Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг въдици на достъпна цена
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Спининг въдици на достъпна цена
KalinBoloneza написа:Колеги днес се оборудвах с нова шлибалка Cherrywood Pro Spin Berkley 210 с акция 7-22gr комбинирах я с макаричка Tubertini Sirio 1000(ryobi ecusima) мисля, че се получи много добра комбинация и баланс предимно мисля да дърпам кефали по марица, но и някоя щука може да ударя.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- КалинПетров
- разбира нещата
За момента разполагам с нея...другата година мисля да и забия едно шимано сиена 2500 поне за мен е много прилична макара за парите си!От скоро вартя с шимано солстейс и сам с много добри впечетления преди това бях с риоби!

Reel Tuning
- Vid
- кандидат преподавател
Все още смятам, че риобитата в ценовия клас на нискобюджетните шиманота са в пъти по добри...., въпреки, че колегата Пламен (fn1p) мъчи сомове с шиманото цитирано по горе-сиена и няма съществени забележки....
Извинявам се за спама, все пак темата е за въдици....
Извинявам се за спама, все пак темата е за въдици....
Сенека
Сенека
KalinBoloneza написа:Колеги днес се оборудвах с нова шлибалка Cherrywood Pro Spin Berkley 210 с акция 7-22gr комбинирах я с макаричка Tubertini Sirio 1000(ryobi ecusima) мисля, че се получи много добра комбинация и баланс предимно мисля да дърпам кефали по марица, но и някоя щука може да ударя.
http://prikachi.com/images.php?images/844/5569844T.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/851/5569851U.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/856/5569856x.jpg

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
По принцип е така , но в случаят на 2000 , шпулата е само по-дълбока , не е по-голямаVid написа:...а по голямата шпула е по удачния вариант...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Ако е наистина така, приемам критиката, но визуално ме се струва, че не е така, ще меря и ще пиша пак след някой и друг ден, че я нямам в наличност тази в размер 1000....Павел Иванов написа:По принцип е така , но в случаят на 2000 , шпулата е само по-дълбока , не е по-голямаVid написа:...а по голямата шпула е по удачния вариант...
Сенека
Сенека
- КалинПетров
- разбира нещата
мерси гена чакам тея дни ако си тука звани за нещо съвместно хем да пробвам сопатаJettroniX написа:KalinBoloneza написа:Колеги днес се оборудвах с нова шлибалка Cherrywood Pro Spin Berkley 210 с акция 7-22gr комбинирах я с макаричка Tubertini Sirio 1000(ryobi ecusima) мисля, че се получи много добра комбинация и баланс предимно мисля да дърпам кефали по марица, но и някоя щука може да ударя.
http://prikachi.com/images.php?images/844/5569844T.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/851/5569851U.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/856/5569856x.jpgЧестито Калине
Много риби с новата въдица ти пожелавам и очакваме впечатления като я развъртиш 1-2 пъти. С 2,10, даже може да газиш и с банския лятото

Reel Tuning
- КалинПетров
- разбира нещата
макарата тибертини сирио1000не ми допадна за тази пръчка много неудобна прекалено мие малка и днес си паръчах шимано сиенна 2500 ай днес врътнах за малко една сиена(на пламен fn1p) за мен лично макарите на шимано много ми допадат и най важно неможе да исучо влакното!

Reel Tuning
- Vid
- кандидат преподавател
Па къде я врътна та Сиена на Пламен? Нещо изоставам от излетите и ще трябва да наваксвам 

Сенека
Сенека
- КалинПетров
- разбира нещата
Ами редовно се чуваме с него и се засякохме под бента на село Брод....Vid написа:Па къде я врътна та Сиена на Пламен? Нещо изоставам от излетите и ще трябва да наваксвам

Reel Tuning
Кажете, ако някой ги е пробвал, каква е разликата и коя е по-добра от пръчките на ForMax Striker и Vantage при 270см. 10-30гр.
- КалинПетров
- разбира нещата
Аз лично не съм я пробвал, но много добро впечетление ми направи Vantage много добра изглежда но требва ръката да я барне.....лично не харесвам пръчки с двойна дръжка по класически като изработка ми допадат....но от десетобална система давам 6-7 точки за тази пръчка (Vantage) 

Reel Tuning
Направи ми впечатление, че Vantage е с по-тънка бланка от Striker-а и като че ли по-лека.
- КалинПетров
- разбира нещата
изглежда по приятна и водачите ми приличат на по добри от снимката....зависи каква риба ще ловиш но за тези пари 50-70лв повечето сопи са на един хал само каде акцията на всички не отговаря точно според мен..аз ловя щуки с Енерго Тиим Рубин Спин с акция 20-50гр но немога да кажа че отговаря според мен е 10/15- 40гр...иначе тази година нямам откачена щука или не искарана след удар с нея много съм доволен(няма да казвам колко щуки имам изкарани тази година зада не се прозвучи надуто се пак основно хода за зъбатки)Хварли едно око на Рубин Спина няма да сажаляваш, а за силиконови примамки е направо в разцвета си тази пръчка!

Reel Tuning
Ловя по долното течение на р.Искър и р.Дунав. Изненади винаги се очакват. Така, че универсална пръчка около 300см. дължина за по-голяма дистанция и акция 10-30гр. в района е за предпочитане.