Малко закъснително излетче

Модератори: bobopeli, sapuna

David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Малко закъснително излетче

Мнение от David Kamenov »

Здравейте колеги колежки и всички които четат този форум. Преди да почна да разказвам кратките но борбени преживявания с пъстърви искам да изразя невероятната благодарност към КЛУБ БАЛКАНКА и всички останали зарибители на планинските реки. Та излета е направен на 14.11.2012 година в една от планинските реки в чудесната стара планина. Рибите които хванах са 5 броя но пък удоволствието си беше голямо. Работих с въдица на Тика Графит май дължината беше 2.44м страхотна въдица монтажа ми се състоеше от основно влакно 0.20 някво спинингарско зелено повода на куката ми беше 0.16 понеже изтървах 2 риби на 0.12 повод работих с подвижно олово около 30грама и една съчмичка и след нея стопер. Да не ви мотая повече главите с писането си направо прикачвам снимки и да се извиня за лошото качество направени са с телефон. И върхаа на пръчката не спираше да треперее :)
Ауу забравих да кажа че 4 от 5 риби си плуват обратно във реката а пък и аз съм заплатил за да ловя в този резерват така че всички критикари да го :finga:
Прикачени файлове
Nokia0162.jpg
Nokia0162.jpg (180.7 KiB) Преглеждано 4133 пъти
Nokia0159.jpg
Nokia0159.jpg (241.01 KiB) Преглеждано 4133 пъти
Nokia0158.jpg
Nokia0158.jpg (171.08 KiB) Преглеждано 4133 пъти
Последно промяна от David Kamenov на Нед Дек 09, 2012 7:42 pm, променено общо 1 път.
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Малко закъснително излетче

Мнение от bobo_33333 »

Красиви риби.
Само не разбрах,какво общо има дебелината на повода и смяната с по дебел ,с изтърваните риби,да не са скъсали по тънкия повод.
А и това олово 30 гр :shock:
Аз там съм пораснал...
Ivoto92
новобранец
новобранец

Мнение от Ivoto92 »

Поздравления хубави рибки ама ще отнесеш доста критики :?
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

Че има ли нещо дето да не е за критика?Ужас...........
Проба му е майката!
playback
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от playback »

Жалко, многооо жалкоо :( .......а са могли да пораснат.

Само да споделя, че от клуб Балканка, сигурно им се плаче в мометна на момчетата като ти четат репортажа
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

"Евала"
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Благодарността към Клуб Балканка не разбрах само за какво е ,че са ти пуснали рибки в реката които ти да въргаляш в прахоляка или за това ,че са ти казали къде да отидеш за да си хванеш пъстърви за пържене ? Не мисля ,че клуба е давал някъде подобен пример за подражание , а точно обратното :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

bobo_33333 написа:Красиви риби.
Само не разбрах,какво общо има дебелината на повода и смяната с по дебел ,с изтърваните риби,да не са скъсали по тънкия повод.
А и това олово 30 гр :shock:
Ми колега имат зъбки а 30 грама олово беше много добре защото хвърлях на ДЪНО !
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

playback написа:Жалко, многооо жалкоо :( .......а са могли да пораснат.

Само да споделя, че от клуб Балканка, сигурно им се плаче в мометна на момчетата като ти четат репортажа
Критикарите се наказват с критики помня дълго. А 4 от 5 риби са пуснати !
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

seefeel написа:Че има ли нещо дето да не е за критика?Ужас...........
И вие сте за критика ама не си гледате работата ами само спамите темите като почнете да си плащате в резервати да ловите пъстърви тогава ше ми казвате какво е Ужас и какво не ясно ли е ??
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Съмнявам се че някой от критикуващите момчето,не е хващал малки риби,които не е пускал обратно. Всички само чакат настървени някоя грешна стъпка на авторите за да започнат да се правят на остроумни и изключително доблестни. Смешна работа.
П.П : Супер риби пич. Не всеки може да излъже тази риба. Браво
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

С.Върбанов написа:Благодарността към Клуб Балканка не разбрах само за какво е ,че са ти пуснали рибки в реката които ти да въргаляш в прахоляка или за това ,че са ти казали къде да отидеш за да си хванеш пъстърви за пържене ? Не мисля ,че клуба е давал някъде подобен пример за подражание , а точно обратното :idea:
Никои не е ми казвал аз си платих отидох видях риби хванах взех една за опитване и останалите са у реката. А относно въргалянето в прахоляка беше само за снимката а след това си плуваха в реката а ако продължа да разказвам какви химикали бяха изпуснати по правенето на ЖП линията която работихме направо ще осъдите целия екип дето ви праи пътя да мое да си возите Дтата :) хайде :drinkers:
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Петър Недев написа:Съмнявам се че някой от критикуващите момчето,не е хващал малки риби,които не е пускал обратно. Всички само чакат настървени някоя грешна стъпка на авторите за да започнат да се правят на остроумни и изключително доблестни. Смешна работа.
Благодаря колега и само ще кажа повече от рибите са в мярките на 22см които са по закон а и на билета отзад пише че може да се задържат до 8 броя пъстърви :)
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Виж сега пич , ако ми кажеш коя от тия 2 рибки оцеля те признавам

Изображение

п.п. Това с влака / електричката ми хареса :lol: знам само 1 екземпляр дето ходи с влак за риба и то на определено място :wink:
Ауу забравих да кажа че 4 от 5 риби си плуват обратно във реката а пък и аз съм заплатил за да ловя в този резерват така че всички критикари да го :finga:
И ако не е тайна на кого плати за да ловиш в резерват ??????? леле майко........
Това ,че си стоил жп линия която минава през резерват не ти дава право да ловиш риба от там :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

David Kamenov написа:
Петър Недев написа:Съмнявам се че някой от критикуващите момчето,не е хващал малки риби,които не е пускал обратно. Всички само чакат настървени някоя грешна стъпка на авторите за да започнат да се правят на остроумни и изключително доблестни. Смешна работа.
Благодаря колега и само ще кажа повече от рибите са в мярките на 22см които са по закон а и на билета отзад пише че може да се задържат до 8 броя пъстърви :)
14.11.2012 - СРЯДА :(
TRS70MLF2
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”