Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко по Енчец
Re: Малко по Енчец
...като те "мързи" да сееш лук и праз ,яж сланина бре.Антон Тонев написа:Ооооо Скалния, ти се появи бре.Съгласен с по горното мнение, но без праз и лукkartal написа:...свободата Вик е на върха на кукичкатаantivik написа:А мен си ми е най-добре по брега, където искаш там заставаш и мяташ ако е за във водата по-добре да извадим и пуснем лодките, пак ще сме си по-независими и свободни.
![]()
няма нищо по-хубаво от живия огън на брега, особено от суха хвойна,с препечена сланина , праз и вино...

К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
- Don4o_62
- учете се от него
Кърджалийските са родени под щастлива звезда с тия морета до тях 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vesko1
- сериозен играч
Ами кой те би по главата да одиш към Станимака....да си беше останал в "долината на оловото ,цинка и риболовците"...ся нема са оплакваш....Don4o_62 написа:Кърджалийските са родени под щастлива звезда с тия морета до тях

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Don4o_62
- учете се от него
Веско,работата е че в Станимака сме много поколения назад,и сега тия декари реституйрани ниви и имоти как да ги оставя без надзорVesko1 написа:Ами кой те би по главата да одиш към Станимака....да си беше останал в "долината на оловото ,цинка и риболовците"...ся нема са оплакваш....Don4o_62 написа:Кърджалийските са родени под щастлива звезда с тия морета до тях

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
То сега един най известните и търсени "специалисти" в тая област, работи в Пловдив.До преди седем месеца, беше в Ардино.Познавам целия клан лично-мога да те уредя и без пари.Don4o_62 написа:Веско,работата е че в Станимака сме много поколения назад,и сега тия декари реституйрани ниви и имоти как да ги оставя без надзорVesko1 написа:Ами кой те би по главата да одиш към Станимака....да си беше останал в "долината на оловото ,цинка и риболовците"...ся нема са оплакваш....Don4o_62 написа:Кърджалийските са родени под щастлива звезда с тия морета до тях,да бях фес
щях да имам две жени,една тук и една в Кърджали
,ама сега съм с една тук и ям фасул и мълча

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев