Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Случвало ли ви се е.....
Модератор: sapuna
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Случвало ли ви се е.....
В събота следобяд ходих на пресевната с дълбачката до село Шаново, Старозагорско. Целта ми беше платика - предишната седмица излизаха прилични риби. Ловях с фидер и с директен. Платиката я намаше никаква. Към 17.30 удар на фидера, засичане, вадене и...шах! Бяла риба 40 см, атакувала двата бели червея. 15см от повода в устата и. Помислих, че е атакувала уловила се дребна бабушка (кълвяха такива с размер един пръст) и очаквах да я намеря вътре - нъцки! И двата бели си стояха на забитата кука. Последва операция - стомаха празен. Опитвам се да си обясня сличилото се по следния начин -дребна рибка се мъчи да налапа червея - атака от бялата, дребосъка бяга и белия се озовава на 17 см вътре...Абе май и аз не си вярвам
-
- ще става разбирач
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Макар и изкючение от общоприетото такива случаи има.Не го приемай като невъзможно.Ето някои от абсурдните такива ситуации,случили се на мен и мои познати,за които се сещам с усмивка:
1.Щука с тегло 1кг на земен червей на плувка уловена от братовчед ми
2.Щука на бял червей уловена от мой познат
3.Костур на жито уловен от мен
4.Бабушка на блесна уловена от мен (рибата е уловена за устата и беше налапала цялата тройка!)
5.Скобар на блесна уловен от мен (рибата е уловена за устата и беше налапала цялата тройка!Този скобар доста ме развесели в един от слабите дни и му подарих живота)
6.Каракуда на парче от слънчевка
Сигурно има и други за които не се сещам.Общо взето невъзможни неща в риболова май няма.
1.Щука с тегло 1кг на земен червей на плувка уловена от братовчед ми
2.Щука на бял червей уловена от мой познат
3.Костур на жито уловен от мен
4.Бабушка на блесна уловена от мен (рибата е уловена за устата и беше налапала цялата тройка!)
5.Скобар на блесна уловен от мен (рибата е уловена за устата и беше налапала цялата тройка!Този скобар доста ме развесели в един от слабите дни и му подарих живота)
6.Каракуда на парче от слънчевка
Сигурно има и други за които не се сещам.Общо взето невъзможни неща в риболова май няма.

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
По-миналата събота на Дунава край Попина хвърлих плувка с кука 8ми номер с два бели червея на около 70см. дълбочина и на 5-6м. от брега, но вятъра ми я отнесе на крачка от едни камъни и когато реших да я извадя за да не скъсам, последва удар, малко борба и половинка разперче, което пратих да вика дядо си да го почерпя една ракия 

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
-
- новобранец
Случвало ли ви се е.....
Преди 3-4год мой познат каракуда половинка на малък номер блесна,като специално проверихма дали не е закачена случайно,но увви,беше налапала тройката!
Какъвто рибаря,такъв и улова!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Случвало ли ви се е.....
Това не ми се е случвало,ама ми се е случвалоCAVERN написа:.............шах! Бяла риба 40 см, атакувала двата бели червея..........

1.Слънчевка на суха муха.
2,Каракуда на рибка, на яз. Камчия.
3.Гларус на бомбарда , на Созопол.
Всички хванати за устата а гларуса за човката