Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Покрай застудяването някой няма ли да се похвали с хубав улов на костурче ??? 

- slayder
- ще става разбирач
Костурче да,ама дребно и някоя хубава перка от вчера.
Дава ли? И дава и взема.
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мерсиslayder написа:Костурче да,ама дребно и някоя хубава перка от вчера.

Браво

Аз пък 2 пъти ходя и съм валат.....
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
-
- разбира нещата
Нещо ново ???
Костурче ?? 

-
- разбира нещата
Никой ли не ходи на Пясъка вече ???
То такава тишийна не е имало от бая време
Някой да се похвали с нещо ???

-
- разбира нещата
Въпреки,че никой нищо не пише аз ще напиша чудесната новина която прочетох днес във форума. А именно,че Пясъчник е разрешен за нощен риболов от 1.6.2013 до ноември
какво по-хубаво от това ?? Дано да се прогонят по този начин мръсниците с мрежичките долни ....

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вързвам ти крака за кревата, пък да те видя, как ша реагираш на бушонаangel81 написа:да издрънчи някой бушон през нощтаооо густо . .

Сега сериозно! Наистина ще е по-добре, ако нощния риболов е разрешен, въпреки, че досега, аз лично съм виждал само един-двама да си вадят въдичкине нощем. Най-тъжното е, че нивото си остава доста ниско, като гледам и кви валежи има до момента.......жална и майка на рибата това лято

-
- разбира нещата
Още не са почнали валежите колеги,недей такаachocarp написа:Вързвам ти крака за кревата, пък да те видя, как ша реагираш на бушонаangel81 написа:да издрънчи някой бушон през нощтаооо густо . .
Сега сериозно! Наистина ще е по-добре, ако нощния риболов е разрешен, въпреки, че досега, аз лично съм виждал само един-двама да си вадят въдичкине нощем. Най-тъжното е, че нивото си остава доста ниско, като гледам и кви валежи има до момента.......жална и майка на рибата това лято

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Най-тъжното е, че от стара планина водата няма как да влезе в Пясъка, още по-тъжното е, че в момента дереджето на яз. Тополница е същото, а най-тъжното е, че има договори за поливане тази година и няма как да не се пуска вода за фермерите. Това е лошо, защото може да се смъкне нивото още при една сушава пролет. Както ти, аз и безброй колеги сме наясно, че язовира няма ли вода, става страшно: кюнлий с чепарета, "майстори" мрежари и т.н. След като вече е разрешен за нощен риболов, голямо сефте ша му направим без водаalankulu1987 написа:Още не са почнали валежите колеги,недей такаachocarp написа:Вързвам ти крака за кревата, пък да те видя, как ша реагираш на бушонаangel81 написа:да издрънчи някой бушон през нощтаооо густо . .
Сега сериозно! Наистина ще е по-добре, ако нощния риболов е разрешен, въпреки, че досега, аз лично съм виждал само един-двама да си вадят въдичкине нощем. Най-тъжното е, че нивото си остава доста ниско, като гледам и кви валежи има до момента.......жална и майка на рибата това лятоФевруари,март,април и най-вече май са си дъждовни месеци
Имай на предвид,че на стара планина се вижда доста сняг,а като започне топенето доста вода ще слезне надолу. Лошото е,че не затварят шлюзовете и бая водата точат нон стоп.От над 10 години не съм виждал Пясъчник пълен на макс,както беше едно време. На Елешница в гората като се качеше водата и на 1м-1.5м с гумената лодка баща ми какво ги е правил шараните,не е истина
Сега само ще го сънуваме старото време
![]()
Мъка мъкааааа

-
- разбира нещата
Дано колега !! И аз се надявам да повали
Дават го от към края на следващата седмица да започва вече дъждец и сняг. Има 10 метра (да не е и повече ) воден стълб да вдига поне,а това е адски много вода на тази голяма площ.

-
- разбира нещата
Завърнах се .... слава богу и аз и колата ми сме ок! За какво става въпрос . Вчера вечерта викам " Чакай да звъна на Борката " - приятел-съфорумник borislav58 "да го проверя дали няма да иска заедно да мръднем на Пясъка ", обаждам му се и работата е уредена, и той се е приготвял за там Разбрахме се в 5.00 да сме на линия понеже кормораните кацат преди изгрев слънце на мястото и после иди,че се вреди. Е да ама не ... аз в 5 и 20 тъкмо излизах от Пловдив и Борката звъни " Приятелю,хич недей идва ... Налазили от още по рано .. хаха " лошо ми стана !! Тия хора в 3:00 ли заемат позиции да му се не види ! Викам си тръгнал съм вече,връщане няма ! Влизам в Любен и взех,че дадох ляв мигач и поех към Правище ! До тук всичко ОК ! Минах ракетната,тръгнах по чакълестия път .... и кой дявол ме накара да завия наляво към стената,а не да я оставя горе и с въдицата пеша надолу незнам .... Вземи тая кал до прага на колата,ни назад ни напред ... часа е 6 без малко .... Колата стана като оф роуд джип .. само по мен нямаше кал освен на обувките ..... Пререва ми се ! Изгасих колата и тръгнах към ракетната да моля някой от охрана да ме дръпне,е да ама те пък не можели да излизат извън обекта ! Ай седи 2 часа ...... свърши му на единия смяната,пристигна човека с един Нисан въртя,въртя ... няма вадене !! За малко да припадна Обадих се на роднина от Неделево,та той дойде след половин час,докара едно допълнително въже за да може да ме дърпа от горе от чакъла за по здрава осново ... при 5-тия път УСПЕХ Най-накрая вън !! Като я погледнахххх .... не ми беше до снимане ... кал,кал и пак кал Викам си на карък ми е тръгнало ама няма да се прибирам още .. аз съм инат Газ към кулата на Пясъка ! Греда !! Отново греда. Бариерата долу беше затворена,обаче за мое щастие имаше колеги на микрото и викам " чакай да видя кво е положението " ... а те мятат под станцията,където са шлюзовете и чат пат хващат на жито по някоя перка .... а ! Ми чаушана ?? От 10 :30 до 2 без малко , над 100 бройки Празно няма 0.75 грама буренце , повод 0.10 , кука OWNER no.14 + пинки От време на време подхранване с рехава захранка което още повече подлудяваше чаушана ! Трънах си по-рано,че бая миене ме чакаше Извинявам се,че няма снимки,но хич не ми беше до снимане днес
- borislav58
- сериозен играч
Приятелю съжалявам за оф роуда, но на мен пък хич не ми вървя .Ходих до Добричка река, и се валатирах .Хубаво, че се отбих и аз до Микрото ,та улових некоя баба, костурче, и некой чаушан.
П.п.Другият път ще ходим в 2 на онова место

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- разбира нещата
Ххахаborislav58 написа:Приятелю съжалявам за оф роуда, но на мен пък хич не ми вървя .Ходих до Добричка река, и се валатирах .Хубаво, че се отбих и аз до Микрото ,та улових некоя баба, костурче, и некой чаушан.