Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

k-karp enduro rod pod
Модератор: sapuna
- Антон Тонев
- сериозен играч
k-karp enduro rod pod
Понеже догодина мисля да съм с въпросното магаре,нека притежателите му да си кажат тежката дума.Благодаря предварително
+
-

+
-
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: k-karp enduro rod pod
Ако е това за което си мисля 1+
- tsokala
- новобранец
- Обратна връзка:
Стойката е супер, няма да съжаляваш. Имаше я някъде на промо цена 199 лв разтърси се.
-
- ще става разбирач
По добре Карп Академи-по тънко ще минеш.Иначе и двете стойки имат по еднакъв брой врътки и кранчета все едно е не стойка,а водопровод на сграда

- stefan4etoo
- сериозен играч
bedini1973 написа:По добре Карп Академи-по тънко ще минеш.Иначе и двете стойки имат по еднакъв брой врътки и кранчета все едно е не стойка,а водопровод на сграда![]()
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Много ме е яд,когато някой каже че Ендурото е малкия брат на Фазер Пода!Едното е кон,а другото магаренце!
Тонка,ако ще даваш 200лв за стойка от този тип,по добре се оглеждай за Пелцер втора ръка!Едндурото с тези бъзбарчета е прекалено тясно!
Тонка,ако ще даваш 200лв за стойка от този тип,по добре се оглеждай за Пелцер втора ръка!Едндурото с тези бъзбарчета е прекалено тясно!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
+1sapuna написа:Много ме е яд,когато някой каже че Ендурото е малкия брат на Фазер Пода!Едното е кон,а другото магаренце!
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Извинявам се за спама,ама с тия все нови и нови термини започва да ме боли глава.Митак светни ме каква е разликата между магаре и фазер под?Моля те.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Pelzer Phazer Pod Слави! 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А Карп-Академито на кое е копие?
- Антон Тонев
- сериозен играч
Митак, имам едни дебелостенни алуминиеви тръби по 80см.Писал съм на Каменния да премери диаметъра на основната греда на бъз баровете на неговия K-karp.Ако е същия ще стане супер с 80см бъз барове.Освен това ще я търся втора ръка.Не съм чак такава пачка. 

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Бъзбаровете са най малкият проблем колега.Имах Карп Про ето тази https://fishing-market.com/shop/product ... uctID=1538 ами какво да ти кажа след няколко десетки сухи тренировки така и не успях да и свикна с позиционирането и с врътките.Дори на равен терен(на асфалта) ми отнемаше 20 минути за да я позиционирам,а смятай какво остава ако терена е неравенАнтон Тонев написа:Митак, имам едни дебелостенни алуминиеви тръби по 80см.Писал съм на Каменния да премери диаметъра на основната греда на бъз баровете на неговия K-karp.Ако е същия ще стане супер с 80см бъз барове.Освен това ще я търся втора ръка.Не съм чак такава пачка.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Такава като твоята бивша, също е вариант.Абе горе долу като гледам и Академито, и Пелцера, и Карп-Про-то, са идентични, само с различна цена.Да уточня преди да сте ме нападнали, че не съм ползвал нито една от трите.pasator написа:Бъзбаровете са най малкият проблем колега.Имах Карп Про ето тази https://fishing-market.com/shop/product ... uctID=1538 ами какво да ти кажа след няколко десетки сухи тренировки така и не успях да и свикна с позиционирането и с врътките.Дори на равен терен(на асфалта) ми отнемаше 20 минути за да я позиционирам,а смятай какво остава ако терена е неравенАнтон Тонев написа:Митак, имам едни дебелостенни алуминиеви тръби по 80см.Писал съм на Каменния да премери диаметъра на основната греда на бъз баровете на неговия K-karp.Ако е същия ще стане супер с 80см бъз барове.Освен това ще я търся втора ръка.Не съм чак такава пачка.Иначе безспорен факт е че има множество комбинации и варианти за позициониране,но......за мен си е хамалогия

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- разбира нещата
By Vasil
Имам я от 3 сезона.
Eдна от най-простата и стабилната стойка която съм виждал,материал от дурал, без излишни глезотии и пластмаси!Няма усукване нито салта!
Вечна и има сервизна поддръжка!

Имам я от 3 сезона.
Eдна от най-простата и стабилната стойка която съм виждал,материал от дурал, без излишни глезотии и пластмаси!Няма усукване нито салта!
Вечна и има сервизна поддръжка!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!