Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
tct
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
То кой с какъв се събере.........Бачо Илия написа:
Приемственост тряа да има приемственоооост.....
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

G.Petkov написа:Христо,
Кире,
Ела да те приобщим към зимния риболов, особено ако Дунава зъмръзне,
А щях да те питам - ходите ли в студените месеци или си прибрал лодката вече ?
Няма шанс да стъпя на лед, не и при сегашните ми 117 кила!
Лодката е зазимена, чака да дойде 15 май и ще има атака на дунавската скумрия и покрай нея де що падне
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
Най-вкусна е зимната и пролетната риба. Изчистват се от растителната храна и гнусотиите въ водата и стават много сладки. 
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
tct
Редуцирай теглото,на твоите години отлепих диабета от плюскане.Бях стигнал 129 кг,сега съм 103 кг. и ша гледам да го смъкна до 85 кг.GODzillata написа:
Няма шанс да стъпя на лед, не и при сегашните ми 117 кила!
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

Според мене,не-си заслужава.Кви бехме,кви искаме да станем.tct написа:Бях стигнал 129 кг,сега съм 103 кг. и ша гледам да го смъкна до 85 кг.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
tct
Тоз Тигър измършавял - бая на диети го е каралlovo-бай СТОЯН написа:
Според мене,не-си заслужава.Кви бехме,кви искаме да станем........
- Павел Иванов

Тъй , тъй , тигрето в правилна насока върви
Е аз тъй от 112кг. ся съм на 87кг. Дал съм си покрай празниците да върнем три кила до 90 и после напролет да съм 85 с цел да варирам в тоя диапазон за напред . Тва естествено без никакво лишаване от ранъ , алкохол и пр. щот тогава за к`во живее човек
Е ся вкарах набърже доволно количество сланинка с леб + два двойни сандвича съдържащи студено агнешко , сирене и маслини + доволно количество некъв сладкиш къде буля го приготвила + бърбънец + кола
Чувствам се в страхотна форма с цел да тепам яко дедо Коледа ако нещо сгафи с подаръците

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Днес служенето мина по-един невероятен начин.
Ставане в 07.00 часа,пуснах си едно кафенце,от чудесно по-прекрасно.
Събудих дъщеричката,минахме през банята,пуснах и да гледа детско до като аз и приготвям закуска.От там закусихме облякохме се добре понеже вече е към -12 при нас.Взехме шейната и газ към детската градина.След около 10 минути луда езда с пързалката,аз се имам за здраво копеле ама ми излязоха малко фасовете.От там качваме се на метрото /ура/за мен 13 минути почивка от пързалката,след това слизане от метрото и още 10 минути луд екшън с пързалката към финалната дестинация.Оставих малката да лудее с другите деца, а аз реших да поема малко към центъра да ме духне хубаво вятъра.Първо отидох до заведението където работи жена ми пих едно кафенце с един десерт/оха/утре във фитнеса пак ще пада чанч
.От там малко шопинг бърз и то станало време пак да отивам при малката.Днес празнуват Santa Lucia и имаха тържество,беше забавно и после малко кафе и десерти за нас
.От там всички заедно малко на разходка и къде-къде аре да да вечеряме.Не се чудих много на офертата за Шведска маса!!!!!!!!
И точно в този момент като ми се откри......

Служих най-малко 5пет пъти до масата и обратно както казва Гацо Бацов,Удри баче Митко тази мачка не е наша
.Те така мина днес.
Ставане в 07.00 часа,пуснах си едно кафенце,от чудесно по-прекрасно.
Събудих дъщеричката,минахме през банята,пуснах и да гледа детско до като аз и приготвям закуска.От там закусихме облякохме се добре понеже вече е към -12 при нас.Взехме шейната и газ към детската градина.След около 10 минути луда езда с пързалката,аз се имам за здраво копеле ама ми излязоха малко фасовете.От там качваме се на метрото /ура/за мен 13 минути почивка от пързалката,след това слизане от метрото и още 10 минути луд екшън с пързалката към финалната дестинация.Оставих малката да лудее с другите деца, а аз реших да поема малко към центъра да ме духне хубаво вятъра.Първо отидох до заведението където работи жена ми пих едно кафенце с един десерт/оха/утре във фитнеса пак ще пада чанч

Служих най-малко 5пет пъти до масата и обратно както казва Гацо Бацов,Удри баче Митко тази мачка не е наша
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Ми екстра си си изкарал 
"The more you know, the less you carry"
-
Бачо Илия
- учете се от него

ЛъФче, таман ше ми влезеш в категорията- аз съм 85 кила...от трийсе години, насам!tct написа:...........Редуцирай теглото,на твоите години отлепих диабета от плюскане.Бях стигнал 129 кг,сега съм 103 кг. и ша гледам да го смъкна до 85 кг.
п.п. Лоша работа е това, наднорменото тегло- води до куп здравословни простотии и прибягване до услугите на НЗОК, веригите аптеки...и т.н; в последствие- принудителното и отстрани, тъжно гледане... в добра компания, на убави софри и убави моабети...като дечицата през витрината, в онова стихотворние на Смирненски и т.н. дискомфорти..
Последно промяна от Бачо Илия на Чет Дек 13, 2012 9:58 pm, променено общо 1 път.
-
tct
Нещо липсва на тази масаКрасимир Атанасов написа: Шведска маса!!!!!!!!
-
tct
Те това е мъката - очи пълни - голяма уста гладна - голям корем празенБачо Илия написа:
ЛъФче, таман ше ми влезеш в категорията- аз съм 85 кила...от трийсе години, насам!
![]()
![]()
![]()
п.п. Лоша работа е това, наднорменото тегло- води до куп здравословни простотии и прибягване до услугите на НЗОК, веригите аптеки...и т.н; в последствие- принудителното и отстрани, тъжно гледане.........
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Само малко вино!!!те са на сух режим,на много малко места се сервира алкохол,говоря за вино и бира за твърд дума и лаф да не става.Аз не поркам така,че нямам проблеми с това.tct написа:Нещо липсва на тази масаКрасимир Атанасов написа: Шведска маса!!!!!!!!
Шишенца нямат ли тез шведи
- G.Petkov

Краси,
Това е заведение с блок-маса за храната, нали ?
Не са много популярни у нас,
Може би Vid ще даде професионално мнение, ама е труден този вид ресторантьорство в България
!
и пр. светли образи очаквам само як лед, хубави рибки и да сме живи и здрави всички !
Е, и да пишем редовно, де
!
Това е заведение с блок-маса за храната, нали ?
Не са много популярни у нас,
Може би Vid ще даде професионално мнение, ама е труден този вид ресторантьорство в България
Аз пък от дядо Мраз / дядо Коледа/ дед Мороз /Павел Иванов написа:... Чувствам се в страхотна форма с цел да тепам яко дедо Коледа ако нещо сгафи с подаръците![]()
![]()
Е, и да пишем редовно, де
-
tct
Те завалиите затуй кат долетят на родното море се правят на мотики.Красимир Атанасов написа:
Само малко вино!!!те са на сух режим,на много малко места се сервира алкохол,говоря за вино и бира за твърд дума и лаф да не става.Аз не поркам така,че нямам проблеми с това.