Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

Ледената обстановка - сезон 2012-1013
Re: Ледената обстановка - сезон 2012-1013
Олеле, къде падна точно. Аз вчера бях там на оглед и от дясната страна на водоема ледът ми се видя стабилен.
Може ли да споделиш какво точно се прави в подобни случаи (освен да излезеш и махнеш мокрите дрехи по най-бързия начин)? Аз никога не съм ходил по лед и честно казано доста ме е страх.dankedanke написа:...добре че знаех какво да правя иначе![]()
Има ли все още някой участък на 777, където става за риболов от брега?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Айде почнахме се
Честита баня, дано е на късмет и да не се повтаря!

Честита баня, дано е на късмет и да не се повтаря!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
http://dnes.dir.bg/news/temperatura-vre ... 8558?nt=10
при такива температури много скоро ще се ходи по леда спокойно! Дано да се задържат така температурите. 

Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА
-
- новобранец
паднах от към реката потъналото дърво ако се сешташ на около 25-30м от брега просто всичко мина на лента
иначе имаше 10 човека на леда сега се чух с колегата никъв риболов

Аз бях с колегата дето падна днес, от към реката много лош лед, там стана и белята, после лових цял ден от дясната страна на гъола там ледът беше 7-8 см и нямаше никакъв проблем. но за сметка на това се капотирах, 1 откачена на дупката имах само, героите днес бяха от 10 човека, 3-ма, един с 3 риби и двама с по 1, първото ми капо на тоя водоем и прекрасно начало на сезона 

Е хайде и аз да се включа.
Като за начало привет и наслука на всички.
Днес към 16.30 часа като минах покрай Челопечене доколкото видях от пътя го е затворило целия.
Поздрави на всички и бъдете много внимателни.

Като за начало привет и наслука на всички.
Днес към 16.30 часа като минах покрай Челопечене доколкото видях от пътя го е затворило целия.
Поздрави на всички и бъдете много внимателни.

-
- новобранец
ангелчо майсторско измъкване а иначе на колегата където питаше дали има открито място на водоема , не няма всичко е запечатаноbramek_91 написа:Аз бях с колегата дето падна днес, от към реката много лош лед, там стана и белята, после лових цял ден от дясната страна на гъола там ледът беше 7-8 см и нямаше никакъв проблем. но за сметка на това се капотирах, 1 откачена на дупката имах само, героите днес бяха от 10 човека, 3-ма, един с 3 риби и двама с по 1, първото ми капо на тоя водоем и прекрасно начало на сезона
мани, мани дъхът ми спре за секунди, иначе беше като водна змияdankedanke написа:ангелчо майсторско измъкване а иначе на колегата където питаше дали има открито място на водоема , не няма всичко е запечатаноbramek_91 написа:Аз бях с колегата дето падна днес, от към реката много лош лед, там стана и белята, после лових цял ден от дясната страна на гъола там ледът беше 7-8 см и нямаше никакъв проблем. но за сметка на това се капотирах, 1 откачена на дупката имах само, героите днес бяха от 10 човека, 3-ма, един с 3 риби и двама с по 1, първото ми капо на тоя водоем и прекрасно начало на сезона

-
- научил се да хвърля
Къпането е по хубаво в къщи, под душа. Що не отложите адреналина за малко по късно, когато има здрав лед и няма да ви мислиме, що ги дробите? Имайте предвид, че всите органи - държавни и общински, само това чакат, да има произшествия във връзка с риболова на лед, за да забранят на местна основа качването на леда. Примери, колкото искате.
- chapara
- ще става разбирач
Много си прав че можеме да си компрометираме сами риболоваС. Димитров написа:Къпането е по хубаво в къщи, под душа. Що не отложите адреналина за малко по късно, когато има здрав лед и няма да ви мислиме, що ги дробите? Имайте предвид, че всите органи - държавни и общински, само това чакат, да има произшествия във връзка с риболова на лед, за да забранят на местна основа качването на леда. Примери, колкото искате.

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

Колеги гьолчето на враждебна дали е замръзнало ?
-
- вече хвърля и на тежко
Да, но е само за гледане. Леда е много тънък и времето омеква, та преди следващия уикенд не е за ходене...
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Благодаря за информацията колега.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Днес открихме и този сезон,
Да сме живи и здрави всички, и здрав лед, дълга и студена зима
!
Тема ще пусна утре,
Със снимки, разбира се
!