватар
kaleeff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kaleeff »

Речния човек написа:Здравей,

50 лева са недостатъчни за каквато и да е поне малко прилична спинингова въдица.
Aйде бе! Аз с моята Баракудка за 32 лева им скъсвам перките! Ниска акция и здрава! Не мисля че цената е показател!
Фен-клуб Таранка!
Аватар
A.S.H
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от A.S.H »

bobopeli написа:Нека са малко над 50 :D

1 SERT EXCEED SPX 2.40м.М/5-21/ 64.00 лв
или
2 COLMIC MASTER SPIN 2,40м. 5-20гр 62.00лв

Весели празници!

Подкрепям предложението за 1 SERT EXCEED SPX 2.40м.М/5-21/ 64.00 лв, би свършила добра работа в повечето ситуации.

2 COLMIC MASTER SPIN 2,40м. 5-20гр 62.00лв по принцип са тежки и грубовати и за разлика от серта не ми допаднаха.
Речния човек
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Речния човек »

:lol:

Разни хора - разни разбирания за въдица! Когато човек опита хубава въдица в ръка,просто не иска да поглежда назад. :) Попитайте днес модератора Павле - автор на темата ,,бюджетни въдици,, какво иска - топъл пуловер или въдица за 50 лева!? :mrgreen:

Ева,купи му пуловер,казва ти го човек с достатъчно въдици. :D :wink:
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

kaleeff написа:
Речния човек написа:Здравей,

50 лева са недостатъчни за каквато и да е поне малко прилична спинингова въдица.
Aйде бе! Аз с моята Баракудка за 32 лева им скъсвам перките! Ниска акция и здрава! Не мисля че цената е показател!
+ За Баракудките имам две за 40лв и за 60 лв,скъсвам им шортите :D
Аз там съм пораснал...
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Речния човек написа::lol:

Разни хора - разни разбирания за въдица! Когато човек опита хубава въдица в ръка,просто не иска да поглежда назад. :) Попитайте днес модератора Павле - автор на темата ,,бюджетни въдици,, какво иска - топъл пуловер или въдица за 50 лева!? :mrgreen:

Ева,купи му пуловер,казва ти го човек с достатъчно въдици. :D :wink:
:lol: :lol: Питай тия с Авидите ,днеска как гледаха ,Баракуда джет спин какво ги прави :lol:
Аз там съм пораснал...
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Здравей,по принцип тук всеки хвали това което ползва,като има и изключения разбира се,та и от мен едно предложение без да се смятам за голям капацитет в тази област.След препоръка от един продавач в магазин който се кълнеше,че е продал над 30бр и на мен продаде 31-та :lol: .Говоря за това
http://fishing-market.com/shop/product/ ... -40-m.html
Смества се в бюджета ти и изглежда много добре и ще се справи с рибите за които ти трябва..Тази тема от форума е за тази марка.Ако се задълбочиш ще прочетеш отзиви за марката и тази пръчка.
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=132&t=53653
Поздрави......
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

Само един съвет...от Спорт Директ въдица не вземай.Уникални боклуци са.По-добре послушай колега ,които те съветва за дреха, там поне имаш по-голям избор.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Моето скромно мнение е:
Първо се ориентирай що за рибарин е човека на когото ще правиш подарък и тогава решавай. Ако е маниак по темата и ще се занимава твърде сериозно, а че ще почне и кусури да връзва тогава се ориентирай към по-скъпите и квалитетни прътове.
Ако е като такива като мен, де ходят за удоволствие от самото ходене и размахването на сопата е едно приятно допълнение, тогава може да се мине и с нещо по-евтино.
Аз примерно ползвам сопа на Филстар 2,40м. 10-30 за 30-40лв. и съм си твърде доволен.
Успех при избора.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
nicko67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicko67 »

batlar написа:аз с моя fokus gream dream на 2,70 10-40 акция за 55лв съм наловил доста щуки и съм много доволен от пръчката става и за ловене с малки костурски блесни и за големи щукарски щука 2.5 кг не е никав проблем за тоягата :) а сега е и поевтиняла
+1
Имам същата на 2.40.
Аватар
neHaTaa
новобранец
новобранец

Мнение от neHaTaa »

Хвани,пусни
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

не искам да спамя но ми става смешно.... нали говорим за спининги за щука е с тея смешни акции дето работите как мятате клатушки от порядака на 20 30 40 гр пхахаха
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rockeagle35 »

Клатушки 40г.?! Къде ловиш, колега? И аз преди време слушах авторитетите и си мислех, че за щука ти трябват големи акции, супер твърд връх, etc., но... технологиите се променят, както и това, което се търси при риболов. Акция 10-30, или нещо там до 40 е ок.
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

Провери и на Миварди ,там със сигурност ще откриеш много добри пръчки като например SPIN 2.40,7-21. Цената е 46лв.
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”