важен ли е..

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

важен ли е..

Мнение от Бат Мирче-5кила »

повечето сме от мьжки пол,мериме си ги редовно обаче тьй и тьй не се стигна до извод,а именно-важен ли е размера :lol: :lol: чакам сапуна с мнение-=кьде ме би на канадска по СЛУЧАЙНОСТ сигурно има некво мнение по вьпроса :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

25 см.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

баничката написа:25 см.
:lol: :lol: :lol: е,на-пак си ги мерим,не ми бе тва идеята :lol: :lol: дрьж си го за секи случай :lol: :lol: :lol:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Чешите си езиците щото нямат кокали :!: :roll: :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

grandal_331 написа:Чешите си езиците щото нямат кокали :!: :roll: :D
кво ти кажа по подробно?ами ок-в петьк и сьбота бяхме с колегата бкд на струма-доста дребна мряна,доста едра и по некой среден скобар-доволен ли си?на троха-на бял -само кьржи и блескач..па и за това сме в разни-да си чешем езиците дето са без кокал.колко ти е хуя? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: без КОКАЛ :lol: :lol: :lol:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Ха -ха :!: Ша ги мерим ли :?: :shock:
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Важна е лакомията.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

grandal_331 написа:Ха -ха :!: Ша ги мерим ли :?: :shock:
питай ме нещо за риболова,ама на лс-кво знам щи кажа а и мноо пьти сьм казвал :lol: а за меренето-нема смисьл,аз колко сьм ебал..... :lol: за това ти казах-пази си го 25 см ровия за секи случай :lol: :lol: след години мое да ми звьннеш да се отчетеш :lol: :lol: мани верно се ебавам тук-ако имаш нещо против мен-на лс,ок?инак ми е интересно това дето питам тук
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

хахахаха :smt023 :smt023
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове ако ще се карате да е на ЛС.И пак ще потретя за нечулите!!!Като не ви харесва някоя тема, я подминавайте !!!Оставете забележките на модовете и админа.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

barutchiata написа:Пичове ако ще се карате да е на ЛС.И пак ще потретя за нечулите!!!Като не ви харесва някоя тема, я подминавайте !!!Оставете забележките на модовете и админа.
трил си ме-гадняр :lol: :lol: :lol: такива хубави псувни ги бех измислил.... :lol: :lol: :lol: :lol: ами не може бе бате-не се трае вече от безумници,мижави,не знаещи и все отгоре...бе заеби
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Та какво за размера, че не вденах за кво стаа на въпрос.
Nedeltcho Delev

Re: важен ли е..

Мнение от Nedeltcho Delev »

5кила написа:повечето сме от мьжки пол,мериме си ги редовно обаче тьй и тьй не се стигна до извод,а именно-важен ли е размера :lol: :lol: чакам сапуна с мнение-=кьде ме би на канадска по СЛУЧАЙНОСТ сигурно има некво мнение по вьпроса :lol: :lol:
:roll: Етва ми прилича на хвърлена ръкавица,ако си ги мерите на някой язовир ме викнете за рефер:
На първо място кило ракия. :roll:
На втора място две кила ракия+скара. :wink:
А то размера си има значение :idea: :?: на чубрицата в салатата :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Не става на въпрос да си ги мерим/аз бия Изображение /,ами да разрешим дилемата "Важен ли е размерът?"Това сме го дискутирали преди години в един друг мой форум.Ето едно от мнения ми там:
КОЛКО ДА Е ГОЛЯМ СИМВОЛЪТ НА ЖИВОТВОРЯЩАТА СИЛА?

Половият член (фалосът) е почитан в много религии като символ на създаващата живота сила. Фаличен смисъл се придава на крака, палеца, изправения камък /колоната/, дървото и много други предмети с продълговата форма. Древните мистични традиции отреждат важна роля за фаличната символика, до степен, че в някои писания се оприличава фалосът с праведния, който подобно на стълб, е едновременно основа и център на равновесието между небето и земята. Така присъствието или отсъствието на праведници на земята, съответно укрепва или отслабва връзките между небето и земята. Колкото по-голям е праведникът, толкова по-стабилен е светът и по-трайно е равновесието в него. Няма съмнение, че тъкмо тези древни идеи са в корена на мъжките тревоги относно големината на половия член.Индивидуалността обаче е факт.Милиони мъже-хиляди размери.

А това е отговорът на една колежка,по повод изказването:"9см са достатъчни,другото е лакомия."
"Не е вярно. Дължината е реален повод за комплекси при мъжете и те често пъти са готови дори на операция. Изследванията показват, че не дължината има голямо значение, а диаметърът: колкото по-голям е той, толкова по-добре. Впрочем и това не е абсолютна истина, защото размерът на влагалището при всяка жена е различен. Така че, това, което е добре за една, за друга може да е “твърде малко”. Място за притеснение при мъжете няма - размерът няма значение за жените. А и научно вече е доказано, че притежателите на по-голям пенис са по-мързеливи в леглото."
И сега сериозно!Ако един мъж е добър в леглото - наистина добър - размера ще е последното нещо, за което ще се замисли една жена!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Преди години една колежка казваше -няма значение размера важно е да е работлив и да държи корав цяла нощ :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”