До колегата David Kamenov!

Модератори: bobopeli, sapuna

Заключено
Аватар
bojkata
ще става разбирач
ще става разбирач

До колегата David Kamenov!

Мнение от bojkata »

Здравей, мило ми мишленце!
Колегата "sapuna" ти е заключил малоумната темичка, за "прекрасния" пъстървов-риболов, затова реших да ти драсна нова!
Оказа се, че сме градски, на мен ми е много драго, а на теб...не знам, рано е да се каже!?
Ще се радвам скоро да се видим, сложих си за тапет на телефона твоя снимка, за да мога да те позная, благодаря ти, че си ги качил!

Изображение
Божидар Кирилов-Божката
http://bigfish.bg/news/novini/Bozhkata- ... rtini.html
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: До колегата David Kamenov!

Мнение от butnik »

bojkata написа:Здравей, мило ми мишленце!
Колегата "sapuna" ти е заключил малоумната темичка, за "прекрасния" пъстървов-риболов, затова реших да ти драсна нова!
Оказа се, че сме градски, на мен ми е много драго, а на теб...не знам, рано е да се каже!?
Ще се радвам скоро да се видим, сложих си за тапет на телефона твоя снимка, за да мога да те позная, благодаря ти, че си ги качил!

Изображение
:lol: :lol: :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Абе колеги , за вас лични няма ли ?!
MILF - Man, I love fishing !
has76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от has76 »

bojkata написа:Здравей, мило ми мишленце!

Изображение
Чакай,че ми стана интересно. И какво смяташ да направиш колега Божо като го видиш тоя индивид? Здрасти,ти ли си Каменов -пата-кюта -шамари,юмруци и подобно наред с упреци що хваща малки пъстърви и показва средни пръсти на неопределени хора? Или на чаша бира ще му разясниш правилата за риболов в тая държава? Темата ми е непонятна!!!
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Прочетох заключената тема, направо се втрещих колко нагло е това момче! Какво й е ял на тая рибка не знам, язък за добичето! Ебаси майката, цялата ни държава е такава - един се мъчи да направи нещо, трима се опитват да го разрушат...Жалко е! :?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Дано си спретнете страхотен коледен бой! С вас сме, ама стига вече с тие теми, цапате форума :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”