Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко по Енчец
- antivik
- кандидат преподавател
Малко по Енчец
Отдавна не се беше случвало да по обиколя води и брегове поради ред причини и главно що ми бе изтекъл срока на билета, но мина ТЕЛК-овата комисия, поднови се решението и първата работа да се поднови най-нужния докИмент
. Па и следователно да се сефтоса на вода. Приготовленията се започнаха от петъка и съботата, и още от вечерта багажа натаманен и приготвен.

Обаче в неделя сабалян - ДРЪВЦЕ
- едни облаци, едни дъждове и голяма част от времето мина в дзверене през прозореца, и връзка с аверите/в смисъл "ко прайм сега"/. Решено - спре ли дъжда тръгваме, КЪДЕ - за мен без значение, където ме закарат - вариантите два Траса или Енчец. Къде 11-11,30 дъжда се съпискясва , че даже и слънце се опита да пробие и старта беше даден. Първом се товарим с Веско1 и беж към Енчец, язовира ни посреща така:

На бърза ръка размятане на панаира и бъркане на захранка, те ви я:
,
като за зимата с по-тъмен цвят/за снимка на панаира време не остана(не се знае дъл нема па да ни завали
)/. Намятваме геройски едно хубавичко петно пред нас и чакането се започва, но първоначалн - ДЪРВО - викаме си " Те сега се капотирахме". Докът да се начудим, к`во не е на ред се изсипва и третия член на групата Тони и мята фидеро. Та първоначалната постановка - Веско на телемач, моя милост с едно филстарско 4-ри метрово чудо де минава за боло и Тови с фидеро. И понеж скуката почна да ме фаща, се обърнах те към тези артикули:

и съответно тази ми дейност бе документирана:

Тука обаче стана така, че докът я се занимавах с едното удоволствие, останалите/де беа шофери/ почнаха да отчитат дейност и то твърде интензивно. Първи се записа Тони с фидера:

Веско да не остане по на зад закачи и той:
,
че взе и той да връзва и мята фидер. Пред риска да си остана с капото и с ракиопиенето, намалих оборотите на последното, внесох корекции в линията и се появи резултата:
.
От тук на татък време за снимки нямаше, па и си имаше бая интензитет и те това бе крайния резултат:
кофето на Веско
и кофето на Тони:
.
Моите рибоци бяха разпределени между двете кофета в зависимост от това към кой от двамата измъкна линията и е свободен да откача/да пускам и мокря живарника мерак нямах/. Лошото, че къде 15,30 часа времето реши пак да прокапе, че и да се подмокри, събрахме бързичко багажерията, рибока във водата/за снимки в мокрото, нема кой да се сети/ и беж към домовете.
За пореден път извода се потвърди - НАЙ-ДОБРЕ ПРЕКАРАНОТО ВРЕМЕ С ВЪДИЦА В РЪКА И АРНИ ПРИЯТЕЛИ.
На слека на всинца ви и до нови подвизи
.

Обаче в неделя сабалян - ДРЪВЦЕ

На бърза ръка размятане на панаира и бъркане на захранка, те ви я:

като за зимата с по-тъмен цвят/за снимка на панаира време не остана(не се знае дъл нема па да ни завали

и съответно тази ми дейност бе документирана:

Тука обаче стана така, че докът я се занимавах с едното удоволствие, останалите/де беа шофери/ почнаха да отчитат дейност и то твърде интензивно. Първи се записа Тони с фидера:

Веско да не остане по на зад закачи и той:

че взе и той да връзва и мята фидер. Пред риска да си остана с капото и с ракиопиенето, намалих оборотите на последното, внесох корекции в линията и се появи резултата:

От тук на татък време за снимки нямаше, па и си имаше бая интензитет и те това бе крайния резултат:
кофето на Веско

и кофето на Тони:

Моите рибоци бяха разпределени между двете кофета в зависимост от това към кой от двамата измъкна линията и е свободен да откача/да пускам и мокря живарника мерак нямах/. Лошото, че къде 15,30 часа времето реши пак да прокапе, че и да се подмокри, събрахме бързичко багажерията, рибока във водата/за снимки в мокрото, нема кой да се сети/ и беж към домовете.
За пореден път извода се потвърди - НАЙ-ДОБРЕ ПРЕКАРАНОТО ВРЕМЕ С ВЪДИЦА В РЪКА И АРНИ ПРИЯТЕЛИ.
На слека на всинца ви и до нови подвизи

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Малко по Енчец
Е те за това най ме беше яд ,че бях шофер....ама успях да накуся една глътчица от ракийката на Вик...с едно морковче от трушията...и двете бяха превъзходни

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Едно уточнение, ракията е домашнарка, но е купена, не е моя иначе морковите и зелето съм си ги натаманявал сам. 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Нямаше време за пиене Вик.Прав е Веско,толкоз интензивен риболов и на мен отдавна не ми се беше случвал.antivik написа:Едно уточнение, ракията е домашнарка, но е купена, не е моя иначе морковите и зелето съм си ги натаманявал сам.

ПП Честито за куфара
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- borislav58
- сериозен играч
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Vesko1
- сериозен играч
То стана малко...набързо тоя 4-часов излет...обадих се на приятелчето..не му се ходело,после звъннах на Тони...той захапа "поднесената от мен стръв"Красимир Атанасов написа:Невероятната тройка!!!!!!

Последно промяна от Vesko1 на Нед Дек 09, 2012 7:16 pm, променено общо 1 път.

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- pacho109
- сериозен играч
Миналата неделя беше панаир на плажа
Сега гледам само" тримата от запаса" на фронта 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
Ааааа от запаса сме само двамата с Вик.Тони си е "кьорпе" още...къде е ,има още бая риба да излови...;Рpacho109 написа:Миналата неделя беше панаир на плажаСега гледам само" тримата от запаса" на фронта
Пачо,трябваше и ти да дойдеш брат,таман щяхме да направим едно каре белот...ама дъжда те уплаши...;Р

- Антон Тонев
- сериозен играч
К`во кюрпе бе, косата ми е като на Дядо Коледа брадата.Vesko1 написа:Ааааа от запаса сме само двамата с Вик.Тони си е "кьорпе" още...къде е ,има още бая риба да излови...;Рpacho109 написа:Миналата неделя беше панаир на плажаСега гледам само" тримата от запаса" на фронта
Пачо,трябваше и ти да дойдеш брат,таман щяхме да направим едно каре белот...ама дъжда те уплаши...;Р

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Сребро в косите....желязо в гащите...Антон Тонев написа:К`во кюрпе бе, косата ми е като на Дядо Коледа брадата.Vesko1 написа:Ааааа от запаса сме само двамата с Вик.Тони си е "кьорпе" още...къде е ,има още бая риба да излови...;Рpacho109 написа:Миналата неделя беше панаир на плажаСега гледам само" тримата от запаса" на фронта

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Като чета подобни репортажи,благородна завист ме обзема!!!
Поздрави за арната група!

Поздрави за арната група!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!