Сам съм си у нас !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Сам съм си у нас !

Мнение от Иво Вълов »

Сам съм си в нас . Слушам музика, пиша и чета в форума, и ме наляга една носталгия по ри6олова.
Мисля си за онзи момент когато ставам от леглото, целувам дъщерята , жената взимам си такъмите и право на водоема.
Заставам на местото , няма зачение къде как и какво
Я го знам я не , не търся ри6ата, тя сама ще дойде 6ез да се натягам !
Паля цигара а ръцете ми треперят, от вълнение. Гледам водата действа ми оспокоително. Дишам дъл6око и знам че цял ден съм за ри6а !
Чудя се дали първо захранката да за6ъркам или да си разпъна въдиците ! Най напред си поставям столенцето и живарника. Сядам подрусвам се местото е ста6илно . Опъвам въдиците и почвам с такъмите плувчица кукичка отежнение . Търсене на дъното , намирам го оставям въдицата и тепърва почвам да правя храната . За6ърквам си храната леко спокойно , докато пуша. кафенцето ми е истинало , но не го испивам, чакам колосалният момент.Пак сядам на столенцето слагам една трохичка на куката замятам, и тоагава е перфектният момент ЦОП във водата опъвам линията назада леко и плувката се исправя паля цигара отпивам от кафето въздишам и чакам.
Сед това си хвърлям захранката и ако има ри6а ловя а ако не паля си цигара пия си кафе ако е останалло и гледам в плувката 6ез да мигам !
Слънцето изгрява и ме заварва на 6рега след това залязва и за го изпращам от 6рега.
Идиля 6аце !

Пиша щото нема на кой да го кажа !
Вие, ако искате пишете и вие !
Изображение
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сам съм си у нас !

Мнение от pacho109 »

Загорял си за риболов ,като стар войник за любов :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

6 за Ш бях срещал,ама за Б не бях!
Изперкал си бате! :lol:
Последно промяна от sapuna на Пон Дек 10, 2012 8:26 pm, променено общо 1 път.
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Към Модераторите , много се извинявам, ама докато си чистех клаваатурата на лап топа и ако щете ми вярвайте ''б'' то ми престана да работи. Първоначално ползвах начина копи пейст но е доста пипкава работа за това почнах да ползвам ''6'' вместо ''б'' приличат си нали б6 , само дето е по малка. Надявам се да ме извините и влезете в положение. Пък и както съм писал по горе сам съм си в нас София далеч от дома и клавиатура нямам с мене , сега кат си ида за празниците във Видин ще си донеса клавиатурата. Още веднъж ме извинете , ако повторя грешката ще знаете защо го правя.
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Ифффчо, ако тази тема я беше пуснала някоя колежка от форума, веднага бих и се притекъл на помощ да я утеша в самотата й, дано Кало чете тук, може пък да дойде до София. :wink: :mrgreen:

А ти, като си дойдеш във Видин, вземи и се обади, че е време за коледна сбирка. :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Има душа в написаното, даже не забелязах "6"-ците :wink: Всички сме така- прелиствам си летните снимчици и скучая!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

И мен ме сърби, ама ...
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Абе , толкова реки има покрай София , та ти се чудя , кво чакаш та не атакуваш ???
Скобарите и морунажа се групираха вече. Кефалите също са активни. Таааа , не се чуди много - много , а удряй :wink: !
Върл Shimano фен!
gamon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gamon »

simo72 написа:Абе , толкова реки има покрай София , та ти се чудя , кво чакаш та не атакуваш ???
Скобарите и морунажа се групираха вече. Кефалите също са активни. Таааа , не се чуди много - много , а удряй :wink: !
А пък щуките ядат всичко което мине покрай тях - все едно, че утре е 21 декември /нали тогава е "края на света"/. Така че "удряй"! Само да не забравиш да вземеш бутилка червено вино и хубаво мезе - да те пазят от всякакви настинки.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

dantho.mihov написа:И мен ме сърби, ама ...
За тези,които ги боли, сърби,охкат,въздишат и скучаят има лек,а той е-точете ледобурите,лъскайте мормишките и бегом на....... :D
Изображение Изображение
Последно промяна от Ачо ♣ на Вто Дек 11, 2012 4:20 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

