Въпрос

Модератор: Paublo_Eskobar

poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Въпрос

Мнение от poyalnik »

Здравейте, колеги :)
Искам да попитам някой използва ли фидер Pokee Cloud Dragon и какви са отзивите ви към него. Отскоро се запалих по фидер риболова и смятам да си купя някоя сравнително евтина пръчка като за начало, затова ви моля ако някой използва този фидер, нека сподели какво мисли :)
mishkata_mp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Въпрос

Мнение от mishkata_mp »

колега, аз си купих такъв. обаче не е в моя стил на риблов. хубава гъвкава пръчка е, даже ако искаш мога да тидам моята пръчка, аз търсяда си взема пак така дълги сопи но с по голяма акция. ако искаш моята пръчка е 3,90м и акция 60-120 грама от същата марка за която питаш. при интерес ми пиши
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Нормално, всеки добър фидер е гъвкав.Пръчката е хубава, с тънка и лека бланка, подходяща за средни дистанции в повечето водоеми у нас без да има мощни и силни течения. Чувствителна е както за дребни перки, така и успешно вади 2-3 килограмови шарани. Ако се строши връхната секция при грубо замятане, поне загубата не е за много пари.
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

Имам го на 3.90, с параболичен строй!За сега няй-голямата ми риба с него е шаран 3.850кг,справи се добре!Не съм много доволен от него,защото е с параболичен строй, а аз обияма по-твърдите пръчки!(когато го купих ми го пробутаха за полупараболик!)Става за начинаещ,като се "влюбиш" в този красив риболов ще си вземеш нещо КЛАСНО!
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Колега, "класния" ми фидер е Гарболино и е по-мек от Поке - то. Имам и друг китайски, уж Медиум, който е като дърво и риби под 500 гр. не ги чувства. Предполагам, че по-стегнатите фидери вече са хеви или екстра хеви.
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Здравей колега.
Не се занимавай с глупости (мисля, че ти стана ясно от коментарите на колегите). Не съм срещал по-лигава пръчка. Приятел си купи такава сопа, тествахме я, и веднага след първия риболов я продаде. Предлагам ти да погледнеш тези:
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=55
Който и да избереш - печелиш.
:smt039 :smt039 :smt039
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

lishev_64 написа:Здравей колега.
Не се занимавай с глупости (мисля, че ти стана ясно от коментарите на колегите). Не съм срещал по-лигава пръчка. Приятел си купи такава сопа, тествахме я, и веднага след първия риболов я продаде. Предлагам ти да погледнеш тези:
Който и да избереш - печелиш.
:smt039 :smt039 :smt039
Знам, че тези фидери са много по-добри от този, за който питам, но аз все още съм ученик и не мога да отделя толкова много пари за една въдица. Все пак благодаря за съвета ти ;)
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Взимай без да се притесняваш.Аз я имам същата.Добре е сопата.Все пак е 40лв.Пък, вече ако искаш си взимай и от 100-150лв, избора е голям.За мен специално, е неприемливо да дам 100-150 лв сопа, пък ако ще и Гарболино да е.Има един човек тук във форума, който може да те уреди, и с макара, и със сопа.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
dinoz555
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dinoz555 »

Взимай без да се притесняваш.Аз я имам на 3.60 много добра пръчка за парите си :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Антон Тонев написа:Взимай без да се притесняваш.Аз я имам същата.Добре е сопата.Все пак е 40лв.Пък, вече ако искаш си взимай и от 100-150лв, избора е голям.За мен специално, е неприемливо да дам 100-150 лв сопа, пък ако ще и Гарболино да е.Има един човек тук във форума, който може да те уреди, и с макара, и със сопа.
Дебела бланка,лошо заляти водачи,тежка,доста често нарушено покритие,върховете някое китайче ги е припасвало с макетно ножче/дори притропват при заклащане/.Да,за 40лв какво и плащаш.За отбиване на номер става-да кажем ,че ловим с фидер :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

butnik написа:
Антон Тонев написа:Взимай без да се притесняваш.Аз я имам същата.Добре е сопата.Все пак е 40лв.Пък, вече ако искаш си взимай и от 100-150лв, избора е голям.За мен специално, е неприемливо да дам 100-150 лв сопа, пък ако ще и Гарболино да е.Има един човек тук във форума, който може да те уреди, и с макара, и със сопа.
Дебела бланка,лошо заляти водачи,тежка,доста често нарушено покритие,върховете някое китайче ги е припасвало с макетно ножче/дори притропват при заклащане/.Да,за 40лв какво и плащаш.За отбиване на номер става-да кажем ,че ловим с фидер :D
Всеки си шета из ъкъла бе Ице.На мен, не ми е тежка, не ми тропа нищо като я клатя, не се кахъря ако я изтърва на камънак.Даже и да имам възможност, пак не бих затворил 150лв в една сопа.Каквато и сопа да вземе колегата,важен е последния един метър от линията.
Ама, да си вземе каквато иска.То, питането беше конкретно за тая сопа. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Тони,съгласен съм с теб.Всеки според вижданията си.Само споделям мои наблюдения,продавам ги в магазина,тия неща не мога да ги скрия от клиентите си.Но за малко повече пари,човек решил да лови с фидер има къде ,къде по-добри предложения.Да си призная с този Дракон :D по-лесно си продавам фидерите с по-висока цена :lol:
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

Искам да помоля притежателите на Поки-то, ако могат да претеглят колко тежи самата пръчка :)
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

poyalnik написа:Искам да помоля притежателите на Поки-то, ако могат да претеглят колко тежи самата пръчка :)
Ти па ся.Нямам електронна везна,иначе с удоволствие.Върти ми се спомен за около 440 грама, ама може и да бъркам.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

386гр е 390см-то заедно с двата допълнителни върха и ....етикета с цената :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”