Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

кабаци край Ямбол
Re: кабаци край Ямбол
Оправил си зимнината!
Хвани пусни, за да можем и в България да ловим свестни риби!!!!
Браво колега съжелявам че не бях с вас.Уникален риболов дай боже всеки му.
- antivik
- кандидат преподавател
Имах си аз при такива рибоци да няма късане, все някой ще се завре из кореняците, еваларка за успеха и да повториш
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- кандидат преподавател
Супер изпълнение !
И аз вчера ги млях много по Марица , но от тоя дъжд , нямаше как да снимам.

И аз вчера ги млях много по Марица , но от тоя дъжд , нямаше как да снимам.

Върл Shimano фен!
Ха, много мъртви ми изглеждат тези риби .... сигурно съм се объркал. Някъде бях чел, че един клен за да достигне тегло от 1 кг са му необходими около 10 г, за 2 кг горе-долу пропорционално. Как ли се чувства човек, след такъв погром над рибите??!
- prodigy666
- разбира нещата
ха сега точно на мястоGSB написа:Ха, много мъртви ми изглеждат тези риби .... сигурно съм се объркал. Някъде бях чел, че един клен за да достигне тегло от 1 кг са му необходими около 10 г, за 2 кг горе-долу пропорционално. Как ли се чувства човек, след такъв погром над рибите??!

..........а ти как би го нарекълprodigy666 написа:ха сега точно на мястоGSB написа:Ха, много мъртви ми изглеждат тези риби .... сигурно съм се объркал. Някъде бях чел, че един клен за да достигне тегло от 1 кг са му необходими около 10 г, за 2 кг горе-долу пропорционално. Как ли се чувства човек, след такъв погром над рибите??!в предишната тема се спукаха да "хранят" момчето за 5 риби сега само хвалби е кво тако са толко големи и кво като са толкова тва си е избиване що не го наречете месар или касапин ..... ( нищо лично към колегата коментара мие е насочен към онези критици които само спамят )

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Комбинацията Хоби тв плюс Ганьо европейски - безценно.bkd написа: ..........а ти как би го нарекъл

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- SammY
- фен клуб-скобар
Колега или не ти разбирам коментара или смяташ , че трябва да си обезрибим и без друго обезрибените водоеми ?
Всеки си има глава на раменете и може да си вземе решение ... добро или лошо...
Според теб , тези който пускаме рибата обратно , сме бодали ?
п.п. Силно се надявам да не съм те разбрал ...
Всеки си има глава на раменете и може да си вземе решение ... добро или лошо...
Според теб , тези който пускаме рибата обратно , сме бодали ?
п.п. Силно се надявам да не съм те разбрал ...
- Vesko1
- сериозен играч
Що не питахте Краси Върхара дето беше надумкал 4 бели риби в "трюмчето"...а пред камерите уж ги пускаше.Или на него не му броите килограмите.ЗА КОЛКО ГОДИНИ СТАВА ЕДНА БЯЛА РИБА 3,5 кила??????? Ей...аман от критикари в тоя сайт.3-ма човека хванали по 2 кила клен...айде заколете ги че са ги прибрали.GSB написа:Ха, много мъртви ми изглеждат тези риби .... сигурно съм се объркал. Някъде бях чел, че един клен за да достигне тегло от 1 кг са му необходими около 10 г, за 2 кг горе-долу пропорционално. Как ли се чувства човек, след такъв погром над рибите??!
Пфууу

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Благодаря на всички, които ме поздравиха и тези,които не!Нeискам и немисля да споря, заштото всеки си има мнение и го казва тук.
Vesko1 написа:Що не питахте Краси Върхара дето беше надумкал 4 бели риби в "трюмчето"...а пред камерите уж ги пускаше.Или на него не му броите килограмите.ЗА КОЛКО ГОДИНИ СТАВА ЕДНА БЯЛА РИБА 3,5 кила??????? Ей...аман от критикари в тоя сайт.3-ма човека хванали по 2 кила клен...айде заколете ги че са ги прибрали.GSB написа:Ха, много мъртви ми изглеждат тези риби .... сигурно съм се объркал. Някъде бях чел, че един клен за да достигне тегло от 1 кг са му необходими около 10 г, за 2 кг горе-долу пропорционално. Как ли се чувства човек, след такъв погром над рибите??!
Пфууу
Колега, я се дръж малко по-сериозно. И Краси Върхара и ако щеш Барак Обама, се тая, научете се да пускате рибата, която е трофейна или поне част от нея. А това, че не си го разбрал ти и още 90% от риболовците в България си остава голям проблем. Щото ако се продължава със същите темпове обезрибяването, след някоя и друга година ще хванеш дедовия.
Това, че някой от вашите приятелчета е решил да се фука във форума, колко голям месар е, хич ама хич не го прави примерен риболовец. Ако искате да се показвате колко сте добри, си направете личен сайт и си пускайте там жалките творения. В такива форуми, които се четат и от подрастващи бъдещи риболовци и не само от тях, това което правите е за затвор. Жалко, че закона е толкова либерален за неосъзнати хора като вас.
Интересно ми е, чак толкова ли гладен беше колегата, та е изтопорчил 11 трофейни риби, вместо да си вземе 1-2, а останалите да ги пусне???? Да ти е сладко и на теб и на всички дето подкрепяте такива тъпотии. Гледайте Краси Върхара, щом като ми го давате за пример. Лесно е да взимаш лош пример. Що не даваш за пример да речем колегата Владо, който пусна распер 5 кг или десетките други такива колеги, които хиляди пъти са призовавали за пускане на рибата.
- antivik
- кандидат преподавател
И тази тема тръгна по надолнището
и маи е за ключе....?
Хора, научете се, че когато има закони и се спазват всичко си е нормално, когато не .../ПРИМЕР - ТЕМАТА С ПЪСТЪРВИТЕ/. В случая момъка ще е за критика само ако килограмите надвишават нормата, ако не закона е спазен, той си има свободна воля и сам си решава какво да направи, така че коментарите са излишни. За кулинарните качества на кефалюгите няма да задълбавам, всеки сам знае какво си харесва да папа и пие.

Хора, научете се, че когато има закони и се спазват всичко си е нормално, когато не .../ПРИМЕР - ТЕМАТА С ПЪСТЪРВИТЕ/. В случая момъка ще е за критика само ако килограмите надвишават нормата, ако не закона е спазен, той си има свободна воля и сам си решава какво да направи, така че коментарите са излишни. За кулинарните качества на кефалюгите няма да задълбавам, всеки сам знае какво си харесва да папа и пие.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!