Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг за подарък
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг за подарък
Смешното е, че още не знаеш кое е акция и кое е тест по примамки и т.н. Иначе не се стеснявай да се посмеешbegleca_sv написа:не искам да спамя но ми става смешно.... нали говорим за спининги за щука е с тея смешни акции дето работите как мятате клатушки от порядака на 20 30 40 гр пхахаха

- begleca_sv
- кандидат преподавател
за мен въдица с акця 7-20 по скоро е за кефал отколкото за щука освен ако дирите щуклета по 300 гр големите баби щуки по това време искат големи клатушки ......
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Привет!!! Поздрави за каузата тук долу съм ти дал предложение да вземеш от тая серия този дето е 2,70 м. за язовир бива,а относно пъстърварските пръчки трябва малка акция ако ще е на спининг щото има и видици за риблов с изкусвени мухи и шнурове.За щка и бяла риба е добре тази.
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... RUBIN-SPIN
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... RUBIN-SPIN
- begleca_sv
- кандидат преподавател
begleca_sv и ESOXPIKE, ще ви помоля да оставите и другите колеги да си кажат какво мислят. Още повече, риболовният ви опит още не е достатъчно голям за да изказвате меродавни мнения. 

- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Абе до колко гледам повечето са надувалки дето само предлагат некви пръчкорляци за луда пара то да не е за цял живот тая пръчка бре.Земам нещо каде може да се счупи и да не ме е яд за него съобразявам се с акцията за съответния риболов и толкова.
-
- научил се да хвърля
Не си прав докато не вложиш 300 кентавъра не си риболовец брат тука е такаESOXPIKE написа:Абе до колко гледам повечето са надувалки дето само предлагат некви пръчкорляци за луда пара то да не е за цял живот тая пръчка бре.Земам нещо каде може да се счупи и да не ме е яд за него съобразявам се с акцията за съответния риболов и толкова.

На риба като на война.
"Надути" пръчката която предложих е 65 лева !ESOXPIKE написа:Абе до колко гледам повечето са надувалки дето само предлагат некви пръчкорляци за луда пара то да не е за цял живот тая пръчка бре.Земам нещо каде може да се счупи и да не ме е яд за него съобразявам се с акцията за съответния риболов и толкова.
Гледам и другите колеги и те долу горе такава цена пръчки предлагат.Само за акцията има спор ...
Хвани,пусни
Темата се изчерпа. Ключ. Предупреждавам begleca_sv, ESOXPIKE и gelezniq да се придържат към добрия тон и конструктивен диалог. В противен случай ще бъдат лишени от право на участие в този подфорум.