Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ум се тука лее
Сигур съ-причастните са земали вишо!
Сигур съ-причастните са земали вишо!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Христо Рангелов
- разбира нещата

chirusa_bg написа:Ум се тука лее![]()
Даже потоп от ум има..
"The more you know, the less you carry"
Мдааааа, май, май попрехвърлих границата на приличното с историята на бай Добри, за което се извинявам на компанията. Като смисъл и съдържание вица си е брутално просташки, но изказа на автора /не съм аз/ ми се видя самобитно оригинален и затова си позволих да го постна тук.
Ако някой от модераторите може да го позабърше, нека го направи, защото аз не съм наясно как става.
Довечера ще се опитам да поизмия помията с нещо по-възвишено.
Ако някой от модераторите може да го позабърше, нека го направи, защото аз не съм наясно как става.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Ми то го "редактирахме" още преди........ама гледай да не се повтаргаvatus56 написа:Мдааааа, май, май попрехвърлих границата на приличното с историята на бай Добри, за което се извинявам на компанията. Като смисъл и съдържание вица си е брутално просташки, но изказа на автора /не съм аз/ ми се видя самобитно оригинален и затова си позволих да го постна тук.
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Ей, покрай празниците много работа създавате на модераторите и админите бре..
:Д
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Христо,
Пиши по темата, моля те,
Ако искаш да изразиш някакво мнение или да споделиш за някоя служба - тогава пиши!
Остави на модераторите и администраторите сами да преценяват, къде и каква работа имат
!
А иначе ми пращат колегите едни хубави ЛС, с едни яки купчини риба върху пресен, тазгодишен лед. Хората ловят, не си губят времето да ходят на работа като мен,
Ама и аз скоро ще разпробия първата дупка в леда на настоящата зима - еййййййй
!
И като гледам прогнозата - дано зимата да бъде по-добрия ми сезон, особено на фона на тъжното и слабо от към риболов и гъбобер, лято
!
Кире,
Ела да те приобщим към зимния риболов, особено ако Дунава зъмръзне
,
А щях да те питам - ходите ли в студените месеци или си прибрал лодката вече ?
Пиши по темата, моля те,
Ако искаш да изразиш някакво мнение или да споделиш за някоя служба - тогава пиши!
Остави на модераторите и администраторите сами да преценяват, къде и каква работа имат
А иначе ми пращат колегите едни хубави ЛС, с едни яки купчини риба върху пресен, тазгодишен лед. Хората ловят, не си губят времето да ходят на работа като мен,
Ама и аз скоро ще разпробия първата дупка в леда на настоящата зима - еййййййй
И като гледам прогнозата - дано зимата да бъде по-добрия ми сезон, особено на фона на тъжното и слабо от към риболов и гъбобер, лято
Кире,
Ела да те приобщим към зимния риболов, особено ако Дунава зъмръзне
А щях да те питам - ходите ли в студените месеци или си прибрал лодката вече ?
- Христо Рангелов
- разбира нещата

G.Petkov написа:Христо,
Пиши по темата, моля те,
Остави на модераторите и администраторите сами да преценяват, къде и каква работа имат!
Казах го на шега, покрай тези теми за пъстървите..
Има ли лед вече по язовирите?!
ПО планините е възможно да има, но по язовирите не ми се вярва, все още не е толкова студено...
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Между другото сега си изтеглих една фермерска игричка, изглежда интересна: купуваш си техника, земя, помещения за животни, отглеждаш и продаваш продукцията
Много съм се зарибил по тези селскостопански дейности, жалко че е зима и нищо не може да се прави........
Много съм се зарибил по тези селскостопански дейности, жалко че е зима и нищо не може да се прави........
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Има лед, имаааааа
,
Хората вече пържат зимния костур !
Абе забелязам съм,
Може и да е само внушение, ама ми се струва, че зимните риби са по-вкусни от тези ловени през топлите месеци !!!
А ?
, Христо,
Ти си голям спамер, бре
!
И да знаеш - има един подфорум за пъстървите - "Балканка"
!
И там може да пишеш, разбира се !
Хората вече пържат зимния костур !
Абе забелязам съм,
Може и да е само внушение, ама ми се струва, че зимните риби са по-вкусни от тези ловени през топлите месеци !!!
А ?
Ти си голям спамер, бре
И да знаеш - има един подфорум за пъстървите - "Балканка"
И там може да пишеш, разбира се !
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Сигурно щото във водата не протичат някои химични реакции, които протичат при топло време..G.Petkov написа:
Абе забелязам съм,
А ?
!
-
Бачо Илия
- учете се от него

Приемственост тряа да има приемственоооост...G.Petkov написа: .................. Христо,
Ти си голям спамер, бре!
!
-
stich
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Току що да са усуна у "съ-авторите",ама не отговарвам на критерио!GODzillata написа:...
Баш в таа тема сме се сбрали все отбор юнаци-ентелегенцаа отсекъде!![]()
![]()
Който разбира - тук се спира.
Туп сум си,и те тва а !

- Vid
- кандидат преподавател

Бай мааааму, пропуснал съм да чета тук.
Темата се е развила... от фотоестетическа станала поетично-мръснишка
Люсиене, къде се изгуби? Влез да вкараш малко морал, че младешките спомени в болшинството писатели, съчетани със старческа немощ водят до изблици на подсъзнателни желания и страсти.... Чак модовете почнаха да мрънкат
Темата се е развила... от фотоестетическа станала поетично-мръснишка
Люсиене, къде се изгуби? Влез да вкараш малко морал, че младешките спомени в болшинството писатели, съчетани със старческа немощ водят до изблици на подсъзнателни желания и страсти.... Чак модовете почнаха да мрънкат
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
tct
На живо младежо са вършат тия дейности,мани ги тия виртуални неща, не свиквай с тях ,иначе от виртуалния с....кекс те дели една крачкаХристо Рангелов написа:Между другото сега си изтеглих една фермерска игричка, изглежда интересна: купуваш си техника, земя, помещения за животни, отглеждаш и продаваш продукцията![]()
-
tct
Нема да имат време една ракия да изпият завалиитеХристо Рангелов написа:Ей, покрай празниците много работа създавате на модераторите и админите бре..