Спининг за подарък

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
A.S.H
разбира нещата
разбира нещата

Re: Спининг за подарък

Мнение от A.S.H »

begleca_sv написа:не искам да спамя но ми става смешно.... нали говорим за спининги за щука е с тея смешни акции дето работите как мятате клатушки от порядака на 20 30 40 гр пхахаха
Смешното е, че още не знаеш кое е акция и кое е тест по примамки и т.н. Иначе не се стеснявай да се посмееш :lol:
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

за мен въдица с акця 7-20 по скоро е за кефал отколкото за щука освен ако дирите щуклета по 300 гр големите баби щуки по това време искат големи клатушки ......
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Привет!!! Поздрави за каузата тук долу съм ти дал предложение да вземеш от тая серия този дето е 2,70 м. за язовир бива,а относно пъстърварските пръчки трябва малка акция ако ще е на спининг щото има и видици за риблов с изкусвени мухи и шнурове.За щка и бяла риба е добре тази.

http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... RUBIN-SPIN
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

те това е въдица за големи риби :lol:
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

begleca_sv и ESOXPIKE, ще ви помоля да оставите и другите колеги да си кажат какво мислят. Още повече, риболовният ви опит още не е достатъчно голям за да изказвате меродавни мнения. :idea:
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Абе до колко гледам повечето са надувалки дето само предлагат некви пръчкорляци за луда пара то да не е за цял живот тая пръчка бре.Земам нещо каде може да се счупи и да не ме е яд за него съобразявам се с акцията за съответния риболов и толкова.
geleznia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geleznia »

ESOXPIKE написа:Абе до колко гледам повечето са надувалки дето само предлагат некви пръчкорляци за луда пара то да не е за цял живот тая пръчка бре.Земам нещо каде може да се счупи и да не ме е яд за него съобразявам се с акцията за съответния риболов и толкова.
Не си прав докато не вложиш 300 кентавъра не си риболовец брат тука е така :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: още едно предложение от мен в размер 2.40 метра мисля ,че ще е най-удачния размер за почти всяка ситуация http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7479
На риба като на война.
Аватар
neHaTaa
новобранец
новобранец

Мнение от neHaTaa »

ESOXPIKE написа:Абе до колко гледам повечето са надувалки дето само предлагат некви пръчкорляци за луда пара то да не е за цял живот тая пръчка бре.Земам нещо каде може да се счупи и да не ме е яд за него съобразявам се с акцията за съответния риболов и толкова.
"Надути" пръчката която предложих е 65 лева !
Гледам и другите колеги и те долу горе такава цена пръчки предлагат.Само за акцията има спор ...
Хвани,пусни
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Темата се изчерпа. Ключ. Предупреждавам begleca_sv, ESOXPIKE и gelezniq да се придържат към добрия тон и конструктивен диалог. В противен случай ще бъдат лишени от право на участие в този подфорум.
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”