Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Лицемерието на тези, които се опитват да ни учат на риболов
Модератор: bobopeli
Лицемерието на тези, които се опитват да ни учат на риболов
Здравейте колеги,
Днес се случи интересно съвпадение. Говорих с баща ми и той ми разказа за негов приятел, който е ходил на р. Янтра до село Куцина за риба. На другия бряг е бил Мариян Димитров(Марчо) с още няколко негови съмишленици. Хранили са добре и са ловили много кефали, като е имало доста добри екземпляри. И тук идва изненадата, рибата не влиза в живарници, а директно в кофите.
Рибарите, които са били в близост са им направили забележка да връщат риба в реката. Представете си колко риба са прибирали, за да им направят забележка. Отговорът е бил "Гледайте си работата". Смешно е, че тези хора са дали няколко десетки лева за бял червей, а ще "мариноват речен кефал". Голям глад.
Един час по-късно по Хоби ТВ хващам последните 2 минути от един риболовен филм с Мариян Димитров. Г-н Димитров завършва с думите, че човек няма лошо да си вземе риба от водоема, но не повече от 1-2 килограма. Това е цинично.
Незнам какво да кажа.
Днес се случи интересно съвпадение. Говорих с баща ми и той ми разказа за негов приятел, който е ходил на р. Янтра до село Куцина за риба. На другия бряг е бил Мариян Димитров(Марчо) с още няколко негови съмишленици. Хранили са добре и са ловили много кефали, като е имало доста добри екземпляри. И тук идва изненадата, рибата не влиза в живарници, а директно в кофите.
Рибарите, които са били в близост са им направили забележка да връщат риба в реката. Представете си колко риба са прибирали, за да им направят забележка. Отговорът е бил "Гледайте си работата". Смешно е, че тези хора са дали няколко десетки лева за бял червей, а ще "мариноват речен кефал". Голям глад.
Един час по-късно по Хоби ТВ хващам последните 2 минути от един риболовен филм с Мариян Димитров. Г-н Димитров завършва с думите, че човек няма лошо да си вземе риба от водоема, но не повече от 1-2 килограма. Това е цинично.
Незнам какво да кажа.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Лицемерието на тези, които се опитват да ни учат на рибо
Сега ще стане интересно.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
jordan_fena написа:Сега ще стане интересно.

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Тя и на баба Злата шурея,ме видяла някъде с неЩо??..ама,дали съм бил аз?

AC/DC
-
- научил се да хвърля
Какво се чудите айдеее в трюмчето на батко хубавиците

На риба като на война.
-
- вече хвърля и на тежко
ще стане, защото темата е компрометираща. едни ще напомнят Краси Върхара, други ще защитават Мариян и ще е весело:)jordan_fena написа:Сега ще стане интересно.
-
- научил се да хвърля
Добро утро! 

Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не е тайна че никаде по водоемите не се пуска рибата..Това са редки случаи и то епизодични,когато съм виждал някой да пуска ..За съжаление няма да е далече деня във
който по реките няма да има риба..Не е само Мариян който ги слага направо у кофата..Всички са така..Така че няма смисъл да се правите на божи кравички във форума.
Месарщината е навсякъде..Като се почне от захранвачите и тези които ходят да вардят места още от предния ден или рано сутринта/2 часа/ картинката направо е ужасна..
Няма оправия.
Все пак за този ли другар става въпрос

който по реките няма да има риба..Не е само Мариян който ги слага направо у кофата..Всички са така..Така че няма смисъл да се правите на божи кравички във форума.
Месарщината е навсякъде..Като се почне от захранвачите и тези които ходят да вардят места още от предния ден или рано сутринта/2 часа/ картинката направо е ужасна..
Няма оправия.

- Vid
- кандидат преподавател
Не си прав, има малки риболовни дружинки като нашата Хасковска спинингова такава - къде си пускаме всички рибки, маломерки и не толкоз, като задържаме единствено по някой трофеен екземпляр... Гарантирам, щото познавам колегите, че това е така.....ribolovcho написа:Не е тайна че никаде по водоемите не се пуска рибата..Това са редки случаи и то епизодични,когато съм виждал някой да пуска ..За съжаление няма да е далече деня във
който по реките няма да има риба..
А, тези де ни учат на риболов, майната им....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
[quote="hristo_go"]Здравейте колеги,
Днес се случи интересно съвпадение. Говорих с баща ми и той ми разказа за негов приятел, който е ходил на р. Янтра до село Куцина за риба. На другия бряг е бил Мариян Димитров(Марчо) с още няколко негови съмишленици.
Нито искам да нападам нито да защитавам който и да било,само искам да кажа че в началото на Ноември и аз посетих реката до село Куцина и видях че моста откъм другият бряг е съборен и няма как да се стигне до отсрещният бряг по този мост!!!
Някой ако знае как се стига до отсрещния бряг на реката ще съм благодарен да сподели (говоря по суша,не за преминаване с лодка)
Днес се случи интересно съвпадение. Говорих с баща ми и той ми разказа за негов приятел, който е ходил на р. Янтра до село Куцина за риба. На другия бряг е бил Мариян Димитров(Марчо) с още няколко негови съмишленици.
Нито искам да нападам нито да защитавам който и да било,само искам да кажа че в началото на Ноември и аз посетих реката до село Куцина и видях че моста откъм другият бряг е съборен и няма как да се стигне до отсрещният бряг по този мост!!!
Някой ако знае как се стига до отсрещния бряг на реката ще съм благодарен да сподели (говоря по суша,не за преминаване с лодка)
- daniel defoe
- разбира нещата
В интерес на истината, очаквах поне 10 страници тема, а то всичко на всичко само 10 мнения 
p. s.

p. s.

-
- научил се да хвърля
Ко да прай бат Марчо та шия не се храни с туршия требе и мръвка ха-ха-ха давай Бат Марчо ти си лъв.Абе направо си за трюмчето при рибитеribolovcho написа:Не е тайна че никаде по водоемите не се пуска рибата..Това са редки случаи и то епизодични,когато съм виждал някой да пуска ..За съжаление няма да е далече деня във
Няма оправия.

На риба като на война.
- lif3house
- разбира нещата
"трюмчето" е голямооо
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Много се размиват нещата,един говорил с втори,а втрория с третия и т.н.hristo_go написа:Здравейте колеги,
Днес се случи интересно съвпадение. Говорих с баща ми и той ми разказа за негов приятел,.
Не се прави така,без снимки и някакви доказателства не може да споменаваш хора като бракониери.Не казвам,че не е така но има много недоброжелатели и може малко да е посолена манджата.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И Аз очаквах да стане интересно ,ама Нееееее

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!