Заргана на изкуствена примамка

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Tehnics™
новобранец
новобранец

Re:

Мнение от Tehnics™ »

даката написа:
Краси 7650 написа:Дака , аз съм - Красимир - (щуреца)
що , заблуждаваш хората - зарганата се лови на морски - това е
миналата година имаше недостик на морския и с един пакет стигах до 40 броя - с глупости .... само по няколко броя (голям успех ) , аз съм пробвал по4ти вси4ко - но висенето на опашка със записване си стуваше удоволствието :wink:
Никого не се опитвам да зъблудя :smt017 МОРСКИ червей е най добрата стръв за зарган спор няма :smt023 Но когато стане дефицит е добре да се знаят и други варянти . :D :D :D
Ei krasi ,ti mai gi razbirash tezi nesta a ? ...ia kaji koga da doida da hvashtame takiva ribi
,. hem da me naauchish i men ... :P
Правете товоа което трябва ,за да получите това което искате ...
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Заргана на изкуствена примамка

Мнение от КИРО »

Просиш си БАНа човече. :evil:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

Аз ще ви кажа какво правя когато ми омрът червеите,или сваршат.. просто влизам в водата изваждам си 20-тина големи миди,след тва като ги отворя изрязвам страничната част( тази която седи в края на мидата ,тя е с едни реснички тъмна почти като червей хаха :lol: ) след тва я закрепям за куката и на вода .. Вторник имам 22 заргана за цял ден на мида около 6 като се има в предвит че сам ловил на мида около 2 часа тва е от мен ! :)
!!!НАСЛУКА!!!
mesta
новобранец
новобранец

Мнение от mesta »

А на Кавала защо излиза и на пилешко и на торен,даже и на бял??Не са големи ама излизат.

Изображение
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Щото е хищник,не е кефал,ловил съм го на всякакви черва, аза края на мидата не бях се сетил за което благодарско.Рибката е мислител и го поздравявам.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Рекох си,че някой е "избил рибата" на нов вид изкуствена примамка(каквато е темата) и полюбопитствах...,а то било алтернативна стръв за заргани-дискутирали сме го в темата за риболов на зарган.
Все пак,на въпроса на колегата mesta:"А на Кавала защо излиза и на пилешко и на торен,даже и на бял?"--и тука имаме спорадични удари на ем, различен от морския/блатния червей (аз лично на лентичка от зарган , на жива скарида,закачена нежно откъм корема,на жива атеринка(гюмюш),както и на филе от такава ).Все пак,при по-големи пасажи от риби (в случая на заргани), шансът състезателния метод да проработи (на принципа кой превари -той натовари) и те да налитат на по-нетрадиционна стръв се увеличава. За разлика от Кавала ,тъдява рибите ни са по-кът,по-редки и пръснати и ,затова,по-капризнички!
mesta
новобранец
новобранец

Мнение от mesta »

Смених тактиката за подаване на захранката,миналата година я правих с пясък и затова
се е събирал заргана,а тази я правя на топки с глина и го няма никакъв. :lol: Ама за утре
съм приготвил две кофи и така и вака,ще видя дали ще има зарган. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от брега”