Малко закъснително излетче

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Re: Малко закъснително излетче

Мнение от Кърцата »

Малкия, за съжаление не мога да кажа ни една хубава дума за "излета" ти.
Добре си прочел,че можеш да задържиш осем риби, ама оная информация че пъстървата е забранена от 01.10 до 01.02 си го пропуснал. Или то не е важно, важно е да знаеш колко рибета можеш да съсипеш.
Официално ти заявявам че ние, от Клуб "Балканка" се отказваме от благодарността ти.
Още си малък и се надявам да се осъзнаеш.
Най-нагло лъжеш, че си пуснал рибите, ама от вида им на снимките мога със сигурност да кажа, че тея риби вече плуват в олио.
Жалко за труда на хората заделили пари за зарибяване, отделили време и мъкнали чували по чукарите за да дадат живот на някоя река, а после я налазват субекти като тебе, които набързо и разказват играта.
А някой хора се сърдят, че сме криели имената на реките , които зарибяваме.

П.С. Оставам учуден, че има хора, които поздравяват един "излет" проведен в ЗАБРАНЕНО време, на ЗАБРАНЕНО място и с МАЛОМЕРНИ РИБИ
Жалко та жалко...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

David Kamenov написа:Здравейте.... благодарност към КЛУБ БАЛКАНКА и всички останали зарибители ...Да не ви мотая повече главите с писането си направо прикачвам снимки... И върхаа на пръчката не спираше да треперее :)
Ауу забравих да кажа че 4 от 5 риби си плуват обратно във реката а пък и аз съм заплатил за да ловя в този резерват така че всички критикари да го :finga:
Finala Ти е УЖАСЕН дано това => :finga: си го завреш в платения резерват, че аз няма да ти покажа как се пуска репорТ :smt024 ;) Прочетох всичкото ти с пръстите дето демонстрираш , но само през редовете. :toimonster:
Суров съм, но с това нещо не показваш само на мен, а и на редица печени риболовци в БГ ;)
Поздрави за слуката и емоциите, но не е това начина да се покажеш пред такъв голям форум... и сега не е времето да се хващат тия красавици (освен ако бъркам нещо) :smt023
Нека ме коригира няКОЙ дето ми казваше, че съм голям КУРифей тука у форума ! :rolleyes: :smt023
Изображение
lu40
новобранец
новобранец

Мнение от lu40 »

gloupan написа:
David Kamenov написа:
Петър Недев написа:Съмнявам се че някой от критикуващите момчето,не е хващал малки риби,които не е пускал обратно. Всички само чакат настървени някоя грешна стъпка на авторите за да започнат да се правят на остроумни и изключително доблестни. Смешна работа.
П.П : Супер риби пич. Не всеки може да излъже тази риба. Браво
Благодаря колега и само ще кажа повече от рибите са в мярките на 22см които са по закон а и на билета отзад пише че може да се задържат до 8 броя пъстърви :)
14.11.2012 - СРЯДА :(
Значи хората от клуб "Балканка" плащат пари да ги купят,плащат бензин от джоба си да ги докарат от "Тошков чарк" ,губят си времето да ги разселят,а ти посред забраната ,в забранено време и в резерват се хвалиш,че си хванал няколко маломерни пъстърви!Че и им благодариш :shock: Ба си нахалството!
Аватар
pala4a82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pala4a82 »

пич с тая тема си отряза главата хахаха :lol: :lol: :lol: :lol:
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
cvetan_metodiev
новобранец
новобранец

Мнение от cvetan_metodiev »

"Колега" моли се да не се срещнем някъде по реките, че тия пръстенца ще ги усетиш някъде............
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
bankokk
новобранец
новобранец

Мнение от bankokk »

за утрепване си направо, ако трябва да сме честни. затова няма оправия да има никога.
жалка работа.
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

А бе момче ти от Марс ли падаш??? Тъй ли не прочете нещо в тоя форум, че да разбереш че това дето го пишеш, а най-вероятно и си НАПРАВИЛ е пълен идиотизъм. За съжаление ако бях лекар щях да да ти сложа диагноза "неспасяем случай". От теб няма да стане никога пъстърваджия! Не говоря за мухар, спинингист или стръвкар. Ти си просто МРЪВКАР. За съжаление никога няма да усетиш удоволствието да се разходиш в красива природа, да уловиш красива риба и да я върнеш пак там където и е мястото, защото не си само Ти на тая земя, а има много други, които също искат за се насладят на тая красота. Язък за младостта ти жив и здрав да си и другия път като искаш да си плащаш и да ловиш- има много такива места, но не и резервати, в забраната и не знам още в колко нарушения
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Момчета, просто няма какво да съдите човек, който е толково ......../тук всеки може да сложи какво му душа сака/, тьй като той не разбира своята постъпка. Поне до този извод стигнах аз, ражглеждайки отговорите на постовете му в тази тема.

Лично мое мнение, темата е пусната, за да дразни :)

п.п. Баце и следващия път им кажи да те снимат от раменете надолу, че така си стъпваш и с двата крака на здравната книжка... То късно вече де, всички сме ти запомнили Убавия фейс :)
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Е добре де сбъркало е момчето явно! Отишло е хванало е пъстърви на забранено място и в забранено време и си е помислило, че е направило удар! Решило е да се похвали! Предполагам не е осъзнало грешката си. Според мен, трябва да се извини и да си признае грешката, а всички вие да се опитате да му простите. Малък е още и затова е станало така, а може и някой по-възрастен да го е повел натам.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Не знам що се дразните на този малоумен индивид !!!!
Аз сьм си решил проблема по следният начин ,видя ли някьде да пишат Давид ,Malemi и Esoxpike знам ,че неминуемо следва някоя идиотщина,и просто подминавам с усмивка и сьжаление.
Та както е казал народа - убий глупака с мьлчание . То така или иначе от приказки при тях няма смисьл.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
vdo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vdo »

Тая тема стана бестселър,за пръв път виждам най-отдолу 2 реда потребители да разглеждат.
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

vdo написа:Тая тема стана бестселър,за пръв път виждам най-отдолу 2 реда потребители да разглеждат.
Тъкмо си викам като изчетох коментарите от първата страница , че се е разминал с "огъня" ама на втората всички са стреляли "на месо"... :D
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

muerter написа:Давид ,Malemi и Esoxpike знам ,че неминуемо следва някоя идиотщина,и просто подминавам с усмивка и сьжаление.
:oops: за съжаление е така!
muerter написа: Та както е казал народа - убий глупака с мьлчание
Ето я чистата истина! Каквото и да им се казва нъцки!
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Този път Давид "изби" рибата :D ,
Ама все ми се струва, че е някаква постановка :D !
Първата снимка не е на някое диво място, което от "Балканка" зарибяват,
Второ - няма 4, от които 5 риби да са "върнати" обратно и нещо не е както трябва ........
Трето- част от коментаторите също са ловили през забраната !

И най-важното,
Младите хора приемат фарисейщината, демагогията и желанието да са "прекалени светци" като задължително условие, за да пишат в "На риба"!
Да се замислим върху това,
Ама всички !!!

А че темата е ужасяваща, няма и капка съмнение !
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:evil: Младо момче, виждам можеш да се оправиш с компютър и интернет, та един съвет от мен. Преди да тръгнеш по реки и язовири, разрови се малко в "Чичко Гутле", намери закона за рибата и аква културите, ИЗЧЕТИ ГО И ГО НАУЧИ ХУБАВИЧКО, що това да вземеш сопата още не те прави ВЪДИЧАР - ако си решил да бракониерстваш това е друга работа, но поне не се хвали тук :?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”