Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

важен ли е..
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Колеги,
предварително се извинявам на автора на темата, но смятам, че тя е доста предъвкана - предимно от жените и е по-изтъркана от крачолите на Ivaka. Тъй като във форума сме 99% мъже, дайте да обсъдим как стоят нещата при другия пол. Аз лично предпочитам по-широчки - така не се чувствам притеснен, а ако ми се прииска стеснение на обстоятелствата, винаги има вариант "Д". Много държа растителността да е в естествения си вид, така че да мога да напълня шепи с това, което вече започва намалява по главата ми.
- hendekltd
- научил се да хвърля
Колега Dedy, изключително весело си го описал, супер!Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Колеги,
предварително се извинявам на автора на темата, но смятам, че тя е доста предъвкана - предимно от жените и е по-изтъркана от крачолите на Ivaka. Тъй като във форума сме 99% мъже, дайте да обсъдим как стоят нещата при другия пол. Аз лично предпочитам по-широчки - така не се чувствам притеснен, а ако ми се прииска стеснение на обстоятелствата, винаги има вариант "Д". Много държа растителността да е в естествения си вид, така че да мога да напълня шепи с това, което вече започва намалява по главата ми.

Аз обичам само жена си (мооооля, без аплодисменти!

Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ако видя вариянта Д,ок,ако видя обаче растителност...вервай ми мога и да повьрна-разглезен ли сьм,кво ли?отдавна вече не ми се ще да виждам как неква маруля влиза навьтре заедно сьс ....гаднее ми пич,мака му-гаднее ми-МРАЗЯ космиDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Колеги,

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
5кила написа:отдавна вече не ми се ще да виждам как неква маруля влиза навьтре заедно сьс ....гаднее ми пич,мака му-гаднее ми-МРАЗЯ косми

Колега 5кила,
и да ти се иска, маруля отдавна няма къде да видиш, българската жена вече е модернизирана, европеизирана и епилирана! Раздуй нещо за размера - има ли значение, няма ли? За естествените ароматизатори?
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вариант "Д" убаво ама хората вижте ко разправят...
http://georgi.unixsol.org/pics/women_at_30.jpg
А аз се чудех де е тайната на мойте неуспехи

http://georgi.unixsol.org/pics/women_at_30.jpg

А аз се чудех де е тайната на мойте неуспехи

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Хубаво,ама моите проучвания друго показват!Big^Fish написа:Вариант "Д" убаво ама хората вижте ко разправят...
http://georgi.unixsol.org/pics/women_at_30.jpg![]()
А аз се чудех де е тайната на мойте неуспехи![]()
![]()

И все пак-вижте ТОВА и се замислете в/у темата вариант "Д"!