Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

важен ли е..
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
важен ли е..
повечето сме от мьжки пол,мериме си ги редовно обаче тьй и тьй не се стигна до извод,а именно-важен ли е размера
чакам сапуна с мнение-=кьде ме би на канадска по СЛУЧАЙНОСТ сигурно има некво мнение по вьпроса

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
кво ти кажа по подробно?ами ок-в петьк и сьбота бяхме с колегата бкд на струма-доста дребна мряна,доста едра и по некой среден скобар-доволен ли си?на троха-на бял -само кьржи и блескач..па и за това сме в разни-да си чешем езиците дето са без кокал.колко ти е хуя?grandal_331 написа:Чешите си езиците щото нямат кокали![]()
![]()

-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
питай ме нещо за риболова,ама на лс-кво знам щи кажа а и мноо пьти сьм казвалgrandal_331 написа:Ха -хаШа ги мерим ли
![]()

-
- ще става разбирач
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
трил си ме-гаднярbarutchiata написа:Пичове ако ще се карате да е на ЛС.И пак ще потретя за нечулите!!!Като не ви харесва някоя тема, я подминавайте !!!Оставете забележките на модовете и админа.

- barutchiata ©
- Администратор
Re: важен ли е..
5кила написа:повечето сме от мьжки пол,мериме си ги редовно обаче тьй и тьй не се стигна до извод,а именно-важен ли е размера![]()
чакам сапуна с мнение-=кьде ме би на канадска по СЛУЧАЙНОСТ сигурно има некво мнение по вьпроса
![]()

На първо място кило ракия.

На втора място две кила ракия+скара.

А то размера си има значение

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не става на въпрос да си ги мерим/аз бия
/,ами да разрешим дилемата "Важен ли е размерът?"Това сме го дискутирали преди години в един друг мой форум.Ето едно от мнения ми там:
А това е отговорът на една колежка,по повод изказването:"9см са достатъчни,другото е лакомия."

КОЛКО ДА Е ГОЛЯМ СИМВОЛЪТ НА ЖИВОТВОРЯЩАТА СИЛА?
Половият член (фалосът) е почитан в много религии като символ на създаващата живота сила. Фаличен смисъл се придава на крака, палеца, изправения камък /колоната/, дървото и много други предмети с продълговата форма. Древните мистични традиции отреждат важна роля за фаличната символика, до степен, че в някои писания се оприличава фалосът с праведния, който подобно на стълб, е едновременно основа и център на равновесието между небето и земята. Така присъствието или отсъствието на праведници на земята, съответно укрепва или отслабва връзките между небето и земята. Колкото по-голям е праведникът, толкова по-стабилен е светът и по-трайно е равновесието в него. Няма съмнение, че тъкмо тези древни идеи са в корена на мъжките тревоги относно големината на половия член.Индивидуалността обаче е факт.Милиони мъже-хиляди размери.
А това е отговорът на една колежка,по повод изказването:"9см са достатъчни,другото е лакомия."
И сега сериозно!Ако един мъж е добър в леглото - наистина добър - размера ще е последното нещо, за което ще се замисли една жена!"Не е вярно. Дължината е реален повод за комплекси при мъжете и те често пъти са готови дори на операция. Изследванията показват, че не дължината има голямо значение, а диаметърът: колкото по-голям е той, толкова по-добре. Впрочем и това не е абсолютна истина, защото размерът на влагалището при всяка жена е различен. Така че, това, което е добре за една, за друга може да е “твърде малко”. Място за притеснение при мъжете няма - размерът няма значение за жените. А и научно вече е доказано, че притежателите на по-голям пенис са по-мързеливи в леглото."
-
- разбира нещата