Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На "моя" гьол!
Re: На "моя" гьол!
НЕ!Ти иди на "Св.40 мъченици"-повече са и повече ще ти помагат!sapuna1971 написа:Nedeltcho Delev написа:Браво Доценте,прекрасен шаран,тук явно си има божия намеса,я ми кажи на "СВЕТА НЕДЕЛЯ"дали и Аз да ида на някой гьол![]()

Хубав шаран

-
- новобранец
Ето малко инфо и от мен:
Днес не издържах на хубавото време и към обяд вече бях на "моят гьол"
първо пробвах на 3м. дълбочина,след 40 мин.свалих на 1.2 и хвърлих на 1метър от брега.След 5минути плувката изчезна и шарко падна в кепа!

Тежи 3,201 кг. (с един грам по-тежък от Доцентския)

3.............УТРЕ ПАК СЪМ ТАМ

Днес не издържах на хубавото време и към обяд вече бях на "моят гьол"
първо пробвах на 3м. дълбочина,след 40 мин.свалих на 1.2 и хвърлих на 1метър от брега.След 5минути плувката изчезна и шарко падна в кепа!

Тежи 3,201 кг. (с един грам по-тежък от Доцентския)

3.............УТРЕ ПАК СЪМ ТАМ

- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Доценте, много се кефя както на разказите ти, така и на самите риболови, в които си замесен
Все имат някакъв такъв... хм "ретро" привкус, а участниците са особено симпатични с обикновения си подход и прагматично отношение към нещата около себе си

Искрени поздравления за излета

Искрени поздравления за излета

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- новобранец
.Извинявай брато но нещо не мога да го намеря помогни още малко.Ако нещо се притесняваш пусни ми го на ЛС-то.docenta написа:Здравейте момчета,Vaneto_99 написа:да и аз бих искал да узная ако не е тайна де
Ако отидете в подфорум "Разни" и потърсите моята тема "Драсни-пални клечица" там подробно и аргументирано съм изяснил, защо този гьол не бива да се оповестява еднозначно във форума. Извинявайте, ако дразня някого, но и без това си има местни бракониери, та да закараме и всички останали там, да го освинят и унищожат за един ден. Форумът се чете и от бракониери
Голяма риба хвани,Голяма дума не казвай
Грешката е моя - ето ти линк: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... 0&start=15CRAZY_FISHER написа:.Извинявай брато но нещо не мога да го намеря помогни още малко.Ако нещо се притесняваш пусни ми го на ЛС-то.docenta написа:Здравейте момчета,Vaneto_99 написа:да и аз бих искал да узная ако не е тайна де
Ако отидете в подфорум "Разни" и потърсите моята тема "Драсни-пални клечица" там подробно и аргументирано съм изяснил, защо този гьол не бива да се оповестява еднозначно във форума. Извинявайте, ако дразня някого, но и без това си има местни бракониери, та да закараме и всички останали там, да го освинят и унищожат за един ден. Форумът се чете и от бракониери
Но всъщност, аз съм го обяснил по-горе, тук само ще добавя, че този гьол е просто неоткриваем, ако не ти го покаже някой местен говедар или козар.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- ще става разбирач