Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- Модератор
Re: Воблери
Аз си поръчах от сайта на Видракс. Утре пристигат при мен. Имат голямо разнообразие по размери и тегло.
Както е казал колегата от Видракс или директно от сайта на производителя http://www.jacko-wobblers.com/
Когато водата ти стигне до устата – горе главата!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тъй , понеже темата реЗко взе да позагубва първоначалният си замисъл да взема да пощракам малко
Значи от доста време търсех примамка която хем да е конкурентна на Джакал Айриа Мен Кранк , то и да облавя различните водни слоеве . Да ама това е една трудна , почти невъзможна мисия
Все пак се намери решение . Обърнах внимание на една малка японска фирма , основно handmade продукция , при това на изненадващо приятни цени , която дълго бях пренебрегвал - Ivyiline inc. .
Моделът им IVYLINE Coron

се оказа една превъзходна примамка покриваща изцяло търсенията ми . За разлика от Айриа Мена тя покрива всички водни слоеве и лови не по-слабо от него . Една изключителна УЛ примамка за всякакво годишно време .
Моделът им Ivyline Martin :

има реалистичното държане на попова лъжичка държи на различна проводка включая и задържане , като е много ефективен .
Слабост ми станаха "Бон Боните" на Ивилайн :

Както и невероятните им съчетания - воблер / стример / изкуствена муха :

Отделно бях впечатлен от превъзходните им клатушки , но те са за друга тема .
Като заключение мога да кажа че това са едни превъзходни примамки на съвсем разумна , за японско ръчно производство , цена .

Значи от доста време търсех примамка която хем да е конкурентна на Джакал Айриа Мен Кранк , то и да облавя различните водни слоеве . Да ама това е една трудна , почти невъзможна мисия

Моделът им IVYLINE Coron

се оказа една превъзходна примамка покриваща изцяло търсенията ми . За разлика от Айриа Мена тя покрива всички водни слоеве и лови не по-слабо от него . Една изключителна УЛ примамка за всякакво годишно време .

има реалистичното държане на попова лъжичка държи на различна проводка включая и задържане , като е много ефективен .

Като заключение мога да кажа че това са едни превъзходни примамки на съвсем разумна , за японско ръчно производство , цена .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
И каква е тя (цената)?Павел Иванов написа:Тъй , понеже темата реЗко взе да позагубва първоначалният си замисъл да взема да пощракам малко![]()
Значи от доста време търсех примамка която хем да е конкурентна на Джакал Айриа Мен Кранк , то и да облавя различните водни слоеве . Да ама това е една трудна , почти невъзможна мисияВсе пак се намери решение . Обърнах внимание на една малка японска фирма , основно handmade продукция , при това на изненадващо приятни цени , която дълго бях пренебрегвал - Ivyiline inc. .
Моделът им IVYLINE Coron
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Цената е стредно около 25лв. за брой от Япония , в Ибейката варират от 20 до 30лв. за брой , говоря за Корона . В БГ не се внасят та всякакво обвинени в реклама го отхвърлям веднагически
Баси , ако това е имано предвид , то от как съм пуснал темата , постоянно ме обвиняват в реклама на нещо си и ще и тегла една майна , на темата де , кът я запратя реЗко в коша та да се мирне народа 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- Модератор
Не видях реклама, а поредната полезна информация
- Vid
- кандидат преподавател
На воблерите много не им разбирам и затова и рядко пиша в темата, но това, ама ич не го разбрах. Кой те обвинява? Нали си си мод тук, може би админите?Павел Иванов написа:та всякакво обвинени в реклама го отхвърлям веднагическиБаси , ако това е имано предвид , то от как съм пуснал темата , постоянно ме обвиняват в реклама на нещо си и ще и тегла една майна , на темата де , кът я запратя реЗко в коша та да се мирне народа
То всяко мнение в темата или другите подобни, споделено с линк или снимка си е своево рода реклама. Ма то у всеки форум е така, щото ние ни произвеждаме воблери, а ги купуваме и споделяме опита си с определени марки... То във форума си е така, всеки си "рекламира" неговите си уловисти воблери....
За всички ни е много ценен твоя опит и теоретични познания в този риболов, така, че давай по спокойно и не трий теми...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- ynovi
- научил се да хвърля
И аз нещо такова търся. И корончета ми харесват. Бих си взел по един розов (G05) SR и MRПавел Иванов написа:Значи от доста време търсех примамка която хем да е конкурентна на Джакал Айриа Мен Кранк , то и да облавя различните водни слоеве .

Но като съм зле с японския

- къца - кълве
- сериозен играч
До сега не исках да се изказвам тук,защото нося много негативи след себе си,но щом сме я докарали до тук и аз да кажа.Аз съм слаб теоретик,но живота ме срещна с хора,които са много добри в тоя риболов.Един приятел има колекция от над петстотин воблера.Той ми показа колекцията си.Обясни ми,че едни са с магнити и притеглят съчмите така,че воблера се замята много далеч.Други потъват вертикално до 3м. там застават хоризонтално и си остават на тази дълбочина.Има екземпляри по 50 лв.Бяха много красиви и лъскави.Аз спрях погледа си върху 3-4 простички модела,които бяха силно повредени от зъби на хищници.Тогава моя приятел ми стисна ръката и каза,че лови само с тях.
- ynovi
- научил се да хвърля
Точно затова са теми като тази. Ако приятелят ти я беше прочел, можеше да се ориентира какво точно му трябва преди да изкупува магазините…къца - кълве написа:Тогава моя приятел ми стисна ръката и каза,че лови само с тях.
- eroucma
- разбира нещата
Някой пробвал ли е тези :
1. http://www.formaxstore.com/proizvod/7024
2. http://www.formaxstore.com/proizvod/7065
Най много ме интересува този попер дали лови.
1. http://www.formaxstore.com/proizvod/7043
А и дали ги има някъде из нашата мила родина, че знам че сърбите не обичат да пращат до БГ
Значи по принцип имам примамки на тази фирма и не са крайно лоши, хващали са ми рибка когато на друго не е искало.
1. http://www.formaxstore.com/proizvod/7024
2. http://www.formaxstore.com/proizvod/7065
Най много ме интересува този попер дали лови.
1. http://www.formaxstore.com/proizvod/7043
А и дали ги има някъде из нашата мила родина, че знам че сърбите не обичат да пращат до БГ
Значи по принцип имам примамки на тази фирма и не са крайно лоши, хващали са ми рибка когато на друго не е искало.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- daniel defoe
- разбира нещата
Все едно, че е копнато от романа на Питър Бенчли - настръхнах просто!къца - кълве написа: ... Аз спрях погледа си върху 3-4 простички модела,които бяха силно повредени от зъби на хищници ...

-
- вече хвърля и на тежко
На мен пък ми се струва ,че колегата налазва и тази тема.Отдалече,отдалече пак я подхваща неговата песен......Темата е от 2007 г и доколкото прочетох в началото е за конкретни впечатления от определени примамаки -не за общи приказки.къца - кълве написа:Има екземпляри по 50 лв.Бяха много красиви и лъскави.Аз спрях погледа си върху 3-4 простички модела,които бяха силно повредени от зъби на хищници.Тогава моя приятел ми стисна ръката и каза,че лови само с тях.
Последно промяна от Monev67 на Чет Дек 20, 2012 7:17 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Монев,молим ти се ,спри,преди да си почнал.Темата е интересна и не заслужава това!
-
- вече хвърля и на тежко
О.К И аз всъщност исках да кажа същото.vdo написа:Монев,молим ти се ,спри,преди да си почнал.Темата е интересна и не заслужава това!