Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
На Чая като спрат водата от ТЕЦА излиза кефал и мряна в и под града на бумбурек ако намериш изобщо или на бял, лично провереноmgrozdanov написа:На Чая как е положението, или вече е студено за там?

На горе не знам нямам инфо.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Отпишете Леново поне до Никулден целия язовир е ограден с мрежи.
Пускат тенденциозно грипа и пребират само толупи и едър костур и така ще е до Никулден.
Имали голяма поръчка за Костур
рибата е тотално наплашена.
От към дълбокото искараха по някоя каракуда но за успешен риболов забрави в момента.
Днеска от7 до11 един костур се едно риба няма.
споделям за да не си давате парите на хаваята.
Пускат тенденциозно грипа и пребират само толупи и едър костур и така ще е до Никулден.
Имали голяма поръчка за Костур

рибата е тотално наплашена.
От към дълбокото искараха по някоя каракуда но за успешен риболов забрави в момента.
Днеска от7 до11 един костур се едно риба няма.
споделям за да не си давате парите на хаваята.
Здравейте хора , искам да попитам дали има хора в тая тема които се интересуват от хищна риба . Ще ми се да направя един излет утре а не мога да си избера къде да отида . Интересуват ме места на растояние до 50-60 км от Асеновград , ако някой може да помогне ще съм много задължен . Целта ми е щука , но и на бяла риба няма да откажа естествено . Ще бъда много благодарен за всяка информация , може и на лични да ми пишете . Смятам основно да я търся зъбатката на жива рибка моля ви помагаите колеги 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Оризово, Оризаре, Кисимовите дупки, Марица, Ръжево конаре ....
Не съм по хищника, но общо взето няма добри отзиви / поне споделени
/.
Щом ще бъдеш с тапи си вземи скаричка , мръвка, червено винце и.....шофьор
Така и без риба излетът ще е на 6+ !
Успех
Не съм по хищника, но общо взето няма добри отзиви / поне споделени

Щом ще бъдеш с тапи си вземи скаричка , мръвка, червено винце и.....шофьор

Така и без риба излетът ще е на 6+ !
Успех

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Днеска от много чудене къде да се забия за час два реших да изпробвам 40-извора на стената понеже другаде беше кал а и след нощна смяна беше късно за по далечни дистинаций.
Пък и аверите днеска кой на ел.техник се правише кой на свинско погребение беше, кой паднал от стълбата Каръкчо, кой часното си довършваше.
Нямаше никой ентусиаст та язовира си беше само мой.
Намерих си заветливо местенци и се настаних.
Рибата макара и дребна беше много активна и за три четери часа направих около 3-4 кила перки чаушан и костур излъга се и една прелична каракуда 500-600 г.
Демек по кило на час
Рибата се влияеше изцяло от непрекъснато хвърляне на стиски захранка и бял ,15 минути пропуск и няма удар.
Като за Декемврийски риболов на язовир си беше много добре даже.
Батерията на телефона падна още вечерта на работата така че снимки няма то и няма какво толкова да се снима де- кофа дребосък.
За утре се точа на Леново че ми е останали 40-на рибки за костур, но изцяло зависи от времето може и до мръсния да отскоча.Според ситоацията.
Пък и аверите днеска кой на ел.техник се правише кой на свинско погребение беше, кой паднал от стълбата Каръкчо, кой часното си довършваше.
Нямаше никой ентусиаст та язовира си беше само мой.
Намерих си заветливо местенци и се настаних.
Рибата макара и дребна беше много активна и за три четери часа направих около 3-4 кила перки чаушан и костур излъга се и една прелична каракуда 500-600 г.
Демек по кило на час
Рибата се влияеше изцяло от непрекъснато хвърляне на стиски захранка и бял ,15 минути пропуск и няма удар.
Като за Декемврийски риболов на язовир си беше много добре даже.
Батерията на телефона падна още вечерта на работата така че снимки няма то и няма какво толкова да се снима де- кофа дребосък.
За утре се точа на Леново че ми е останали 40-на рибки за костур, но изцяло зависи от времето може и до мръсния да отскоча.Според ситоацията.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес дъжд не дъжд, на колата и газ към една позабравена дестинация (предимно зимна). Междинна спирка при Ненчо за стръв и айде към

Разгънах въдицата, мятам и търся белия да започвам да храня ама нъцки, забрайх докато разпъвахме лакърдиите в магазина да купя. Както и да е, викам ще е без червеи. Първо изтичане плувката 1,5 гр. задържа малко, засичам, отсреща усещам лек напън и опа откачи се. 2-ро замятане пак така. Бъркам в коша да сменям такъм, пак нъцки, всичко съм забраил в другата чанта. Ай честито! И се почна едно надлъгване с рибите, те се си дърпат едвам едвам, аз ги засичам на усет. Поне се получи много динамичен риболов, защото си кълвеше постоянно, пък макар и дребни риби. Имах само един мерен кефал и един мерен морунаш, всичко друго беше детската градина. Снимки на рибите нямам щото апарата го беше срам да снима толкова малки риби
На връщане едвам се прибрах, то толкова вода в Асеновград и около него скоро не бях виждал. Та ето как хубаво си уплътних дъждовният ден днес

Разгънах въдицата, мятам и търся белия да започвам да храня ама нъцки, забрайх докато разпъвахме лакърдиите в магазина да купя. Както и да е, викам ще е без червеи. Първо изтичане плувката 1,5 гр. задържа малко, засичам, отсреща усещам лек напън и опа откачи се. 2-ро замятане пак така. Бъркам в коша да сменям такъм, пак нъцки, всичко съм забраил в другата чанта. Ай честито! И се почна едно надлъгване с рибите, те се си дърпат едвам едвам, аз ги засичам на усет. Поне се получи много динамичен риболов, защото си кълвеше постоянно, пък макар и дребни риби. Имах само един мерен кефал и един мерен морунаш, всичко друго беше детската градина. Снимки на рибите нямам щото апарата го беше срам да снима толкова малки риби

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ей еврика най сетне некой да напише нещо в наща тема, че вече имамах чувството че само аз си пиша и аз си чета туканка.
Небойте се имах малко расправий туканака с едно свинско и едно телешко погребение ама на другата почивка ги почвам.

Небойте се имах малко расправий туканака с едно свинско и едно телешко погребение ама на другата почивка ги почвам.

-
- сериозен играч
Колеги "40-те извора" замръзнал ли е?!
Не, ама на цяла Марица кормораните са там. Инфото е от днес. На реката от околовръстното до пешеходния мост никаква живинка за час -два и пак стотици корморани.
-
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
вчера бях на мръсния канал "ВАЛАТ"!!! общо взето много слабо !!! имаше кам 100 души и само един човек видях даси хваща доволно риба!!!! а ние другите зяпахме по-цял ден!!

-
- вече хвърля и на тежко
Днес следобед на Чая за 1 час, три риби- едната мерна и малко отогоре другите две детската градина. Стръв: жълъдов червей 

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То риболова не беше много в нашия регион ама зер да се похваля с Локалски днес понаскубахме някойя друга рибка.

Ами това е зимата при нас няма риболов вече, за това газ на колите инак в къщи пред Хобито.

Ами това е зимата при нас няма риболов вече, за това газ на колите инак в къщи пред Хобито.

-
- разбира нещата
Това не е ли мръсния канал ??