simo72 написа:Абе , толкова реки има покрай София , та ти се чудя , кво чакаш та не атакуваш ???
Това е алтернативата. Въпреки, че много бързо изтива кафенцето и трудно се вади от чашката :lol:.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

miro253 написа:
Това е алтернативата. Въпреки, че много бързо изтива кафенцето и трудно се вади от чашката :lol:.
Оставяш бъркалката вътре,режеш чашата и става близалка огън кафе :lol:
Иво, я Фани експреса и идвай да бистрим риболова,таман ще помогнеш малко за новото ми изобретение :D Самотата е кофти нещо,поне за нормалните :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

butnik написа:
miro253 написа:
Оставяш бъркалката вътре,режеш чашата и става близалка огън кафе :lol:
Иво, я Фани експреса и идвай да бистрим риболова,таман ще помогнеш малко за новото ми изобретение :D Самотата е кофти нещо,поне за нормалните :D
Малко ми трябва на мен за такива неща .
Само некой да ме подбутне :wink:
Днеска пък имахме съ6рание на ра6отата а тъкмо се 6ех заплел в едни конци да разплитам и да развалям едни совалки че им намерих косурите. По едно време мислех даже както си вали сняг да изляза на улицата да разпъна фидера на центъра на София да напълня кошницата със сняг и да метна колко ми сили даржът. Ма пусти му касмет Живея точно до психо-диспансера, с две думи с лудите сме си комшии, та се позамислих да не се преместя срещу нас без да искам. Отказах се !!!
Та на збирката ми говорят за хляба трохите да не седял така унака а аз си мисля за захранките и защо аджеба да ги минавам през сито ма тя у водата нали се разпада. Офф не съм си сам у нас ама съквартиранта не го грее дали кълве а се занимава с некакви девойки дето щяли да го връзват с белезници незнайно къде понеже не можа да ми о6ясни точно и ясно на наш език ( човека е немец). Ице с какво се занимаваш , аз мога да зидам , сервитьорче съм от класа , за ри6олов винаги съм ЗА !!! ако нещо да се майстори там съм.
Значи мултифонкционален съм да знаеш ако нещо с компютъра ще го опрайме, нема грижи никакви !!!
Изображение
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Върбановеа , момчето някакво състезание требвало да има аз съм го пропущил да се таковам у правопропорционално на устата баш !!!
Ма точно преди това си Говорихме с бат Мат Хейса , оня дето снима клипчета у Англия къде у устата е като заек !
Та си чатиме у един форум за запознанства, фо прай там не знам !
Та аз си търсех там некой живарник да вкарам шарана у него а той търсил въдица да си копува , втора ръка че никой не му копувал клиповете а всички ги теглили от ю туба , вика па ти кво сакаш хем да е голем хем да е бръснат , не става . Та се заговорихме за фидер викам , момче тия техники къде ги показваш аз и Stich заедно с Шурето и Калата Младеновеа сме ги измислили на пиано бе момче . Тоя явно ни наблюдава с гугъл еърт та видел фо прайме и после копира, скарах му се по джиесема. Както и да е викам му Виш ся Един пиш от Форума НаРиба.ком ма на англииски му го написах , викам прай едно състезание та ако сакаш яла да те научиме как се лови риба на фидер , не да ми одиш по платени локви. Той нещо ми мрънкя по телефона не мога му разбера а аз владея англииски и Испански по добре от българския та му викам : Френд ар ю орайд уит дъ хет а ? Кам хиър ин май каунтри ту шол ю хал то фидер фишинг ин див водоем :)
И таман да го пишем и кога днеска гледам отменило се ужас !
Ся как д аму кажа на момчето че нема да идва навам ! Пратих му една песен на Софи маринова Плачещо сърце та да му мине по бръже !
А и ракия по еконта малиии резачка 58 градуса от ябълки ОЛИО направо гори лекува спин рак Сифилис све значи кукла !
Та така със състезанието.
Така сокчета от лидъла да не си копувате особено портокал , че водат до такива състояния
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”